Ga jij naar de Hasbro Spelen?

Iets leuks doen met je kinderen? Speelgoedmerk Hasbro bestaat dit jaar een eeuw, oftewel 100 jaar! Daarom organiseren ze de “Hasbro Spelen”, om een indruk te krijgen kun je wat verhalen op deze blog lezen over mijn bezoek aan hun Sinterklaaspakhuis waar we ook allerlei leuke spelletjes mochten doen om merken als  Play-Doh, Monopoly, Peppa Pig, Nerf en Transformers beter te leren kennen. Met Play Doh hebben ze ook bij Ballorig leuke dingen georganiseerd. Nu komt er dus hun eigen gratis openbare speelevent, maar waar gaat dit plaatsvinden?

Hasbro Spelen 2023

Nou, dat bepaal jij! De gemeentes Arnhem, Nieuwegein, Dordrecht, Almere en Laren strijden om host te worden van de Hasbro Spelen. Zowel inwoners uit deze plaatsen als uit de rest van Nederland, mogen stemmen op hun favoriete stad of dorp. Dus kies er eentje bij jou in de buurt! Je maakt nog kans op nieuw speelgoed door te stemmen ook.

De Hasbro Spelen zijn bedoeld voor iedereen om samen te komen en plezier te maken met de merken van Hasbro. Of je nu fan bent van Peppa Pig, Monopoly, Nerf, Transformers, Play-Doh of My Little Pony; het evenement belooft voor ieder wat wils. In overleg met de winnende stad zal het evenement plaatsvinden tijdens een nog nader te bepalen weekend in september of oktober. Hasbro vraagt iedereen na te denken over welke stad zij het meest inclusief en gastvrij vinden en te stemmen op hun favoriet.

Hasbro Spelen 2023

100 jaar Hasbro

Met tientallen bekende spellen- en speelgoedmerken weet Hasbro al meer dan een eeuw mensen te verbinden door de kracht van spelen. Hasbro is ervan overtuigd dat ondanks alle maatschappelijke en technologische veranderingen, één ding over alle generaties hetzelfde is gebleven: de wens om samen te spelen, te lachen en mooie momenten te creëren en voegt dit allemaal samen op het evenement. Wij hebben in de loop der jaren al veel items van Hasbro in huis gehad, als klein meisje speelde ik zelf in de jaren ’80 al met My Little Pony bijvoorbeeld en mijn broers verzamelden Transformers.

Speelgoedreviews van Hasbro op deze blog:

Een klein lijstje, we hebben nog meer getest, haha. Het is gewoon een merk met erg leuk speelgoed.

Hoe kun je stemmen?

Heel Nederland kan stemmen op hun favoriete stad via deze website. De stemronde eindigt op 22 juli 2023. De winnaar wordt op 7 augustus 2023 bekend gemaakt. Door te stemmen kun je niet alleen de Hasbro Spelen naar jouw favoriete stad halen, maar maak je ook nog eens kans op 1 van de 5 Hasbro-pakketten met speelgoed en spellen van Play-Doh, Monopoly, Peppa Pig, My Little Pony en Transformers. Superleuk toch?

Wat is jouw favoriete speelgoed van Hasbro?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.