Spelletje Bankroet: jaag er zo snel mogelijk een miljoen doorheen

Geld moet rollen en wij houden wel van shoppen bij ons thuis! Het nieuwe spel Bankroet dat vrijdag werd bezorgd is dan ook direct een grote hit. We namen het mee op vakantie naar Roompot Schaijk en hebben lekker met geld gesmeten. Je wint dit spel wanneer jij als eerste jouw miljoen euro kwijt bent. Dé voorwaarde om er uiteindelijk met de erfenis van Oom Dagobert vandoor te gaan.

bankroet bordspel

Jouw lieve Oom Dagobert is namelijk overleden. Dé erfgenaam van zijn gehele fortuin is de speler die er als eerste 1 miljoen euro doorheen weet te jagen. Het deed mij erg denken aan het spel Mankomanie dat ik vroeger graag met mijn neefjes speelde. En verrek, dat kan kloppen want in het persbericht lees ik dat dit bordspel is in een nieuw jasje is gestoken.

bankroet bordspel

In de nieuwe versie koop je aandelen van Olie Dom Energie, laat je voor een flink bedrag je badkamer witten door een beroemde schilder of verwen je bijvoorbeeld jouw tijger met een nieuwe diamanten halsband. Maak slechte keuzes, laat je verleiden om geld weg te geven, en pas ondertussen op dat je toch niet per ongeluk een flinke smak geld in je schoot krijgt geworpen! Is het gat in jouw hand groot genoeg om dit spel te winnen?

bankroet bordspel

Weg met de poen, verlies een miljoen!

Geld maakt niet gelukkig, is dus het uitgangspunt van dit spel. Want het kan ons allemaal overkomen; ’n keertje winnen in de toto of een groot bedrag erven… voor je het weet zit je met een miljoen opgescheept. En dan? Geld bevordert de hebzucht, doet je zakken uitpuilen, je moet belasting betalen en net als je het nodig hebt, is het er sowieso nooit. Dus weg ermee! Wees roekeloos met geld. Geef het uit aan onzinnige zaken, geld moet tenslotte rollen. Koop een jacuzzi voor je hond, laat een achtbaan in je achtertuin bouwen en stuur je ouders op hun trouwdag naar de maan. Zuinig zijn is voor losers!

bankroet bordspel

Onze mening over dit bordspel

Kortom een hilarisch concept. Mijn kinderen genoten ervan om te lezen welke gekke dingen er op de vakjes van het spelbord te lezen waren. Hoe gekker hoe beter. Iedereen in rep en roer wanneer we weer tegen elkaar moesten racen op de racebaan en natuurlijk wilde niemand winnen. De jongste nam mijn vriend wel even mee naar het casino, de oudste zat dik in de aandelen en ik baalde flink toen ik de loterij won…

bankroet bordspel

Bankroet is direct het nieuwe favoriete spel van mijn kinderen. Het spel is bedoeld voor iedereen vanaf 8 jaar. Ons testpanel bestond uit 2 volwassenen en 2 kinderen van 9 en 10 jaar. We hebben ons goed vermaakt met het er doorheen jagen van de euro’s onder het genot van een bakje M&M’s en een goed glas ijsthee. Als je vroeger graag Mankomanie speelde of als je houdt van Monopoly en Levensweg maar deze net even te lang vindt duren, dan mag Bankroet zeker niet in je spellenkast ontbreken.

>> Lees hier meer reviews van spelletjes

bankroet bordspel

Surf snel naar bijvoorbeeld Bol.com om de eerste euro’s er tegenaan te knallen (extra lief als je mijn affiliate link hiervoor gebruikt) en het spel aan te schaffen. Het kost 25,99 euro.

 

Zou jij er ook zo van genieten om te smijten met geld tijdens dit spelletje?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.