Mediakit voor Samenwerkingen

Interesse in een samenwerking? Dat kan, ik ben altijd op zoek naar bijzondere, nieuwe producten of ervaringen om te reviewen of beschrijven en sta ook open voor het schrijven van sponsored stories. Hierbij gaat het om producten, shopervaringen, diensten of uitstapjes en bestemmingen. Alles voor meer genieten van de glitters in het leven!

Mijn lezers willen graag hun beste leven leven. Ze zijn gek op voordeeltjes zoals een kortingscode van uw webshop, maar willen voor een bewezen kwaliteitsproduct ook best de normale verkoopprijs betalen. Dit lifestyleblog draait op reviews en veel variatie in onderwerpen, toegevoegde waarde voor de lezer in de artikelen en wordt vooral (80%) gelezen door vrouwen – veelal moeders – tussen de 25 en 65 jaar oud uit Nederland en België.

Travel, persoonlijke ontwikkeling, gescheiden ouders, ondernemen en leuke dingen doen met tieners zijn onderwerpen die ik extra leuk vind om over te schrijven.
Mail naar: blog@marstyle.nl

Ik post content op youtube, tiktok, instagram, pinterest en facebook. Op twitter of hoe het nu ook heet ben ik niet zo actief, ik vind de naamswijziging ook stom. Je vindt mij onder @marstyle78 en TikTok is anno 2024 mijn favoriet. Haal ze gerust door Stellar of welke app je ook gebruikt, samenwerkingspartners zoals Roompot kiezen mij als ambassadeur vanwege de authenticiteit van de content. Bij mijn partner Canva kun je overigens eenvoudig zelf een mediakit maken.

Over Linkpizza

Je kunt desgewenst ook mijn Linkpizza Mediakit bekijken. Als adverteerder kun je via Linkpizza opdrachten uitzetten bij meerdere blogs tegelijk, of beter nog specifiek die van mij selecteren. Je kunt campagnes opzetten waar bloggers dan op pitchen, zo kom je met een groot aantal relevante titels tegelijk in contact en kun je een selectie maken op basis van de reacties. Linkpizza meet automatisch het aantal views en doorkliks op de artikelen en geeft bovendien inzicht in de statistieken. Op Marstyle heb ik de plugin geïnstalleerd waardoor alles automatisch wordt gemeten. Na afloop van een opdracht krijg je de statistieken via dit affiliate netwerk direct toegestuurd.

marstyle_jpgGlitters in het leven

Onderwerpen die aan bod komen, hebben te maken met de glitters in het leven ontdekken. Denk aan persoonlijke ontwikkeling, opvoeding, wonen en huishouden, vakanties en uitstapjes, inspirerende boeken, mode, beauty, gezondheid (ervaringsdeskundige LongCovid en Syndroom van Duane) en lekker (uit) eten of drinken. Ondertussen probeer ik de band met mijn tieners te versterken en alles wat daarbij helpend kan zijn, wordt getipt op de blog.

De ‘Keek op mijn Week’ heeft een vaste, steeds groter wordende schare fans, die nieuwsgierig zijn wat ik zoal doe als single ondernemende mom. Deze rubriek is in 2023 veranderd in een Keek op mijn Leven ivm privacy. In het dagelijks leven spot ik graag als eerste nieuwe of interessante producten en mooie voordeeltjes en ik informeer mensen daar met veel enthousiasme over. Sinds 2015 doe ik dat via mijn blog. Als mama heb ik interesse in leuke nieuwigheden in het aandachtsgebied van mijn dochters (maart 2011, juli 2012) en alles dat helpt om het jezelf makkelijk te maken als alleenstaande ouder. Rust is één van de glitters in het leven!

Special interest onderwerpen:

 • uitdagend speelmateriaal / hoogbegaafdheid 
 • dyslexie
 • digitale opvoeding 
 • scheiding / singles / alleenstaande ouders
 • persoonlijke ontwikkeling / band met je tieners versterken
 • ondernemen / content PR
 • travel / herinneringen maken met dierbaren / ontspannen

Wij wonen in het Groene Hart (Bodegraven) en vinden regionale samenwerkingen ook erg leuk.

Ik krijg zeer veel aanvragen en per 8-5-2017 is Marstyle.nl mijn onderneming geworden, ik verdien er dus mijn brood mee. Create your dream noemen ze dat! Daarom heb ik met name interesse in betaalde samenwerkingen of een combinatiedeal.

Daarnaast ben ik – enthousiasme personified – in te huren als merkambassadeur of voor marketingcommunicatiecheerleading op uurbasis. Ook organiseer ik PR Experience de #blogboot voor merken die exposure willen zonder eigen event. Je kunt ook instappen in de PRBox.

Postadres:

Marstyle.nl
t.a.v. Marguerita Bisschop
Scheisloot 15
2411WN Bodegraven

KvK-nummer: 68737424Bulk blogpost inkoop?

Wilt u graag op meerdere blogs tegelijk een artikel inkopen? Dat kan, ik verzorg voor zo’n 150 blogs de acquisitie van advertorials en sponsored stories. Ook de organisatie van barterdeals kan tegen een vergoeding per blogger geregeld worden. Diverse bureaus weten mij achter de schermen te vinden voor het uitnodigen van bloggers die tegen betaling hun event bezoeken, je kunt ook meeliften op mijn eigen event de Blogboot. Mail info@marstyle.nl voor een offerte.

Barterdeals

Bij een barterdeal krijg je als blogger een product toegestuurd dat je mag uitproberen om erover te schrijven en vervolgens mag houden. Producten voor winacties zijn ook een voorbeeld. Veruit de meeste bedrijven willen via een barterdeal samenwerken, dat doe ik alleen wanneer ik het product zelf erg goed kan gebruiken omdat mijn wachtlijst voor plaatsing ontzettend lang is (meer dan een maand). Bekijk de lijst met winactie-samenwerkingspartners op mijn Winactie-pagina.

 • Optie kleine barterdeal (waarde product < 50 euro) => Mee in het weekoverzicht.
 • Optie combideal: een product toesturen in combinatie met betaling. Betaalde opdrachten krijgen voorrang op plaatsing! Wachttijd zonder betaling gemiddeld 5 weken, met bijbetaling gegarandeerd plaatsing binnen 14 werkdagen.

Tarieven

 • Gesponsorde post (zonder barterdeal): 350,- ex. btw
 • Combideal: mix van barterdeal (product toesturen) en gesponsorde post, tariefsindicatie minimaal 150,- afhankelijk van de waarde van de barterdeal
 • Advertorial: 250,- ex. btw (hierbij levert u zelf een tekst aan die ik redigeer)
 • Tarief in combinatie met winactie: in overleg.
  Noot: bij winacties wordt de prijs verstuurd door de adverteerder!
 • Smartlink in oude post of combipost met andere onderwerpen: vanaf 200,- ex. btw
 • Instagram wallpost, inclusief weekoverzicht mention: 150,- ex. btw
 • Strippenkaart met 5x 30 minuten consultancy: 245,- ex. btw
 • Organisatie persreis of interim opdracht: tarief op aanvraag
 • Sponsoring Blogboot, Content Retreat, Publisher Event, PRBox: neem contact op via info @marstyle.nl.

Wat krijgt u hiervoor?

Een kwaliteitstekst. Goed opgebouwd en vlot geschreven in correct Nederlands. Met mijn journalistieke achtergrond en ervaring in communicatie, redactie en pr-functies kunt u ervan uit gaan dat ik goed werk lever. Daarbij heb ik aandacht voor SEO. Zie ook de aanbevelingen op mijn LinkedIn-profiel. Na plaatsing krijgt u met de factuur ook een link  naar het artikel toegestuurd.

Bent u benieuwd naar blogs over een soortgelijk onderwerp? Heeft u voorkeur voor een bepaalde ankertekst? Een wens met betrekking tot de fotografie? Vragen staat vrij! Persberichten mogen naar: blog@marstyle.nl

Let op! Ik schrijf voornamelijk reviews en heb dus altijd een flinke voorraad producten die ik aan het uitproberen ben. Plaatsing van het artikel zal – na ontvangst van uw product – altijd enkele weken duren behalve wanneer u gebruik maakt van de snelle plaatsingsgarantie.

Bekijk ook de testimonials van mijn opdrachtgevers.

Cijfers

statistieken Marstyle 2022
Cijfers Marstyle.nl gemeten door host.
23k marstyle 2020
Google analytics december 2020: stabiel op 23.000 unieke bezoekers per maand.

Banner impressies 2021 volgens TradeTracker: 165.000 per jaar
Banner impressies 2022 volgens TradeTracker tot nu toe (jaar loopt nog): 181.000

Actuele mediakit met recente cijfers is per mail op te vragen. Marstyle gebruikt YouTube, TikTok, Instagram, Facebook, Pinterest en LinkedIn afhankelijk van de content.

Voorwaarden

Ik verwacht dat bij betaalde samenwerkingen na plaatsing binnen 14 dagen de factuur wordt betaald.

Ik maak gebruik van deze afbeelding bij gesponsorde content en affiliatelinks die via LinkPizza automatisch worden toegevoegd:

Noot:

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock, waar ik een abonnement heb. Dit betekent dat ik naast mijn eigen fotografie de beschikking heb over een professionele beeldbank. Anno 2023 werk ik met een betaald Canva account inclusief beeldbank.

Download de Marstyle App.