Mediakit

Interesse in een samenwerking? Dat kan, ik ben altijd op zoek naar bijzondere, nieuwe producten of ervaringen om te reviewen en sta ook open voor het schrijven van sponsored stories. Hierbij gaat het om producten, shopervaringen, diensten of uitstapjes die vallen onder ‘verwennerij voor mama en kids’.

Mijn lezers zijn gek op voordeeltjes, maar willen voor een bewezen kwaliteitsproduct ook best de normale verkoopprijs betalen. Mijn lifestyleblog draait op veel variatie in onderwerpen, toegevoegde waarde voor de lezer in de artikelen en wordt vooral gelezen door vrouwen tussen de 25 en 65 jaar oud. Je kunt desgewenst ook mijn Linkpizza Mediakit bekijken.

marstyle_jpgOnderwerpen die regelmatig aan bod komen zijn (kinder)mode, speelgoed, wonen en huishouden, uitstapjes, (kinder)boeken, beauty en food. In het dagelijks leven spot ik graag als eerste nieuwe producten en mooie voordeeltjes en ik informeer mensen daar met veel enthousiasme over. Sinds 2015 doe ik dat via mijn blog. Als meisjesmama heb ik zeer veel interesse in leuke nieuwigheden in het aandachtsgebied van mijn dochters (maart 2011, juli 2012).

Special interest onderwerp: uitdagend speelgoed voor slimme kinderen.

Wij wonen in het Groene Hart en vinden regionale samenwerkingen ook erg leuk.

Kledingmaat A: 128 / Schoenmaat: 31.
Kledingmaat C: 122 / Schoenmaat: 29, bril
Maat Mama: M / Schoenmaat: 38, contactlenzen/bril
Maat Papa: alleen op aanvraag

Ik krijg zeer veel aanvragen en per 8-5-2017 is Marstyle.nl mijn onderneming geworden, ik verdien er dus mijn brood mee. Create your dream noemen ze dat! Daarom heb ik met name interesse in betaalde samenwerkingen of een combinatiedeal.

KvK-nummer: 68737424

Bulk blogpost inkoop?

Wil je graag op meerdere family blogs tegelijk een artikel inkopen? Dat kan, ik verzorg voor zo’n 10 blogs de acquisitie van advertorials en sponsored stories en kan daarmee aantrekkelijke combi-deals aanbieden. De communicatie en afhandeling verloopt dan via mij, wat u als adverteerder veel tijd scheelt. Mail info[at]marstyle.nl voor een offerte. Kwantumkorting is mogelijk.

Informatie over mijn gastbloggers

Bovendien krijg ik hulp van een team van gastbloggers, zodat ik ook jongensmode kan tonen op Marstyle en bijvoorbeeld speelgoed voor oudere of juist veel jongere kinderen dan de mijne. Ik ben vrij streng in de selectie en werk vooral met mensen die ik goed ken. Voor (kleding)reviews zijn beschikbaar:

 • Nathalie, met een meisje van 2, een jongen van 6 en een jongen van 8.
 • Esther, met een jongen van 2 en een jongen van 4.
 • Lisette, met een meisje van 4, een jongen van 6 en een jongen van 9.
 • Liesbeth, met een jongen voor de baby boy collectie.
 • Marianne, met een meisje van 2 en jongens van 6, 10 en 11.
 • Fleur, met een meisje van 4 en een meisje van 8.

Barterdeals

Bij een barterdeal krijg je als blogger een product toegestuurd dat je mag uitproberen om erover te schrijven en vervolgens mag houden. Producten voor winacties zijn ook een voorbeeld. Veruit de meeste bedrijven willen via een barterdeal samenwerken, dat doe ik alleen wanneer ik het product zelf erg goed kan gebruiken omdat mijn wachtlijst voor plaatsing ontzettend lang is (meer dan een maand). Bekijk de lijst met winactie-samenwerkingspartners op mijn Winactie-pagina.

 • Optie kleine barterdeal (waarde product < 20 euro) => Instagram en/of Facebookpost.
 • Optie combideal: een product toesturen in combinatie met betaling. Betaalde opdrachten krijgen voorrang op plaatsing! Wachttijd zonder betaling gemiddeld 3 weken.

Update: Wishlist

Uit de aanvragen blijkt dat er veel behoefte is aan het inzien van mijn barterdeal wishlist, dus bij deze! Dit zijn artikelen die wij op dit moment goed kunnen gebruiken die niet in de categorie speelgoed, food en fashion vallen.

 • Bank (before foto’s met versleten bank mogelijk)
 • Stoelen eetkamer 6x
 • Bloemen
 • Kinderbed en/of matras
 • Bureaustoel of kinderbureaustoel
 • Damesfiets
 • Inbouw vaatwasser
 • Raambekleding slaapkamers
 • PVC vloer
 • Smartphone die mooie foto’s maakt (insteek artikel: zakelijke musthaves)
 • Schuurdeur
 • Deurbeslag en matchende brievenbus voordeur
 • Buitenlamp (LED) met bewegingssensor (insteek: veiligheid)
 • Spacescooter of step

Tarieven

 • Gesponsorde post (zonder barterdeal): 160,- ex. btw
 • Combideal: mix van barterdeal (product toesturen) en gesponsorde post, tariefsindicatie minimaal 100,- afhankelijk van de waarde van de barterdeal
 • Advertorial: 150,- ex. btw (hierbij levert u zelf een tekst aan die ik redigeer)
 • Tarief in combinatie met winactie: in overleg.
  Noot: bij winacties wordt de prijs verstuurd door de adverteerder!
 • Smartlink in oude post of combipost met andere onderwerpen: vanaf 80,- ex. btw
 • Plaatsing persbericht, mits passende content: 60,- ex. btw

Wat krijgt u hiervoor?

Een kwaliteitstekst. Goed opgebouwd en vlot geschreven in correct Nederlands. Met mijn journalistieke achtergrond en ervaring in communicatie, redactie en pr-functies kunt u ervan uit gaan dat ik goed werk lever. Daarbij heb ik aandacht voor SEO. Zie ook de aanbevelingen op mijn LinkedIn-profiel. Na plaatsing krijgt u een link  naar het artikel toegestuurd.

Bent u benieuwd naar blogs over een soortgelijk onderwerp? Heeft u voorkeur voor een bepaalde anchortekst? Een wens met betrekking tot de fotografie? Vragen staat vrij! Persberichten mogen naar: blog[at]marstyle.nl

Let op! Ik schrijf voornamelijk reviews en heb dus altijd een flinke voorraad producten die ik aan het uitproberen ben. Plaatsing van het artikel zal – na ontvangst van uw product – altijd enkele weken duren.

Bekijk ook de testimonials van mijn opdrachtgevers.

Cijfers

In 2015 startte ik op mijn oude blog Poldermama. De reviews die ik daar heb geplaatst trekken via zoekmachines – ondanks een inactieve site – maandelijks een kleine 1000 bezoekers. Marstyle bestaat vanaf januari 2016 en alle content van de oude blog is inmiddels verhuisd naar dit domein.

Mijlpalen:

Juni 2017 – deze maand meer dan 7.000 unieke bezoekers

November 2016 – deze maand meer dan 10.000 pageviews

Actuele cijfers:

Twitter: @MargueritaSud – 400 volgers
Instagram: @Marstyle78 – 650 volgers
Bloglovin: 130 volgers
Facebook: Marstyle – 790 volgers
Abonnees: 90

Analytics marstyle juni 2017

Voorwaarden

Marstyle houdt zich aan de wet en de reclame code commissie voorschriften. Dat betekent dat ik meld in de tekst of via een afbeelding, dat er sprake is van een samenwerking. Dat betekent ook dat betaalde content nofollow-linkjes bevat, zeker als er een groot aantal bloggers is benaderd. Ik ga verwacht dat bij betaalde samenwerkingen na plaatsing binnen 14 dagen de factuur wordt betaald.

Ik maak gebruik van deze afbeelding bij gesponsorde content en affiliatelinks die via LinkPizza automatisch worden toegevoegd:

Noot:

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock, waar ik een abonnement heb. Dit betekent dat ik naast mijn eigen fotografie de beschikking heb over een professionele beeldbank.