Blogboot: bundel je PR power

Je Public Relations power bundelen met andere merken? Veel exposure via influencers voor een klein budget? Lees dan even verder over PR event de Blogboot, een initiatief van Marguerita Bisschop van Marstyle.nl.

Volgende edities (info onder voorbehoud) :

 • Go USA – augustus 2024 – Starboard Amsterdam
 • Klaar voor de Vakantie – juli 2024 – Starboard Amsterdam
 • Ontspannen met Boekenvoordeel – 4 juni 2024 – Starboard Amsterdam – Boekenvoordeel nodigt diverse bekende creatieve breinen uit om jou bij te praten over de leukste hobby’s om deze zomer mee tot rust te komen. Exclusieve vaart.
 •  

English? Read here.

 • Bloggers melden zich via DM instagram @unicornexperience of via e-mail aan.

Soms heb je even niet het budget om een eigen event neer te zetten. Als pr-bureau wil je extra resultaat leveren voor je klant. Of het ontbreekt je aan tijd, netwerk en een leuke locatie. De nieuwswaarde van je product is misschien net even niet groot genoeg, maar wel interessant voor een breder publiek dan je nu bereikt. Of je zou graag netwerken met een klein groepje relevante bloggers. Schakel dan de #blogboot in!

PR experience

De #Blogboot vaart met mooi weer over de Amstel en aan boord zorgen we voor een super PR experience voor bloggers en merken. PR-bureaus of merken (maximaal 2 per vaart) kunnen aan boord zelf hun product promoten en er is ruimte voor maximaal 5 andere producten waarvoor wij aan boord de promotie doen. Compleet afhuren van de boot kan ook.

De merken en producten aan boord concurreren niet met elkaar, dit houden we scherp in de gaten. Zo weten we zeker dat het voor iedereen een win-win is.

 

Voor merken: Behoorlijk wat exposure voor een schijntje!

Bij deelname krijg je voor de prijs van een los artikel op Marstyle ook allerlei extra exposure: op Marstyle.nl komt een verslag zoals dit en deze over juli 2020. Hier lees je het verslag van augustus 2020. Voorwaarde voor de bloggers die meevaren is dat zij ondertussen de nodige instagram posts en stories maken met de #blogboot en een blog hebben met relevantie.

Jouw investering als merk voor deelname is:

 • 400 euro – voor productpresentatie door Marguerita en 15 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 500 euro – als je zelf meevaart en 15 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 900 euro – als je 2x zelf meevaart of 2 merken presenteert en 30 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 700 euro voor 2x productpresentatie door Marguerita en 20 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 200 euro voor alleen deelname in de goodiebag 15 producten of giftvouchers + jouw contactgegevens en persbericht.

Je komt op deze manier aan nieuwe, warme contacten voor je perslijst of versterkt bestaande banden door face 2 face contact. Een ideale optie om producten te laten proeven, demonstreren en proberen. Tarieven zijn inclusief een backlink in het eventverslag op Marstyle.nl.

Mail info@marstyle.nl voor boekingen of bel Marguerita op 06 – 133 86 506 voor meer informatie.

Download results:

Deelnemers next events, Brands & Blogs

Ik krijg veel vragen van bloggers of ze alstublieft de volgende editie mee mogen. Dank daarvoor. Je kunt je pas aanmelden als er een sponsor, datum en locatie bekend zijn.

Deze pagina zal verplaatsen naar deze website

Ontspannen met Boekenvoordeel – 4 juni 2024 – Amsterdam

BoekenVoordeel nodigt diverse bekende creatieve breinen uit om jou bij te praten over de leukste hobby’s en spellen om deze zomer mee tot rust te komen. Exclusieve vaart met Starboard Boats. Haakfluencer DenDennis geeft een workshop Kumihimo, we doen een spelletje Hitster, je ontvangt een gesigneerde roman (en nog heel veel meer!) en hoort alles over het huidige brede assortiment van BoekenVoordeel.

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, Peggykegel.nl, Mamagisch.nl, Mamasliefste.nl, Tipsvoorjou.com, Kidshoekje.nl, Foodfrobelfun.nl, Jennsfigments.com, Thuisleven.com, Queenlovesworld.nl, Olivette.nl, Kiddowz.net, Sweetnicethings.nl [10-15 plekken]

Groen Buiten – 19 maart 2024 – Amsterdam – Gloria via PR Matters

De voorjaarseditie van de Blogboot staat in het teken van het groene buitenleven. Denk tuin, outdoor activiteiten en bestemmingen waar je van het groene buitenleven kunt genieten. Gloria stelt zich aan je voor op de boot. Denk je aan een groene omgeving? Dan kun je niet om de Biesboschlinie heen, deze prachtige omgeving presenteert zich op gebied van wandelen, fietsen en kanoën. Even snel je tenen dippen in het water of een picknick? Gebruik een hamamdoek van Happy Towels om je af te drogen of op te zitten, prachtig, snel droog en weegt niks in je tas! Van stevig doorfietsen en wandelen kun je best gaan zweten, maar over de zweetlucht hoef jij je geen zorgen te maken want Confidence for All vaart mee met de oplossing: anti zweetshirts.

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, Mamagisch.nl, Lodiblogt.nl, Mamasliefste.nl, Tipsvoorjou.com, Olivette.nl, Peggykegel.nl, Kidshoekje.nl, LiefsMarielle.nl, 123cadeauidee.nl [max 15 deelnemers]

Smart Home Edition – 30 november – Amsterdam

Wat kun je in huis allemaal bedienen met een app en hoe handig is dat? Slim deurslot, automatische gordijnen, slimme verlichting, een deurbel met camera, stofzuigrobots… Domotica is tegenwoordig in vrijwel elk huis te vinden. Een Blogboot vol gadgets met onder meer Nuki!

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, DoorMariska.nl, Lifestylelady.nl, Mamasliefste.nl, Olivette.nl, Kidshoekje.nl, Mamagisch.nl, 123cadeauidee.nl, GoGracy.com, Sweetnicethings.nl, Thuisleven.com, DailyCappuccino.nl [max 10 deelnemers]

Lekker Leven – 7 november – Amsterdam

Lekker Leven betekent ook gezond en lekker eten. Faiafood presenteert zich op deze editie van de Blogboot met hopelijk iets te proeven! Verder wil je er financieel warmpjes bij zitten, Traderepublic verhoogt de spaarrente in oktober naar 4% en geeft interessante geldtips. NaturalSenz heeft een nieuw lekker schoon product dat we allemaal meekrijgen om te proberen.

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, Tipsvoorjou.com, Mamagisch.nl, Kidshoekje.nl, Peggykegel.nl, BlondjesBeleggenBeter.nl, Kiddowz.net, Olivette.nl, Mamasliefste.nl, 123cadeauidee.nl/Eenkadovoor.nl, Sweetnicethings.nl [max 15 deelnemers]

Happy Summer – 18 juli – Amsterdam

Vrolijk de zomer in? Muziek in je tuin, lekker buiten werken achter je laptop op dat schaduwrijke plekje en ’s avonds op een groot wit laken jullie favoriete film streamen… daar heb je goede wifi voor nodig! Hoor alles over de Happy Wifi campagne van AVM. Je laptop wil je ook meteen een beetje fashionable bedienen, helemaal als je er een lan-party met gametournooi in de tuin van maakt met je vrienden. Met een opvallende gaming muis Felox van Trust raak je de jouwe niet kwijt. Offline relaxen doe je met een boek, creatieve hobby of gewoon lekker puzzelen. En zoek zeker de gezelligheid op met een leuk gezelschapsspelletje voor het hele gezin. Boekenvoordeel heeft het allemaal, zodat je de vakantie bij mooi of minder mooi weer zeker ontspannen doorkomt.

Lees hier het verslag van de Happy Summer Blogboot

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, Mamagisch.nl, PeggyKegel.nl (ruim 80k op TikTok), Kidshoekje.nl, Kiddowz.net, SweetNiceThings.nl, Tipsvoorjou.com, Vegalifestyle.nl/Kidzblogger.nl, Lifestylelady.nl, FoodFrobelFun.nl, Mamasliefste.nl, MeervanMir.eu [max 15 deelnemers]

Slim Schoonmaken – 18 april 2023

irobot stofzuiger

Slim Schoonmaken – 18 april – Amsterdam – PR Matters met Wolf Garten, Dayes met Sorbo, Progress Communications met iRobot, Bien PR met Alka, Van de Vorst PR met Tricel en NaturalSenz 

12 slimme schoonmaaktips, gehoord op de Blogboot

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, Mamagisch.nl, Kiddowz.net, Tipsvoorjou.com, Mamasliefste.nl, Jansstories.nl, Lifestylelady.nl, Tipsvoormama.nl, PeggyKegel.nl, Kidshoekje.nl, Lodiblogt.nl, LiefsMarielle.nl, MeervanMir.eu, Olivette.nl, GoGracy.com [15 bloggers]

Fun – 11 oktober – Amsterdam

boottocht amsterdam starboard

Maak kennis met de heerlijke producten van beautymerk Scrub & Rub, zij presenteren hun nieuwe handcrème in 4 heerlijke geuren. Ook ontvang je iets leuks van het Zweedse feelgood verfmerk Moose Färg.

scrub en rub handcreme
De hand cream van Scrub & Rub laat de handen zijdezacht aanvoelen, verzorgt de huid en helpt met het beschermen van invloeden van buitenaf. Afhankelijk van de geur-lijn is de hand cream verrijkt met Neroli olie, Prickly Pear olie, Marula olie of Monoi olie. Iedere olie heeft een eigen functie waarbij de huid wordt verzacht, gekalmeerd en/of gevoed. Masseer zo vaak als gewenst je handen en nagelriemen in voor het beste resultaat.

7 onverwachte blijmakers gespot op de Blogboot

Aangemelde blogs: Mamagisch.nl, Marstyle.nl, Mamasliefste.nl, Jansstories.nl (Insta influencer), Stefanigetsfit.com, PeggyKegel.nl (TikTok influencer), Lodiblogt.nl, Kiddowz.net, Toddlecake.nl, Go-or-no-go.nl, Foodfrobelfun.nl, Meervanmir.eu (TikTok influencer), DeGroentjes.nl (Youtube influencer) [13 van 10]

Wellbeing & Lifestyle – 12 september – Giethoorn

giethoorn bezoeken hotel de pergola blogboot

Maak kennis met de therapeutische sokken van Sockwell die vermoeide voeten voorkomen en de comfortabele sloffen van Tofvel. Basische deodorants van Alka, met dit natuurlijke product (vegan) vol voedende ingrediënten blijf je fris.

sockwell compressiesokken

Aangemelde blogs: Tipsvoorjou.com, Gezinmetvijf.nl, Marstyle.nl, Jansstories.nl, Vegalifestyle.nl, Mamaloublogt.nl, Zazazoo.nl, Melissaschrijft.nl, GewoonGreetje.nl, Volgmama.nl, Saskiaswereld.nl 

Lisanne ging mee op de Blogboot Wellbeing

Proef de zomer – 13 juni – Amsterdam

blogboot juni proef de zomer

Noviteiten in de keuken van high end merk BergHOFF, dat onder meer een bootproof barbecue in het assortiment heeft. In de goodiebag leuke zomerse gadgets van webshop Radbag en vers van de pers barbecuekruiden en -sauzen van Weber.

Aangemelde blogs: Tipsvoorjou.com, Kiddowz.net, Mamagisch.nl, Marstyle.nl, Moonoloog.nl, Mamasliefste.nl, Jansstories.nl, Foodinista.nl, Beautytag.nl, Beautybyfrieda.com, Dirksdotter.com, Stefanigetsfit.com, Kidshoekje.nl, MeervanMir.eu [14]

Dit wil je deze zomer! Gespot op de Blogboot

Vakantie – 16 mei – Giethoorn met Hotel de Harmonie

blogboot giethoorn vakantie

Actief leven? Tassenmerk New Looxs laat hun nieuwste collectie zien, sportief met de Crossnet volleybal of voetbal editie, een koelsleeve voor je Sodastream flessen en iets leuks van Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk en tips voor je trip naar Innsbruck. De bloggers die wilden overnachten bij Hotel de Harmonie, mogen bovendien de dag ervoor gebruik maken van een fluisterbootje om het Venetië van het Noorden alvast per boot te verkennen!

Aangemelde blogs: Tipsvoorjou.com, Tipsvoormama.nl, Marstyle.nl, PeggyKegel.nl, Volgmama.nl, Go-or-no-Go.nl, Nieuweplekkenontdekken.nl, Foodinista.nl, Melissaschrijft.nl, KidsTravelService.nl, Dirksdotter.com, Olivette.nl [12]

Fijne picknick vakantietips gehoord op de Blogboot

Kids (5-12 jaar) – 11 april – Amsterdam met Starboard Boats

Interessante productlaunch van familiemerk Gezinnig, dat natuurlijk ook hun opvoedhacks met je deelt! Daarnaast krijg je een leuk pakketje met natuurlijke vegan make-up voor kinderen en tieners van het vrolijke Toot. Oh, en we steunen de olifanten met de mooie snijplanken van Fantt.

Aangemelde blogs: Kiddowz.net, Puntsgewijs.eu, Mamagisch.nl, Marstyle.nl, Gezinmetvijf.nl, Mamasliefste.nl, PeggyKegel.nl, PuurJael.nl, MeervanMir.eu, DeGroentjes.nl [10 van 10]

Hoe Gezinnig zijn wij? Dat en meer op de Blogboot Kids

Tasty – 28 maart – Amsterdam met Starboard Boats

Wat wilde je altijd al weten over Roodbonterkaas? Zin om deze kaas in een recept te verwerken? Op de boot kun je alles aan ze vragen. Kook je graag vegan? Dan is een 100% vegan pan onmisbaar, OrangeShop.eu en Just Vegan leggen uit waarom. Verder een boost voor je immuunsysteem van het Haarlemse Paulies Ginger en een olifantfriendly snijplankje van Fantt.

Recept Frittata met zalm na de Blogboot Tasty

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, Mamasliefste.nl, Volgmama.nl, MyHappyKitchen.nl, Kiddowz.net, Foodinista.nl, Priyalovesfood.nl, Lifestylelady.nl, Kidshoekje.nl [9 van 10]

roodbonterkaas

TUIN – 14 maart 2022 – Amsterdam met Starboard Boats

Thema Lente met noviteiten van Wolf Garten, Ubbink en Nature. De Wereld van Snor deelt de nieuwste inspirerende uitgaves op tuingebied uit: Je Eigen Paradijs van Casper Boot en het Pluktuin kaartenboek. Zo weet je direct hoe je alles op de mooiste manier kunt toepassen en kunt werken aan een biodiverse tuin! Resultaat: Totaal ruim 5.030 euro aan mediawaarde. 

De beste Tuintips gehoord op de Blogboot

Aangemelde blogs: Marstyle.nl, Lifestylelady.nl, Tipsvoorjou.com, Kiddowz.net, PeggyKegel.nl, Jansstories.nl, GewoonGreetje.nl, Tipsvoormama.nl, Lodiblog.nl 

blogboot tuineditie 2022
Groepsfoto! De schepnetten van Nature gaan we volgende Blogboot editie weer inzetten om plastic uit het water te vissen.

14 december: Amsterdam Light Festival

Tijdens het Amsterdam Light Festival met onder meer citytrip aanbieder Bebsy, Lazy Vegan, Washok.nl en KanJam

Aangemelde blogs: Lodiblogt.nl, Tipsvoorjou.com, Marstyle.nl, Mamasliefste.nl, Tipsvoormama.nl, Mamaliefde.nl [met 1,5 meter regel VOL]

blogboot 14 december bebsy

1 november: thema Wellbeing

Met Roidmi Stofzuiger, Slowjuicer van Wittbenelux, dameshorloges van KRAEK en Chocoladebezorgd

Aangemelde blogs: Sparklesinside.nl, Faithly.nl, Kiddowz.net, Marstyle.nl, Jansstories.nl, Mamasliefste.nl, MeervanMir.eu, Lifestylelog.nl, PeggyKegel.nl, DeGroentjes.nl 

blogboot juicer
Groepsfoto met de mini blender die we kregen van Witt Benelux.

27 september 2021: World Cleanup Day

Lifestylebloggers, duurzaamheid. Productpresentatie: Gardena, GOT BAG. In de goodiebag Chocoladebezorgd.nl
Aanmeldingen 27-9: Faithly.nl, Sparklesinside.nl, Marstyle.nl, Mamasliefste.nl, Jansstories.nl, Lodiblogt.nl, Yustsome.nl 

blogboot 27 september
Iedereen mocht een tas van GOT BAG uitzoeken, gemaakt van gerecycled oceaanplastic.

Blogboot event 21 september 2021: World Cleanup Day

Lifestylebloggers, duurzaamheid. Productpresentatie: Gardena, Hyundai, Sodastream. In de goodiebag zonnebrand met ecolabel van Derma
Aanmeldingen 21-9: Marstyle.nl, Tipsvoorjou.com, MyHappyKitchen.nl, Papaswereld.nl, Allinmam.com, Voormijnkleintje.nl, Morethanamom.nl, Puntsgewijs.eu 

Hoofdsponsor van de #blogboot is Starboard Boats. Starboard doet regelmatig Canal Cleanups en dat gaan we tijdens deze vaart met de bloggers ook doen: plastic uit het kanaal vissen. Op de boot kunnen we vanwege de richtlijnen 6-8 bloggers ontvangen (er is normaal plek voor 30 personen). Bij overheidsmaatregelen stellen we de Blogboot uit, maar waar je voor hebt betaald gaat altijd door zodra het weer kan! Wie mij kent, weet dat ik dat waar maak.

blogboot world cleanup day 21 september
Event van 21 september 2021.

28 juni 2021: Life & Living

Lifestylebloggers, woonbloggers, meevarende merken en bureaus zijn Scrub & Rub, Thule en DOK30 Communicatie. In de goodiebag vegan koekjes van Farmbrothers, een hippe blusdeken van Naaais, 2 items uit de pastelcollectie van Difrax en een verrassing van Marstyle.

blogboot 4

6 juli 2021: Life & Living

Aan boord presenteerde Witt Benelux diverse producten van ROIDMI en de VBreathe. In de goodiebag vegan koekjes van Farmbrothers, een hippe blusdeken van Naaais, 2 items uit de pastelcollectie van Difrax, zonnebrand van Derma via Pure Nordic en een verrassing van Marstyle.

blogboot 5
Groepsfoto!

Over de events van 20 juli en 20 augustus 2020: thema lifestyle

Hoofdsponsor van de #blogboot is Starboard Boats. Starboard doet regelmatig Canal Cleanups en dat gaan we tijdens deze vaart met de bloggers ook doen: plastic uit het kanaal vissen. Op de boot kunnen we vanwege de richtlijnen 6 bloggers ontvangen (er is normaal plek voor 30 personen).

Deze merken deden mee:

 • Starboard Boats – verzorgt de boot, catering én laat ons plastic uit het kanaal vissen.
 • Emma Matras – dit merk heeft speciale microfiber hoofdkussens waarover ze op de boot komen vertellen. Elke blogger krijgt een kussen mee!
 • Wild Pig wijnen – zin in een proeverij waarbij we ingaan op smaakassociaties? Een leuke beleving voor beginnende wijnliefhebbers.
 • Asmodee – een gezellig uitje wordt nog leuker als je met elkaar een spelletje speelt. We doen dus in 2 teams een potje HINT en je krijgt dit leuke party spel ook mee voor een review!
wild pig wijnen
Wild Pig verlootte onder de deelnemende bloggers een wijnreis voor 2 personen naar Gigondas! De winnaar gaat in maart 2022 een weekend naar Frankrijk en krijgt daar een hotelovernachting met ontbijt, een diner voor 2 en een workshop van Wild Pigs Nederlandse sommelier Jasper in de wijnkelder van het merk.

Ervaringen deelnemers

De eerste editie van de #blogboot (thema gericht op familyblogs) organiseerde ik in 2019, een groot succes en ook voor de bloggers van meerwaarde. Zo schreef Papablogger in dit artikel met een compleet verslag: “Natuurlijk ben ik niet alleen meegegaan voor de cadeautjes! Aangezien Papablogger sinds begin dit jaar een bedrijf is moet de schoorsteen ook gewoon blijven branden en ondanks dat ik lichtelijk mensenschuw ben doe je dat door te netwerken. Je kan niet de hele tijd achter je keyboard blijven hangen.” 

Enkele instagram stories die tijdens het event van 2019 online kwamen (of bekijk de #blogboot):

Bekijk ook de mediakit van Marstyle.

 

Download de Marstyle App.