blogboot promotie

#Blogboot: bundel je PR power

Je Public Relations power bundelen met andere merken? Veel exposure via influencers voor een klein budget? Lees dan even verder over de #blogboot, een initiatief van Marguerita Bisschop van Marstyle.nl.

Volgende edities (mits toegestaan): september 2021

English? Read here.

Download results:

Soms heb je even niet het budget om een eigen event neer te zetten. Of het ontbreekt je aan tijd, netwerk en een leuke locatie. De nieuwswaarde van je product is misschien net even niet groot genoeg, maar wel interessant voor een breder publiek dan je nu bereikt. Of je zou graag netwerken met een klein groepje relevante bloggers. Schakel dan de #blogboot in!

PR experience

De #Blogboot vaart met mooi weer over de Amstel en aan boord zorgen we voor een super PR experience voor bloggers en merken. PR-bureaus of merken (maximaal 2 per vaart) kunnen aan boord zelf hun product promoten en er is ruimte voor maximaal 5 andere producten waarvoor wij aan boord de promotie doen. Compleet afhuren van de boot kan ook.

De merken en producten aan boord concurreren niet met elkaar, dit houden we scherp in de gaten. Zo weten we zeker dat het voor iedereen een win-win is.

 

27 + 21 september 2021: World Cleanup Day

Lifestylebloggers, duurzaamheid. Productpresentatie: Gardena, GOT BAG, [1 plek over]. In de goodiebag…
Aanmeldingen 27-9: Faithly.nl, Sparklesinside.nl, Marstyle.nl, Mamasliefste.nl, Jansstories.nl, Papablogger.nl, Lodiblogt.nl, Yustsome.nl [VOL]

Lifestylebloggers, duurzaamheid. Productpresentatie: Gardena, Hyundai, Sodastream. In de goodiebag zonnebrand met ecolabel van Derma
Aanmeldingen 21-9: Marstyle.nl, Tipsvoorjou.com, MyHappyKitchen.nl, Papaswereld.nl, Allinmam.com, Voormijnkleintje.nl, DeGroentjes.nl, Puntsgewijs.eu [VOL]

Inschrijving open voor sponsors. Bloggers worden aan de hand van deelnemende merken uitgenodigd deel te nemen.

Hoofdsponsor van de #blogboot is Starboard Boats. Starboard doet regelmatig Canal Cleanups en dat gaan we tijdens deze vaart met de bloggers ook doen: plastic uit het kanaal vissen. Op de boot kunnen we vanwege de richtlijnen 6-8 bloggers ontvangen (er is normaal plek voor 30 personen). Bij overheidsmaatregelen stellen we de Blogboot uit, maar waar je voor hebt betaald gaat altijd door zodra het weer kan! Wie mij kent, weet dat ik dat waar maak.

Voor merken: Behoorlijk wat exposure voor een schijntje!

Bij deelname krijg je voor de prijs van een los artikel op Marstyle ook allerlei extra exposure: op Marstyle.nl komt een verslag zoals dit en deze over juli 2020. Hier lees je het verslag van augustus 2020. Voorwaarde voor de bloggers die meevaren is dat zij ondertussen de nodige instagram posts en stories maken met de #blogboot en een blog hebben met relevantie.

Jouw investering als merk voor deelname is:

  • 250 euro – voor productpresentatie door Marguerita en 8 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
  • 350 euro – als je zelf meevaart en 8 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
  • 600 euro – als je 2x zelf meevaart en 16 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
  • 400 euro voor 2x productpresentatie door Marguerita en 16 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
  • 75 euro voor alleen deelname in de goodiebag op 1 of 2 data en 16 producten of giftvouchers + jouw contactgegevens en persbericht.

Je komt op deze manier aan nieuwe, warme contacten voor je perslijst of versterkt bestaande banden door face 2 face contact. Een ideale optie om producten te laten proeven, demonstreren en proberen. 

Mail info@marstyle.nl voor boekingen of bel Marguerita op 06 – 133 86 506 voor meer informatie.

28 juni 2021: Life & Living

Lifestylebloggers, woonbloggers, meevarende merken en bureaus zijn Scrub & Rub, Thule en DOK30 Communicatie. In de goodiebag vegan koekjes van Farmbrothers, een hippe blusdeken van Naaais, 2 items uit de pastelcollectie van Difrax en een verrassing van Marstyle.

blogboot 4

Status: 6 van 6 bloggers aangemeld (max ivm covidmaatregelen)

6 juli 2021: Life & Living

Aan boord presenteerde Witt Benelux diverse producten van ROIDMI en de VBreathe. In de goodiebag vegan koekjes van Farmbrothers, een hippe blusdeken van Naaais, 2 items uit de pastelcollectie van Difrax, zonnebrand van Derma via Pure Nordic en een verrassing van Marstyle.

blogboot 5
Groepsfoto!

Status: 6 van 6 bloggers aangemeld (max ivm covidmaatregelen)

Informatie over events 20 juli en 20 augustus 2020: thema lifestyle

Hoofdsponsor van de #blogboot is Starboard Boats. Starboard doet regelmatig Canal Cleanups en dat gaan we tijdens deze vaart met de bloggers ook doen: plastic uit het kanaal vissen. Op de boot kunnen we vanwege de richtlijnen 6 bloggers ontvangen (er is normaal plek voor 30 personen).

Ben jij blogger en spreekt de Blogboot je aan? Meld je per mail via info@marstyle.nl aan voor de deelnemerslijst. Selectie op basis van bereik (stuur een uitdraai van je Google analytics mee). 

wijnbeleving

Welk gevoel associeer jij met deze wijn? Wild Pig leert ons over smaakbeleving.

Deze merken deden mee:

  • Starboard Boats – verzorgt de boot, catering én laat ons plastic uit het kanaal vissen.
  • Emma Matras – dit merk heeft speciale microfiber hoofdkussens waarover ze op de boot komen vertellen. Elke blogger krijgt een kussen mee!
  • Wild Pig wijnen – zin in een proeverij waarbij we ingaan op smaakassociaties? Een leuke beleving voor beginnende wijnliefhebbers.
  • Asmodee – een gezellig uitje wordt nog leuker als je met elkaar een spelletje speelt. We doen dus in 2 teams een potje HINT en je krijgt dit leuke party spel ook mee voor een review!
wild pig wijnen
Wild Pig verloot onder de deelnemende bloggers een wijnreis voor 2 personen naar Gigondas! De winnaar gaat in maart 2021 een weekend naar Frankrijk en krijgt daar een hotelovernachting met ontbijt, een diner voor 2 en een workshop van Wild Pigs Nederlandse sommelier Jasper in de wijnkelder van het merk.
emma microfiber kussen
Een heerlijk zacht Emma Microfiber hoofdkussen krijg je mee van het merk Emma Matras. Aan boord hoor je wat hier zo bijzonder aan is en krijg je leuke slaapweetjes te horen.
hint
Aan boord leer je party spel HINT, we gaan in 2 teams lachen met dit gezellige vermaak van Asmodee.

Ervaringen deelnemers

De eerste editie van de #blogboot (thema gericht op familyblogs) organiseerde ik in 2019 samen met Tamara Schellekens van Passievrouwen.com en was een groot succes en ook voor de bloggers van meerwaarde. Zo schreef Papablogger in dit artikel met een compleet verslag: “Natuurlijk ben ik niet alleen meegegaan voor de cadeautjes! Aangezien Papablogger sinds begin dit jaar een bedrijf is moet de schoorsteen ook gewoon blijven branden en ondanks dat ik lichtelijk mensenschuw ben doe je dat door te netwerken. Je kan niet de hele tijd achter je keyboard blijven hangen.” 

Enkele instagram stories die tijdens het event van 2019 online kwamen (of bekijk de #blogboot):

Bekijk ook de mediakit van Marstyle.