blogboot promotie

#Blogboot: bundel je PR power

Je Public Relations power bundelen met andere merken? Veel exposure voor een laag budget? Lees dan even verder over de #blogboot, een initiatief van Marguerita Bisschop van Marstyle.nl.

Soms heb je even niet het budget om een eigen event neer te zetten. Of het ontbreekt je aan tijd, netwerk en een leuke locatie. De nieuwswaarde van je product is misschien net even niet groot genoeg, maar wel interessant voor een breder publiek dan je nu bereikt. Of je zou graag netwerken met een klein groepje relevante bloggers. Schakel dan de #blogboot in!

PR experience

De #Blogboot vaart met mooi weer over de Amstel en aan boord zorgen we voor een super PR experience voor bloggers en merken. PR-bureaus of merken (maximaal 2 per vaart) kunnen aan boord zelf hun product promoten en er is ruimte voor maximaal 5 andere producten waarvoor wij aan boord de promotie doen (Marguerita is coronaproof: genezen en de komende maanden of langer immuun). Compleet afhuren van de boot kan ook.

De merken en producten aan boord concurreren niet met elkaar, dit houden we scherp in de gaten. Zo weten we zeker dat het voor iedereen een win-win is.

20 juli 2020: thema lifestyle

20 augustus 2020: thema lifestyle

Hoofdsponsor van de #blogboot editie op dinsdag 2 juni is Starboard Boats. Starboard doet regelmatig Canal Cleanups en dat gaan we tijdens deze vaart met de bloggers ook doen: plastic uit het kanaal vissen. Op de boot kunnen we vanwege de richtlijnen 6 bloggers ontvangen (er is normaal plek voor 30 personen).

Ben jij blogger en spreekt het onderwerp je aan? Meld je per mail aan voor de deelnemerslijst. Selectie op basis van bereik (stuur een uitdraai van je Google analytics mee). 

 • 20 juli: nog 1 plek vrij voor bloggers met bereik >10k UB
 • 20 augustus: nog 4 plekken vrij voor bloggers met bereik >10k UB

wijnbeleving

Welk gevoel associeer jij met deze wijn? Wild Pig leert ons over smaakbeleving.

Heb jij een lifestyle merk (liefst duurzaam) en wil je aansluiten? Lees dan snel verder! Deze merken doen mee:

 • Starboard Boats – verzorgt de boot, catering én laat ons plastic uit het kanaal vissen.
 • Emma Matras – dit merk heeft speciale microfiber hoofdkussens waarover ze op de boot komen vertellen. Elke blogger krijgt een kussen mee!
 • Wild Pig wijnen – zin in een proeverij waarbij we ingaan op smaakassociaties? Een leuke beleving voor beginnende wijnliefhebbers.
 • Marlène appels – met deze Italiaanse appels kun je niet alleen gezond snacken, ze zijn ook nog eens fantastisch voor je huid. Het merk zal verschillende recepten en tips delen.
wild pig wijnen
Wild Pig verloot onder de deelnemende bloggers een wijnreis voor 2 personen naar Gigondas! De winnaar gaat in maart 2021 een weekend naar Frankrijk en krijgt daar een hotelovernachting met ontbijt, een diner voor 2 en een workshop van Wild Pigs Nederlandse sommelier Jasper in de wijnkelder van het merk.

Voor merken: Behoorlijk wat exposure voor een schijntje!

Bij deelname krijg je voor de prijs van een los artikel op Marstyle ook allerlei extra exposure: op Marstyle.nl komt een verslag zoals dit. Voorwaarde voor de bloggers die meevaren is dat zij ondertussen de nodige instagram posts en stories maken met de #blogboot en een blog hebben met DA>15.

Jouw investering voor deelname is:

 • 250 euro voor alleen productpresentatie en 7 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • VOL – als je zelf meevaart en 7 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • VOL – als je 2x zelf meevaart en 13 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 300 euro voor 2x productpresentatie en 13 goodiebags met een cadeautje of giftvoucher en jouw contactgegevens.
 • 50 euro voor alleen deelname in de goodiebag en 13 producten of giftvouchers + jouw contactgegevens en persbericht.

Je komt op deze manier aan nieuwe, warme contacten voor je perslijst. Een ideale optie om producten te laten proeven en proberen. 

Mail info@marstyle.nl voor boekingen of bel Marguerita op 06 – 133 86 506 voor meer informatie.

Ervaringen deelnemers

De eerste editie van de #blogboot (thema gericht op familyblogs) organiseerde ik samen met Tamara Schellekens van Passievrouwen.com en was een groot succes en ook voor de bloggers van meerwaarde. Zo schreef Papablogger in dit artikel met een compleet verslag: “Natuurlijk ben ik niet alleen meegegaan voor de cadeautjes! Aangezien Papablogger sinds begin dit jaar een bedrijf is moet de schoorsteen ook gewoon blijven branden en ondanks dat ik lichtelijk mensenschuw ben doe je dat door te netwerken. Je kan niet de hele tijd achter je keyboard blijven hangen.” 

Enkele instagram stories die tijdens het event online kwamen (of bekijk de #blogboot):

Bekijk ook de mediakit van Marstyle.