#Blogboot: bundel je PR power

Je Public Relations power bundelen met andere merken? Veel exposure voor een laag budget? Lees dan even verder over de #blogboot, een initiatief van Marguerita Bisschop van Marstyle.nl en Tamara Schellekens van Passievrouwen.com.

Soms heb je even niet het budget om een eigen event neer te zetten. Of het ontbreekt je aan tijd, netwerk en een leuke locatie. De nieuwswaarde van je product is misschien net even niet groot genoeg, maar wel interessant voor een breder publiek dan je nu bereikt. Of je zou graag netwerken met een klein groepje relevante bloggers. Schakel dan de #blogboot in!

De #Blogboot vaart met mooi weer over de Amstel en aan boord zorgen we voor een super PR experience voor bloggers en merken. PR-bureaus of merken (maximaal 2 per vaart) kunnen aan boord zelf hun product promoten en er is ruimte voor maximaal 5 andere producten waarvoor wij aan boord de promotie doen. Compleet afhuren van de boot kan ook.

De merken en producten aan boord concurreren niet met elkaar, dit houden we scherp in de gaten. Zo weten we zeker dat het voor iedereen een win-win is.

Bij deelname krijg je voor de prijs van een los artikel op Marstyle, al 2 publicaties: 1 op Marstyle.nl (zoals deze) en 1 op Passievrouwen.com. Voorwaarde voor de bloggers die meevaren is dat zij ondertussen de nodige instagram posts en stories maken met de #blogboot. Behoorlijk wat exposure voor een schijntje: jouw investering voor deelname (250 euro voor alleen productpresentatie of 350 euro als je zelf meevaart) en 10 goodiebags waarin jouw contactgegevens zitten om mee te geven. Je komt op deze manier ook weer aan nieuwe, warme contacten voor je perslijst.

Mail info@marstyle.nl voor boekingen of bel Marguerita op 06 – 133 86 506 voor meer informatie.

Ervaringen deelnemers

De eerste editie van de #blogboot (gericht op familyblogs) was een groot succes en ook voor de bloggers van meerwaarde. Zo schreef Papablogger in dit artikel met een compleet verslag: “Natuurlijk ben ik niet alleen meegegaan voor de cadeautjes! Aangezien Papablogger sinds begin dit jaar een bedrijf is moet de schoorsteen ook gewoon blijven branden en ondanks dat ik lichtelijk mensenschuw ben doe je dat door te netwerken. Je kan niet de hele tijd achter je keyboard blijven hangen.” 

Enkele instagram stories die tijdens het event online kwamen (of bekijk de #blogboot):

Bekijk ook de mediakit van Marstyle.