Alles voor een Happy Summer op de Blogboot + win

Een rondje varen daar word ik sowieso al vrolijk van. Met de Starboard Partyboot in Amsterdam is dat altijd een feestje. De schipper koos dit keer een prachtige route langs de Heineken Experience, de Hortus, het Hardrock Café, de Noordermarkt en nog veel meer mooie plekjes. Mijn Blogboot event had dit keer het thema Happy Summer meegekregen en de merken die werden gepresenteerd, daar word je zeker blij van!

rondvaart amsterdam blogboot
Blogboot in het thema Happy Summer, weer genoten van de prachtige rondvaart door Amsterdam met Starboard Boats.
rondvaart amsterdam blogboot

Rondvaart door Amsterdam

Wil je zelf ook eens een rondvaart doen door Amsterdam? Voor 29 euro per persoon boek je bij Starboard Boats een ticket voor hun Borrelboot in Amsterdam, waarbij je ook zo’n prachtige rondvaart door de kanalen van deze stad maakt onder het genot van een hapje en een drankje. Leuk om even te relaxen en je voeten rust te geven tijdens een dagje Amsterdam. Zoals je ziet kun je ondertussen nog prachtige foto’s maken ook!

Goede wifi op vakantie en thuis

Goede wifi is tegenwoordig onmisbaar, ik heb best wat problemen met mijn netwerk gehad door verouderde apparatuur van mijn provider met monteurs en alles in de coronatijd. Helaas mocht je toen nog geen eigen routers aanschaffen, maar de ACM (Autoriteit Consument & Markt) heeft daar in 2022 een stokje voor gestoken! Sinds vorig jaar is er de vrije modem en router keuze, dus ben je als consument niet meer verplicht zijn om een modemrouter van je internetprovider te gebruiken. Ik wist dit nog niet, maar hoorde het op de Blogboot van AVM Fritz! dat meer onverwacht interessante en handige weetjes had.

vrije modemkeuze

Wist je bijvoorbeeld dat de hoeveelheid data die we elk jaar thuis gebruiken steeds verdubbeld? Niet gek dus dat je soms ineens problemen ervaart. Het hele gezin en steeds meer van je apparaten zijn online en gebruiken dus een stuk van je netwerk. Whatsappen, streamen, je slimme televisie, een spelcomputer of in mijn geval bijvoorbeeld ook het slimme deurslot en automatische gordijn… Dan heb ik het nog niet eens over werken, schoolopdrachten maken of typeles volgen op de laptops. Naast modems en routers heeft Fritz! ook wifi-boosters. Die jouw signaal in ieder geval door het hele huis kunnen versterken. Bij mij valt bijvoorbeeld de Chromecast boven uit als ik mijn wifibooster uit het stopcontact haal om even te stofzuigen. Een onmisbaar item ter waarde van 85 euro, dat ik onder mijn lezers mag verloten!

rondvaart amsterdam blogboot
AVM Fritz! legde uit hoe je op de boot of in je camper simpel je eigen veilige wifinetwerk meeneemt.

Openbare netwerken of de netwerken van je vakantiebestemming kunnen bovendien heel frustrerend zijn. Ga je op reis met eigen boot of camper, dan moet je even opletten. Met de FRITZ!Box 6850 5G kun je veilig surfen op je eigen mobiele 5G netwerk. Je stopt er een sim-kaart in en neemt jouw eigen beveiligde netwerk gewoon mee. Geen gedoe met verschillende wachtwoorden en netwerken: je stelt dit thuis in en kunt zelfs in je auto of op een veerboot of waar je dan ook reist met al je apparaten makkelijk online. Thuis kun je hem trouwens (zonder de sim-kaart) ook gewoon gebruiken.

@marstyle78 #starboardboats #blogboot #amsterdamcanals ♬ All Around the World(La La La) – R3hab / A Touch of Class

Lazamani slippertjes

Slippers geven het ultieme zomergevoel en het vrolijke merk Lazamani heeft allerlei modellen waarin je graag gezien wilt worden deze zomer! Hier thuis worden ze al af en toe ingepikt door mijn dochters en zelf vind ik deze handgemaakte exemplaren ook prachtig. Deze leuke slippers zijn gemaakt van 100% leer en de gebruikte materialen hebben via een natuurlijke productie hun kleur gekregen. 

lazamani sjieke slippers
Mijn dochter draagt ze ook graag.

Er is een extra zakje kraaltjes bijgeleverd, mocht dit handwerk toch beschadigen dan kun je het daarmee zelf herstellen. Ze zitten heerlijk omdat het voetbed is voorzien van comfortabel extra traagschuim. Zijn ze niet sjiek zo met die beigetinten? Op de website van Lazamani hebben ze ook vrolijke exemplaren in allerlei leuke kleurtjes en zelfs met hakjes, dus wanneer jij op zoek bent naar een mooie zomerse schoen geschikt voor feestjes, flaneren of je werk neem zeker even een kijkje en creeër je eigen #lazamanimoments. Ze mogen zeker gezien worden deze leukerds, toch?

rondvaart amsterdam blogboot

Boekenvoordeel verrassingstas

Relaxen op een strandbedje, in je eigen tuin of juist onder een dekentje in bed: de ultieme ontspanning is een boekje erbij. Lekker lezen of puzzelen en je niet druk maken om andere zaken. Boekenvoordeel.nl ken je wellicht van de stenen winkels met leuke aanbiedingen, ook op hobbygebied? Maar ze hebben ook een webshop en stelden een leuke verrassingstas samen, iets wat ook leuk is om te doen voor je gezinsvakantie natuurlijk.

rondvaart amsterdam blogboot

Nieuwsgierig wat hier in zat? Nou eigenlijk alles voor een Happy Summer: een mooie roman, een puzzelboek, een tijdschrift, een haaksetje, een stripboek en een leuk spelletje dat makkelijk in je koffer past. Leuke dingen voor het hele gezin dus.

Wist je trouwens dat ze op hun social media elke week wel een leuke winactie hebben? Ik heb bij Boekenvoordeel zelf ook meteen maar vakantie- en decemberinkopen gedaan, onder meer een schaakspel, een mooie puzzel waaraan deze week druk werd gewerkt, een snijmachine en natuurlijk heel veel leuke leesboeken geshopt. 

Trust lichtgevende gamermuis

Trust presenteerde de nieuwe Felox gaming muizen in vrolijke kleuren. Aan mijn eigen laptop hangt nu een fijn roze exemplaar dat vrolijke gekleurde lichtjes uitstraalt en lekker in de hand ligt. Door die lampjes is ie ook leuk als je ’s avonds buiten werkt of je laptop meesleept naar een nachtelijke lan-party met je gamebuddies. Met deze coole, comfortabele en betaalbare muis, die zowel bedraad als draadloos verkrijgbaar is, kunnen gamers het meeste uit hun gamesessies halen maar ook als je hem zoals ik voor je werk gebruikt is ie fijn.

rondvaart amsterdam blogboot

De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse met adviesprijs van € 14,99 is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren: Booster Black, Winning White, Brilliant Blue en Powerful Pink. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook de snelheid, verlichting en macro’s van de muis aanpassen naar hun voorkeuren en gamestijl. 

trust roze felox muis

Liever draadloos? Dan ga je voor de GXT 110 Felox Wireless Gaming Mouse met adviesprijs van € 19,99. De Felox Wireless kan worden aangesloten via een USB-ontvanger die handig kan worden opgeborgen in de muis wanneer deze niet wordt gebruikt. Met een oplaadbare batterij kunnen gamers genieten van tot wel 80 uur speeltijd op een enkele lading, en zelfs blijven spelen tijdens het opladen met behulp van de meegeleverde kabel. Deze muizen zijn verkrijgbaar in Booster Black en Winning White.

Marstyle zonnebrand

Ik had zelf voor alle bloggers een zonnebrandspray met mijn logo in de goodiebag gestopt als cadeautje. Een makkelijk handtasformaatje dat je ook als je in een zonnige file staat met je dak open met één hand kunt bedienen. Een Happy Summer is voor mij zonnig, maar niet verbrand, haha.

rondvaart amsterdam blogboot

@marstyle78 #unboxing #goodiebag #blogboot ♬ origineel geluid – Marguerita Bisschop

Win een AVM Fritz! wifibooster, Boekenvoordeel Roman, Puzzelpakket of het spel Clever

Word jij ook zo enthousiast over de merken van deze vaart? Zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat en mij vertelt wat voor jou een Happy Summer maakt. Je maakt dan ook kans op mooie prijzen. Kan jouw wifisignaal wel een boost gebruiken? Vertel mij waar je de AVM Fritz! wifibooster thuis zou inpluggen en je maakt kans op dit product ter waarde van 85 euro.

wifibooster

Om het Wi-Fi bereik uit te breiden gebruik je de FRITZ!Repeater 1200 AX. Deze Wi-Fi versterker steek je simpelweg in het stopcontact en met één druk op de knop kun je het Wi-Fi bereik tot in een of twee aangrenzende kamers laten komen. Zo kun je in alle uithoeken van je huis zonder vertraging video’s streamen, videobellen en gamen. De FRITZ!Repeater 1200 AX is te gebruiken in combinatie met elk type router of modem, zelfs als ze niet van FRITZ! zijn.

Zou je graag onder een dekentje of in de zon lekker een boek willen lezen? Dankzij Boekenvoordeel kan ik iemand blij maken met de roman ‘Eerlijk duurt het langst’ van schrijfster Aline van Wijnen. Of ben jij meer van de tijdschriften en lekker een puzzeltje maken terwijl je de omgeving in de gaten houdt? Van Boekenvoordeel kreeg ik een Puzzeltijd kruiswoordpuzzelboekje en het magazine ‘Nederland heeft alles deze zomer’ dat ik verloot. En voor de spelletjesliefhebbers: op het Spellenspektakel ervaarde ik hoe leuk het dobbelspel Clever is, van Boekenvoordeel mag ik er eentje verloten onder mijn lezers.

Wanneer ik meer dan 50 reacties krijg onder dit bericht (en liefst ook de nodige Marstyle facebookpagina likes zodat ik op de 1700 uitkom), verloot ik bovendien een compleet cadeautasje van Boekenvoordeel met al deze items!

Nou, bij far geen 50 reacties haha, dat is in het verleden weleens anders geweest maar daardoor maakten jullie allemaal wel extra veel kans om te winnen. De winnaars zijn: Elizabeth het puzzelpakket, de roman gaat naar Anna, het spel Clever stuur ik naar Ilja en de Wifibooster is gewonnen door Minke. Dank voor het meedoen allemaal, blij met jullie als vaste lezers!

Meer lezen over de Blogboot? Hier verslagen van de vorige events:

Als je zelf ook blogt en een leuk bereik hebt opgebouwd, vaar je dan ook een keertje met me mee? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Joanna zegt:

  De wifi booster kan het wel eens zijn voor ons 🙂

 2. Lynn zegt:

  Voor mij is een Happy Summer zon en gezelligheid. Ik zou de AVM Fritz! wifibooster thuis inpluggen op de gang in de bovenverdieping.

 3. Ilja W zegt:

  Ik zal in ieder geval proberen je te helpen naar de 50/1700. Wij willen graag steeds meer spelletjes introduceren voor onze kleine man dus wij doen graag mee voor het spelletje Clever.

 4. Anita kempenaers zegt:

  mijn happy summer begint wanneer de zon schijnt dan kan ik buiten genieten van te werken in de tuin of te relaxen met een mooi boek, doe graag mee voor het spel clever

 5. Marian B zegt:

  Gezellig zo’n boottochtje! Happy Summer is voor mij warm en droog weer, geen wekker, uitslapen, boeken lezen, spelletjes spelen, maar het zwembad/strand gaan etc. Ik doe mee voor het spel Clever, leuk om met de kinderen te spelen.

 6. Anna zegt:

  Eerlijk duurt het langst wil ik graag lezen, hopelijk is de regen binnenkort weer weg en kan ik weer fijn lezen in het zonnetje in mijn achtertuin
  Happy Summer is voor mij de zon en de vrijheid, geen schooltijden ritme of gehaast in de ochtend. Heerlijk!

 7. Leentje zegt:

  Ik vind de slippers geweldig.

 8. Wendy zegt:

  Gezellig zo’n zomerse boottocht! Ik zou erg gelukkig worden van een WiFi-booster. Staat al eventjes op de wensenlijst, maar komt er steeds niet van. In iedergeval komt die dan op zolder te hangen waar de WiFi minimaal werkt. Wij slapen daar en de kamer ernaast is de werkkamer met draadloze printer die door de slechte WiFi moeite heeft om z’n werk te doen en de televisie met chromecast waar ik Netflix op probeer te kijken tijdens saaie strijkbeurten werkt ook niet echt soepel. Afijn een echte musthave

 9. G. T. zegt:

  Happy summer is voor mij… Iets beter weer dan dit. Het liefst een zonnetje, maar in ieder geval het merendeel van de dag droog, zodat je lekker buiten iets kunt doen.
  Ik maak graag kans op het spelletje (om mijn zoon mee te verrassen) en de wifi booster (omdat we de laatste tijd problemen hebben met de wifi in de keuken.

 10. elisabeth maria martina zegt:

  het puzzelpakket is met dit slechte weer natuurlijk bijzonder welkom

 11. Minke zegt:

  Wat super tof! De blogboot is altijd heel leuk om mee te gaan. Wat voor mij een fantastische zomer maakt is heerlijke vrije tijd met de kinderen. Gewoon geen klok om op te leven omdat er geen school is. Heerlijk. Ennuh die wifibooster kan ik op zolder wel gebruiken. Kan ik daar werken als ik thuis werk. Lijkt me heel fijn om daar een mooi plekje te creëren.

 12. Anneke zegt:

  Wat gezellig zo op de blogboot. En een leuk idee om gepersonaliseerde zonnebrand aan je collega’s te geven. Ik doe graag mee voor het spel clever. Ik doe graag spelletjes met mijn gezin

 13. Jolanda zegt:

  Wat leuk zeg, hele mooie foto’s ook van de boottocht. Mijn Happy Summer begint al met heerlijk weer, maar ook met kleine simpele dingen zoals een zonsondergang, een mooie wolk en een homemade cocktail in de tuin. Voor wat meer me time ding ik graag mee naar de roman!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.