Blogboot november: Kraek design horloge, Roidmi stofzuiger en Witt Benelux slowjuicer

Wauw, voor het eerst hadden we een volle Blogboot! De coronaregels lieten het eindelijk toe en zowel bloggers als merken hadden er zin in om te varen. Inmiddels zijn de regels weer aangescherpt, maar hoe fijn was dit? En vooral: hoe gezellig! Met 10 bloggers en natuurlijk leuke merken wist het PR event ook nu weer te verrassen. Samen met Starboard Boats heb ik zelfs valet parking services geregeld zodat we op tijd konden vertrekken.

blogboot juicer
Groepsfoto met de mini blender die we kregen van Witt Benelux.

Hoe dankbaar kun je zijn voor zo’n mooi event? Aan boord waren diverse bloggers die al lang contact met elkaar hadden, maar elkaar nog niet eerder ‘live’ hadden gezien. Instant gezellig dus! Ben erg benieuwd of jij één van deze dames volgt op haar blog, instagram, youtube of tiktokkanaal: MeervanMir, PeggyKegel, DeGroentjes, Mamasliefste, Lifestylelog, Jansstories, Kiddowz, Faithly en SparklesInside. Oh en ikzelf uiteraard namens Marstyle.

blogboot november

Starboard Boats had wederom heerlijke hapjes voor ons geregeld én een prachtig mooi herfstzonnetje. Geweldig, want overal zagen we de kleuren van herfstbladeren. Zo mooi! En dan de oude geveltjes langs de grachtenpanden (dat was net die week aan bod geweest op tv in Klokhuis), de bomen, het bruisende stadsleven vanaf het rustige water. Starboard vertelde nogmaals dat er de komende maanden door iedereen een plek geboekt kan worden voor vaarten tijdens het Amsterdam Light Festival. Langs de grachten kun je dan mooie lichtkunstwerken bekijken. Starboard Boats heeft recent ook een mooie nieuwe boot aan de vloot toegevoegd, een echte, overdekte Saloon Boot. Leuk winters uitstapje met je gezin, je collega’s of je lover!

blogboot november

Bonbons proeven

Na een voorstelrondje besloot ik iedereen stil te krijgen met een bonbon van Chocoladebezorgd. We hadden een grote doos mee gekregen met daarbij uiteraard een folder waarin alle verschillende smaken vermeld werden. Lukte dus prima want iedereen las uitgebreid welke smaak ze zouden willen proeven. Denk aan smaken als beschuit met muisjes, earl grey, kokos ananas, likeur 43 of een vegan kers rode peper. Er zijn 32 verschillende smaken en je kunt ze dus ook prima bestellen voor de kraamweek. Na afloop kreeg iedereen een doosje mee voor thuis in een heel erg leuke *kuch* Marstyle goodiebag gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

blogboot chocolade
Fotocredits: Fallon van Faithly

Kraek Design horloges steunt Microkrediet voor Moeders

Time to be fair, zeggen ze bij Kraek Design. Janneke van Force PR presenteerde dit prachtige, Nederlandse horlogemerk van de jonge ondernemers Vieve en Dave. Vooraf had iedereen een kleur mogen doorgeven, we werden verwend met een horloge! Ik koos voor zilver. Voor jou heb ik een kortingscode die nog tot de 14e geldig is:

KORTINGSCODE: KRAEKBB10%

Deze code is ook geldig op de sale en kijk zeker tussen de giftsets in de webshop van KRAEK met het oog op de decembermaand.

KRAEK wil een verschil maken op het gebied van genderongelijkheid en doneert daarom steevast vijf procent van de omzet aan Microkrediet voor Moeders. Deze stichting zet zich in voor de armste vrouwen in Azië en helpt hen bij het opstarten van hun eigen onderneming.

kraek design
(Plasticje is er inmiddels af, ik zag het zelf pas op de foto.)

KRAEK is dan ook een merk voor sterke, onafhankelijke vrouwen die graag een mooi sieraad dragen en zich bewust zijn van de wereld om hen heen. Niet alles wat jij hebt is vanzelfsprekend voor een ander. De automatische donatie aan vrouwen die wat extra ondersteuning maar al te goed kunnen gebruiken, maken de horloges van KRAEK een perfect cadeau. Voor iemand anders of voor jezelf. Hoe dan ook ik ben erg blij met dit mooie armsieraad dat ik met trots kan dragen.

blogboot november

Koffie van de vloer met de Roidmi RS70 stofzuiger, dweil en poetsmachine

Ondertussen was er een kop koffie over de vloer gegaan. Geen enkel probleem, want Marcel van Witt Benelux had zijn alleskunner bij zich. Het topmodel van Roidmi, de Rolls Royce onder de stofzuigers RS70. Dit apparaat kan stofzuigen, omgebouwd worden tot kruimeldief en heeft een opzetstuk om ermee te dweilen en poetsen. We hebben de boot dus weer netjes achtergelaten.

blogboot november

Met draadloze RS70 steelstofzuiger kun je zo’n 80 minuten stofzuigen. Er zijn verschillende zuigstanden beschikbaar en via een app kun je eventueel bekijken hoe lang je nog voort kunt. Dankzij de verwisselbare dweilkop kun je met het apparaat ook dweilen en poetsen. De dubbele dweilen roteren met 200 omwentelingen per minuut en geven een goed schoonmaakresultaat. Afhankelijk van de gekozen dweilen, kun je dweilen of poetsen.

Zelfs de combinatie tussen zacht stofzuigen én dweilen is mogelijk dankzij de unieke dubbele dweilkop (maar let dan wel op dat er geen water opgezogen wordt). Het meegeleverde dweilstation maakt de dweilen vanzelf weer schoon en bukken bij het dweilen behoort tot het verleden. Zowel de dweilkop als de zuigmond met borstel zijn voorzien van LED-verlichting zodat je ook onder het bed of de kast kunt zien waar je geweest bent. Mag iets kosten, maar dan heb je dus ook echt wat!

blogboot november

Gezond sapje uit de slowjuicer van WittBenelux

Tijd voor de innerlijke mens en de nodige vitamientjes met het oog op de herfst. Ik schreef onlangs al een uitgebreid artikel over de pluspunten van gezonde groentesapjes. Je kunt deze met een slowjuicer zelf maken. Het apparaat van WittBenelux dat op de boot werd gedemonstreerd kan zelfs met pinda’s uit de voeten! Dit merk koop je onder meer bij Blokker.

blogboot november

Zelf geef ik de voorkeur aan sapjes met gember, wortel, sinaasappel of groene groenten. Marcel maakte er ter plekke een aantal klaar die ik als gezondheidsboost dankbaar wegklokte. Kunnen we er weer tegenaan deze koude en natte periode.

blogboot november

Als cadeau ontvingen we een mini blender om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Hier kun je met bijvoorbeeld een pak bevroren rood fruit en vanille ijs zelf een milkshake mee maken. Ook andere smoothierecepten to go heb je in een handomdraai gemaakt. Deze blender komt namelijk inclusief 2 geïsoleerde bekers, geen koude handen als je ze vasthoudt dus. Je smoothie blijft ondertussen koel. Je kunt hier van alles in maken met bijvoorbeeld amandelsap, banaan en cacaonibs heb je een drankje dat lekker zoet smaakt. Ik ga me binnenkort eens verdiepen in de smoothie recepten, lijkt me heel leuk om de kinderen zelf hun eigen (gezonde) drankje te laten maken. Zeker straks in de zomer als een milkshake de nodige verkoeling brengt.

Je leest het, als bloggers zijn we flink verwend en dan was het nog stralend weer ook! Ik heb de volgende vaarten gepland op 14 december tijdens het Amsterdam Light Festival en op 14 maart met het thema Lente. Bloggers en enthousiaste merken kunnen zich hiervoor aanmelden (lees even deze pagina).

Welk product spreekt jou het meeste aan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.