Over mij

Marstyle is een niet zo hippe poldermama van 37 heeft twee schattige dochtertjes van 4 en 5 en woont in het Groene Hart van Nederland. Besparen is een noodzakelijk kwaad, maar dan wel zo dat de kinderen toch gruwelijk verwend worden dankzij mama’s hobby om aan prijsvragen mee te doen. En te bloggen, en te blijven speuren naar voordeeltjes.

margueritaDeze hobby begon dan ook voor de kinderen, later – toen de hobby toch wel lucratief bleek – ging ik ook meedoen aan acties waarbij ik iets voor mijzelf kon winnen (of voor iemand anders, ik mocht ook al dingen winnen voor lieve mensen in mijn omgeving). Op een gegeven moment durfde ik niet meer zo goed te vertellen wat ik nu toch weer gewonnen had, maar ik merkte wel dat veel mensen het toch best heel erg grappig vinden om op de hoogte te zijn van mijn ‘successen’.

Grappig

Zoals die keer dat mijn man zich wild schrok omdat ik een ORANJE fauteuil gewonnen had. De volgers en ikzelf moesten heel hard lachen. Gelukkig mocht er in de winkel een kleur naar keuze uitgezocht worden. Of de geweldige ervaring van de televisieploeg van Rob’s Grote Tuinverbouwing die ‘kleur’ kwamen geven aan mijn leven (op mijn trouwdag, dus manlief hoefde geen bloemetje mee te nemen) – je weet wel, dat item dat hij iemand even helemaal in de bloemetjes zet!  Via dit blog hoop ik met humor de gekke avonturen te delen die ons gezin beleeft dankzij die rare koopjesjager-prijsvragen-coupons-hobby.

Nieuwe producten en trends

Inmiddels is mijn blog zo gegroeid dat ik minder vaak aan prijsvragen meedoe, ik ben er te druk voor en gun een ander ook iets. Nu blijf ik op een hele leuke andere manier op de hoogte van de laatste items, trends en nieuwtjes: namelijk door persberichten en het reviewen (uitproberen) van producten. Ik hoop met mijn blog andere ouders te inspireren en op ideeën te brengen op het gebied van alles wat ik zelf leuk vind. Denk aan beauty, fashion, vooral kindermode, speelgoed, handigheidjes, uitjes, dé plekken waar je korting of andere voordeeltjes kunt vinden en natuurlijk organiseer ik heel graag winacties voor mijn lezers. Ook blijf ik tips delen vol ‘winspiratie’ zodat ook jij eens in de prijzen kunt vallen!

Samenwerken

Persberichten, uitnodigingen of reviewitems zijn welkom. En ik ben gek op winacties! Laat een reactie achter op mijn blog, mail naar  blog[at]marstyle.nl, stuur een privébericht via de Marstyle Facebookpagina, dan neem ik contact op. Ik ben Marguerita Suddaby, ik blogde in 2015 als Poldermama, nu per 2016 op Marstyle.nl en ben blogger voor De Mama Company. Kijk naar mijn mediakit voor aanvullende informatie en cijfers.

ikblogvoordmc_png BesteBloggers
BlogSociety

Bloggerslijst.nl
BesteBloggers