Over mij

Marstyle is de blog van Marguerita Bisschop. Ik ben een nieuwsgierige gescheiden mama van 43 met twee lieve dochters van 11 en 10 jaar. Wij wonen in een dorp in het Groene Hart van Nederland. Ik ben sinds de scheiding altijd op zoek naar de glitters in mijn leven, helemaal toen ik door longcovid werd geveld en ruim 14 maanden uit de running was. Die zoektocht deel ik met mijn lezers, zodat ook zij geïnspireerd worden om leuke nieuwe dingen te proberen. Of juist niet ;-). Verder deel ik nuchter en met humor op mijn blog wat mij zoal bezig houdt.Ik begon in 2015 met bloggen toen ik heel druk was met mijn hobby om aan prijsvragen mee te doen. Inmiddels staat dat op een laag pitje en vragen de kinderen of ik meer wil bloggen zodat we weer nieuwe producten of vakanties kunnen uitproberen. Hoe dan ook, de pakketbezorgers weten wie ik ben. Ook omdat ik altijd online speur naar voordeeltjes die ik heel graag met mijn lezers deel. Sinds mei 2017 is Marstyle mijn werk geworden.

margueritaWinactie hobby?

De winactie hobby begon voor de kinderen, later – toen de hobby toch wel lucratief bleek – ging ik ook meedoen aan acties waarbij ik iets voor mijzelf kon winnen (of voor iemand anders, ik mocht ook al dingen winnen voor lieve mensen in mijn omgeving). Op een gegeven moment durfde ik niet meer zo goed te vertellen wat ik nu toch weer gewonnen had, maar ik merkte wel dat veel mensen het toch best heel erg grappig vinden om op de hoogte te zijn van mijn ‘successen’. Ik deel mijn kleine succesjes meestal in mijn weekoverzichten. Als blogger geef ik liever dingen weg in de vorm van winacties en kortingscodes voor mijn lezers.

Grappige belevenissen

De hobby zorgt ook voor grappige belevenissen. Zoals die keer dat mijn ex-man zich wild schrok omdat ik een ORANJE fauteuil gewonnen had. De volgers en ikzelf moesten heel hard lachen. Gelukkig mocht er in de winkel een kleur naar keuze uitgezocht worden. Of de geweldige ervaring van de televisieploeg van Rob’s Grote Tuinverbouwing die ‘kleur’ kwamen geven aan mijn leven (op mijn trouwdag, dus de man hoefde geen bloemetje mee te nemen) – je weet wel, dat item dat hij iemand even helemaal in de bloemetjes zet!  Via mijn persoonlijke stukje web hoop ik met humor de gekke avonturen te delen die ons gezin beleeft dankzij mijn blog en ondernemende levenshouding.

Nieuwe ervaringen, producten en trends

Inmiddels is mijn blog zo gegroeid dat ik vrijwel nooit meer aan prijsvragen meedoe, ik ben er te druk voor en gun een ander ook iets. Nu blijf ik op een hele leuke andere manier op de hoogte van de laatste items, trends en nieuwtjes: namelijk door persberichten en het reviewen (uitproberen) van producten en ervaringen. Ook buiten de persmailingen om weet ik altijd nét die bijzondere dingen te vinden, die de meeste anderen nog niet hebben ontdekt. Of ze ontdekken mij :-).

Ik hoop met mijn blog mensen te inspireren en op ideeën te brengen op het gebied van alles wat ik zelf leuk vind. Denk aan trends, persoonlijke ontwikkeling, ondernemen, beauty, fashion, vooral kindermode, speelgoed, handigheidjes, uitjes, dé plekken waar je korting of andere voordeeltjes kunt vinden en natuurlijk organiseer ik heel graag winacties voor mijn lezers of regel ik speciale kortingscodes.
In het verleden heb ik tips gedeeld vol ‘winspiratie’ zodat mijn lezers ook eens in de prijzen konden vallen. Mijn lezers zijn groot fan van de weekoverzichten die ik schrijf, waarin ik ook soms deel welke perspakketjes er die week zijn binnen gekomen. Het is altijd een boeiend verhaal, of ik nu iets bijzonders heb beleefd of niet: never be boring!

Trends en events vind ik de leukste artikelen om te schrijven. Ik houd er van om kennis te delen en schrijf graag stukken waar je wat van op steekt en verslagen van evenementen die de belevenis uitgebreid weergeven. Waar je dan aan moet denken?

Samenwerken met Marstyle

Persberichten, uitnodigingen of reviewitems zijn welkom. En ik ben uiteraard gek op samenwerkingen waarmee ik mijn huur kan betalen! Laat een reactie achter op mijn blog of mail naar  blog@marstyle.nl, dan neem ik contact op. Ik ben Marguerita, ik blogde in 2015 als Poldermama en sinds 2016 op Marstyle.nl. Daarnaast was ik gastblogger voor andere mamablogs. Kijk naar mijn mediakit voor aanvullende informatie en cijfers.

Per 11-05-2017 staat Marstyle.nl geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is het officieel mijn werk geworden. KVK: 68737424

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs
Download de Marstyle App.