Over mij

Marstyle is de blog van Marguerita Bisschop. Ik ben een niet zo hippe net gescheiden mama van 39 met twee schattige dochtertjes van 6 en 7 jaar. Wij wonen in het Groene Hart van Nederland. Besparen is een noodzakelijk kwaad, maar dan wel zo dat de kinderen toch gruwelijk verwend worden.

Ik begon met bloggen toen ik heel druk was met mijn hobby om aan prijsvragen mee te doen. Inmiddels staat dat op een laag pitje en vragen de kinderen of ik meer wil bloggen zodat we weer nieuwe producten kunnen uitproberen. Hoe dan ook, de pakketbezorgers weten wie ik ben. Ook omdat ik altijd online speur naar voordeeltjes die ik heel graag met mijn lezers deel. Sinds mei 2017 is Marstyle mijn werk geworden.

margueritaWinactie hobby?

De winactie hobby begon voor de kinderen, later – toen de hobby toch wel lucratief bleek – ging ik ook meedoen aan acties waarbij ik iets voor mijzelf kon winnen (of voor iemand anders, ik mocht ook al dingen winnen voor lieve mensen in mijn omgeving). Op een gegeven moment durfde ik niet meer zo goed te vertellen wat ik nu toch weer gewonnen had, maar ik merkte wel dat veel mensen het toch best heel erg grappig vinden om op de hoogte te zijn van mijn ‘successen’. Ik deel mijn kleine succesjes meestal op de Marstyle facebookpagina en in mijn weekoverzichten. Iets winnen is voor mij een echte blijmaker.

Grappige belevenissen

De hobby zorgt ook voor grappige belevenissen. Zoals die keer dat mijn ex-man zich wild schrok omdat ik een ORANJE fauteuil gewonnen had. De volgers en ikzelf moesten heel hard lachen. Gelukkig mocht er in de winkel een kleur naar keuze uitgezocht worden. Of de geweldige ervaring van de televisieploeg van Rob’s Grote Tuinverbouwing die ‘kleur’ kwamen geven aan mijn leven (op mijn trouwdag, dus de man hoefde geen bloemetje mee te nemen) – je weet wel, dat item dat hij iemand even helemaal in de bloemetjes zet!  Via mijn persoonlijke stukje web hoop ik met humor de gekke avonturen te delen die ons gezin beleeft dankzij mijn blog.

Nieuwe producten en trends

Inmiddels is mijn blog zo gegroeid dat ik minder vaak aan prijsvragen meedoe, ik ben er te druk voor en gun een ander ook iets. Nu blijf ik op een hele leuke andere manier op de hoogte van de laatste items, trends en nieuwtjes: namelijk door persberichten en het reviewen (uitproberen) van producten en ervaringen. Ik hoop met mijn blog anderen te inspireren en op ideeën te brengen op het gebied van alles wat ik zelf leuk vind. Denk aan trends, beauty, fashion, vooral kindermode, speelgoed, handigheidjes, uitjes, dé plekken waar je korting of andere voordeeltjes kunt vinden en natuurlijk organiseer ik heel graag winacties voor mijn lezers of regel ik speciale kortingscodes. In het verleden heb ik tips gedeeld vol ‘winspiratie’ zodat mijn lezers ook eens in de prijzen konden vallen. Mijn lezers zijn groot fan van de weekoverzichten die ik schrijf, waarin ik ook deel welke perspakketjes er die week zijn binnen gekomen.

Trends en events vind ik de leukste artikelen om te schrijven. Ik houd er van om kennis te delen en schrijf graag stukken waar je wat van op steekt en verslagen van evenementen die de belevenis uitgebreid weergeven. Waar je dan aan moet denken?

Samenwerken

Persberichten, uitnodigingen of reviewitems zijn welkom. En ik ben gek op winacties! Laat een reactie achter op mijn blog, mail naar  blog[at]marstyle.nl, stuur een privébericht via de Marstyle Facebookpagina, dan neem ik contact op. Ik ben Marguerita, ik blogde in 2015 als Poldermama en sinds 2016 op Marstyle.nl. Daarnaast was ik blogger voor De Mama Company. Kijk naar mijn mediakit voor aanvullende informatie en cijfers.

Per 11-05-2017 staat Marstyle.nl geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en is het officieel mijn werk geworden.