Blogboot 4: varen met Thule, Scrub & Rub en The Switchbot

Wat heerlijk om weer door de grachten van Amsterdam te varen met Starboard Boats! Afgelopen maandag was dan eindelijk de lang geplande 4e editie van de #Blogboot en we boften echt ontzettend met het weer. Vanwege de 1,5 meter regel was het nog altijd een klein clubje, maar goed ook want de vaarpolitie die dit controleert kwamen we inderdaad tegen. Ach, het is ook wel lekker als je de ruimte hebt en goed om je heen kunt kijken naar alle bijzonderheden die je op zo’n rondvaart ziet. En natuurlijk om mooie foto’s te kunnen maken!

blogboot 4

Om stressvrij het event in te gaan, had ik een hotel in de buurt van Amsterdam geboekt. Ik heb een hotel jaarkaart gekocht en dit was mijn eerste boeking. Ik koos voor Fletcher Hotel Loosdrechtse Plassen. Had een 1-persoonskamer geboekt en verwachtte er niet veel van maar check deze roomtour: ik kreeg een 3-persoonskamer! Veel te klein tvtje natuurlijk voor zo’n grote ruimte en geen koelkast op de kamer, maar met bad en balkon.

Hier kon ik ’s avonds (met schermpje om de voetbalwedstrijd te volgen) heerlijk dineren aan het water. Ook het ontbijt met uitzicht over de Loosdrechtse Plassen gaf me echt een vakantiegevoel. Met een half uurtje was ik na het uitchecken bij parkeergarage The Bank, zonder files en ruim op tijd om iedereen te begroeten.

De eerste was ik echter niet, eenmaal de hoek om zag ik Marjolein van Olivette al zitten op een terrasje. Gezellig kunnen bijkletsen dus. Ook Amanda van Kiddowz en Fleur van Mamasliefste kwamen al vlot aangelopen. De laatste die aansloot was Janneke van Jansstories.

bloggers varen in amsterdam

De borrelboot van Starboard Boats

Samen liepen we naar het aanlegpunt van Starboard Boats, die de afgelopen maanden enkele extra elektrische boten hebben toegevoegd aan de vloot. Heel knap dat ze toch zo weten uit te breiden terwijl het een moeilijk jaar is geweest. En heel eerlijk, het is toch ook super gezellig met zo’n borrelboot door Amsterdam te varen? De drankjes stonden koud, er stond een luxe borrelhapjes platter voor ons klaar en schippers Jan en John zorgden niet alleen voor een comfortabele en veilige vaart, maar wisten ook allerlei leuke wetenswaardigheden aan te stippen langs de route. De dansende huizen bijvoorbeeld, het verhaal achter de Stopera en het waarom achter de plantenborder die voor veel van de kades is opgetrokken.

Gordijntjes toe met The SwitchBot

 

Slimme foefjes voor je huis, hebben mijn interesse. Op domotica gebied is er tegenwoordig veel mogelijk en nu heb ik dan ook The SwitchBot in huis. Een click & play systeem waarmee ik met 1 druk op de knop mijn gordijnen kan openen en sluiten. Of via een app. Als ik niet thuis ben. Christel van Dok30 liet zien hoe je dit apparaat monteert en vertelde ook over de handige thermometer die je er mee kunt koppelen: wordt het overdag te warm? Dan zullen de gordijnen automatisch sluiten wanneer je dit zo hebt ingesteld. Hoe handig! En hoe veilig ook om vanaf je vakantieadres de gordijnen open en dicht te kunnen doen om zo een bewoonde indruk te geven. Mijn SwitchBot werkt op zonnepaneeltjes, dus helemaal duurzaam ook nog eens!

Wellnessmomentje met Scrub & Rub

Hierna was het tijd voor een verwenmomentje. Henny van Scrub & Rub liet ons allerlei heerlijke geuren ruiken van dit huidverzorgingsmerk, denk aan Bliss, Secret, Magical en Mystery… Mmmm… Alle producten zijn parabenenvrij want dit merk gelooft in de kracht van natuurlijke ingrediënten in combinatie met essentiële oliën. We mochten een body scrub proberen die dode huidcellen verwijderd en een fluweelzachte douchefoam die de huid voedt. Mooiste is dat mijn woonkamer nu heerlijk geurt naar de Room Spray die we mee naar huis kregen, lekker! Producten van Scrub & Rub koop je bij jouw lokale beautysalon, waar ze het desgewenst mooi voor je inpakken en er fijne monstertjes bij doen. Verwennerij!

#Bringyourlife met Thule

Lekker er op uit? Dan denk je aan Thule. Mijn laptop zat keurig in een rugzak met voldoende padding van dit fijne travelmerk. Of je nu een city trip maakt, een zakelijk reisje of lekker outdoor wilt wandelen of kamperen met je gezin, dit merk heeft er een (waterproof) oplossing voor. Al meer dan 75 jaar levert het Zweedse merk alles om te genieten wanneer je er op uit trekt. Van Marjolein kregen we de Thule Chasm Bag Olivine 40 Liter mee, één van de succesnummers van het merk met zeer veel slimme oplossingen. Het gebruiksgemak is groot en het is een plaatje om te zien. Mijn jongste dochter claimde de tas direct voor scoutingkamp toen ze hem zag! Ideaal inderdaad om voor deze outdoor beleving een waterresistente tas bij je te hebben voor je pyjama en droge kleren. Deze tas is – net als de anderen uit de Chasm collectie – naast het prachtige olijfgroene kleurtje Olivine, ook verkrijbaar in Autumnal (oranje) en Poseidon (blauw). Op alle Thule producten zit sowieso 5 jaar fabrieksgarantie, dus ik geef haar deze duurzame tas graag mee. Dat zit wel goed met haar bagage!

Wat zat er in de goodiebag?

Uiteraard liet ik ook de inhoud van de goodiebag zien op de boot.

Van Difrax kreeg iedereen een populaire anti-colic S-fles en een speentje mee uit de nieuwe pastellijn. Prachtige kleuren! Mijn dochter heeft ook heel wat Difrax speentjes versleten, andere merken bliefde ze niet. De slogan is niet voor niets ‘dé fopspeen die rust geeft’. Hier kan ik dus zeker iemand blij mee maken.

Elk huis is weer een stukje veiliger. Naaais had voor ieder van ons een prachtige designer blusdeken in de goodiebag gestopt. De mijne pronkt al even in de keuken. Ben nog steeds blij met dat mooie groene olijftakje zo prominent op het aanrecht. Mijn vorige knalrode blusdekens bewaarde ik altijd in een keukenkastje omdat het niet bepaald goed in het interieur paste, maar deze mag gezien worden! En dat is maar goed ook, zo’n blusdeken moet je in een oogwenk uit z’n hoes kunnen trekken om over een kaars of brandende pan te gooien wanneer het onverhoopt misgaat.

Verder worden de smaakpapillen gestreeld door de overheerlijke vegan koekjes van Farm Brothers. Ken je dit merk al? Ligt bij de meeste supermarkten, zoals Jumbo, Plus en Albert Heijn, in de schappen. Mijn dochters willen elke dag graag een zakje kinderkoekjes mee in de broodtrommel, liefst de chocolate chip smaak. De ginger lemon smaak is mijn persoonlijke favoriet, heerlijk! En dus volledig plantaardig qua samenstelling, lees er alles over op FarmBrothers.com.

Zelf had ik er nog een Marstyle notitieboekje met pen ingestopt als cadeautje. Een opschrijfboekje komt tenslotte altijd wel van pas en deze past gemakkelijk in je handtas.

Volgens mij heeft iedereen een ontzettend gezellige ochtend gehad. Komende week varen we nog een keer en er is nog een plekje vrij op de boot, dus mail me vooral als je (een merk hebt of een leuk bereik en) mee wilt varen! info@marstyle.nl

Welk product zou jij zelf graag willen proberen? Wat spreekt jou het meeste aan?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.