Op de #blogboot met familybloggers

Onlangs was het zover: de eerste vaart van de #blogboot. Het PR-concept dat ik samen met Tamara van Passievrouwen.com ben gestart. Met een boot vol bloggers en enkele pr-bureaus en mooie merken aan boord, vaarden we door de grachten van Amsterdam. Nieuwsgierig hoe dat was?

’s Ochtends waren we razend druk met de voorbereidingen. Lunchgerechtjes klaarmaken in de keuken, reageren op de eerste instagram berichten en communiceren over de parkeerplek. Fotograaf Sander Smit kwam ons helpen en heeft de #blogboot in beeld gevat. Erg leuk!

Wie vaarden er mee?

Terwijl Tamara de boot haalde, begroette ik de dames van Checkin PR en TerrierCom. Zij gaven op de boot presentaties over het Franse themapark Puy du Fou en de nieuwe Thule Sleek Black on Black kinderwagen. Zo’n kinderwagen past natuurlijk niet op de boot, dus we mochten voor vertrek allemaal even proberen hoe hij reed. 

De bloggers op de boot hebben allemaal leuke posts gemaakt op hun instagram accounts met de hashtag #blogboot. Je kunt die hier bekijken via de hashtag, of via het account zelf:

 • @Website4mama
 • @Papabloggernl
 • @Sorayarichella
 • @Mamaminke.nl
 • @Lifebyxenia
 • @Maaikeschrijftop
 • @Roryrj
 • @Mamasliefste
 • @Tamaraschellekens
 • @Marstyle78

Welke producten werden gepresenteerd?

Thule Sleek Black on Black

thule kinderwagen

Deze mooie kinderwagen is helemaal zwart. Ook het frame dus, waardoor hij er heel strak uitziet. TerrierCom demonstreerde hoe je de kinderwagen in een buggy veranderd en ook hoe je er eenvoudig meerdere kinderen tegelijk in vervoert door zowel de reiswieg als het buggyzitje er op te zetten. Handig! Ik weet nog dat ik destijds een hele tandemwagen nodig had om beide meisjes te vervoeren, deze kinderwagen is een stuk minder massaal. De Thule Sleek past bovendien heel compact in de kofferbak van je auto. 

Puy du Fou

la secret de la lance
Spektakel met ridders, paarden, vuur, zwaarden en een kasteel in La Secret de La Lance over heldin Marguerite.

Onlangs mocht ik dit Franse themapark zelf beleven, dus ik kon mooi beamen hoe gaaf het is toen Checkin PR erover vertelde. Een themapark zonder ‘attracties’ maar met alleen shows. De één nog spectaculairder dan de ander. Vuur, water, muziek, special effects, getrainde paarden, vogels en veel meer. Ideaal om ‘live’ je geschiedenislessen te beleven. Over een paar maanden opent ook een Puy du Fou in Spanje, gericht op de Spaanse geschiedenis.  

KidzImpulz

Webshop KidzImpulz is ontstaan nadat eigenaresse Berrique net als zoveel ouders baalde dat het aankleedkussen te klein werd, juist toen haar baby beweeglijker werd. Zij ontwikkelde zelf een XXL verschoningskussen dat je ook kunt gebruiken als je kindje ouder dan 8 maanden is. Ik mag binnenkort zo’n kussen compleet met geborduurde naam erop verloten. Een ander handig product is het grote zachte speelkleed dat een flink stuk groter is dan gewone boxkleden. Je kunt hier bovendien een handige opbergtas bij aanschaffen, dan kan het makkelijk mee als je ergens op visite gaat. Wat ik zelf een geweldige uitvinding vindt, is de opvouwbare kinderstoel Sack n Seat die KidzImpulz verkoopt. Zo is het een klein tasje en zo verandert hij in een kinderstoel die je op elke eetkamerstoel kunt bevestigen. Een ideaal ding!

speelkleed boxkleed

InShape Hair

inshape hair shampoo

Van high end shampoo merk Inshape Hair kregen we een paar fijne producten mee. Ik ben zelf groot fan van het haarmasker dat door de zon uitgedroogde haren een flinke oppepper geeft. Inshape is een ‘nordic’ merk dat met name producten gebruikt die in Scandinavië groeien. Tot voor kort was het alleen bij kappers te koop, maar nu ook voor de consument verkrijgbaar. 

Catrice

beautystuff
Fijne beautyproducten in de goodiebag.

Via Happylife PR kregen we leuke goodiebags mee met fijne beautyproducten van Catrice. Ik ben ze al druk aan het proberen geweest en de blauwe glitter nagellak is echt zó mooi!

water wipes
Deze babydoekjes bestaan voor 99% uit water!

De bloggers werden flink verwend met leuke goodies en het was erg gezellig op de boot. Van zowel de bloggers die met ons mee hebben gevaren als van de deelnemende merken kregen we er leuke reacties op. We hopen de #blogboot binnenkort te kunnen herhalen! 

Wat lijkt jou het handigste product?

disclaimer

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Berrique zegt:

  Wat een leuke reactie Nathalie, inderdaad hebben wij bij kidzimpulz.nl eigenlijk alleen maar artikelen die het leven van ouders en hun kinderen veel relaxter maken! En dit zijn er nog maar 2 :-). Het door ons ontworpen aankleedkussen XXL wat mee gaat tot je kindje zindelijk is, is ook echt een heel fijn product.

 2. Nathalie zegt:

  Wat een leuk concept de blogboot! Kidzimpulz heeft zo te zien hele fijne producten voor op reis en voor thuis. Je blog over Puy du Fou had ik al eens gelezen. Dat lijkt mij ook een hele toffe ervaring. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.