Dit wil je deze zomer! Gespot op de Blogboot

Ja, dit wil je! Tijdens de Proef de Zomer editie van de Blogboot werden er allerlei noviteiten gepresenteerd met een hoog ‘dit wil ik’ gehalte. Van grappige dreambody handdoek met je eigen hoofd, heerlijke barbecue sausjes tot messen in een hip kleurtje waar geen peterselie aan blijft plakken. Een rondvaart door Amsterdam staat sowieso bij veel mensen op de wensenlijst, genieten op het water in het zonnetje… Love it!

blogboot juni proef de zomer
Lekker weer om te varen, het was dan ook flink druk op de grachten.

In de zomer varen in Amsterdam

Op de Amsterdamse grachten is altijd genoeg te zien. De schippers van Starboard Boats kiezen ook steeds weer een andere route, dus het blijft een verrassing waar je vaart maar het is altijd leuk. Woonboten, typische Amsterdamse bruggetjes met bloembakken en fietsen, de karakteristieke grachtenpanden… een boottocht in Amsterdam verveelt nooit. De mensen aan wal bekijken, eendje in het water. En ondertussen gezellig kletsen en iets drinken. Was Starboard de afgelopen jaren de enige die afval uit het water verwijderde, inmiddels zijn hier dedicated vaarten voor te boeken op kleinere bootjes. Starboard kan zich daardoor nu meer focussen op andere mooie concepten zoals bijvoorbeeld hun bbq boot in Amsterdam, varen met een lekker drankje en hapje aan boord bereid door een barbecue chef. Ideaal uitstapje voor een gezellige middag in onze hoofdstad dus!

blogboot juni proef de zomer

Mintgroene LEO van BergHOFF in je keuken

Ken je het prachtige keukenmerk BergHOFF uit België? Hun innovatieve keukenhandigheidjes winnen de ene Red Dot Design Award na de andere. Aan boord werd onder meer hun LEO serie gepresenteerd en vertelden ze ons iets meer over het merk. Pannen, messen, keukengereedschap en opbergers… ze hebben werkelijk van alles. Zelf had ik al bestek van BergHOFF gekocht, maar na deze presentatie zijn er meer producten die ik graag wil aanschaffen. Gelukkig kregen we al een paar fijne mintgroene keukengadgets mee. 

blogboot juni proef de zomer

Een paar BergHOFF highlights die jouw leven makkelijker maken

Als foodie is er één ding erger dan geen lekker eten en dat is: lekker eten moeten weggooien. Met goede bewaarbakjes richt je de koelkast overzichtelijk in. Hiermee voorkom je tot wel 50% voedselverspilling. De veelzijdige BergHOFF LEO bewaarset is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal dat gemakkelijk schoon te maken is.

opbergers berghoff
Foto: BergHOFF

Ze vertelden ons dat deze bewaarsets perfect zijn voor verpakkingloos shoppen: je laat deze vullen in de (verpakkingloze) winkel. De transparante, siliconen deksels hebben een ingebouwde luchtopening waardoor je eten ook in de magnetron kan opwarmen. De driedelige set met frisse pastelkleuren kan in de vriezer en in de vaatwasmachine. Er zijn verschillende formaten: Klein 0.9 liter, medium 1.65 liter, groot: 2 liter. Deze Driedelige BergHOFF LEO bewaarset met deksel is ook bij bol.com te koop.

Dankzij de dubbelwandige constructie van RVS blijft eten in de BergHOFF LEO voedselcontainer tot wel 6 uur koud of warm. Ideaal dus om restjes soepje, salade of pasta in mee te nemen. De voedselcontainer heeft een inhoud van 0,5 liter, is licht in gewicht en kan in de vaatwasmachine. Ook verkrijgbaar in 0,75 liter en 0,35 liter formaat. BergHOFF LEO voedselcontainer 0,5 liter in lichtgrijs heeft een adviesprijs van € 36,95.

berghoff leo lijn keuken
Deze handige keukentools van BergHOFF kreeg ik mee naar huis: een superscherp groentemes met speciaal uiteinde om krullende slierten van groenten te schillen, een dunschiller, een vlijmscherpe zest rasp met beschermhoes en een handige bamboe snijplank met opstaande greep. Erg blij mee, werkt superfijn in de keuken.

Hoe bewaar je restjes?

  • Bewaar restjes op ooghoogte zodat ze niet naar de achtergrond verdwijnen.
  • Laat het eten eerst tot kamertemperatuur afkoelen.
  • Bij een koeltemperatuur van 7 graden Celsius kun je eten 2 dagen bewaren, bij 4 graden Celsius wel 3 dagen.
  • Verdeel de restjes over meerdere bakjes zodat je ze makkelijker mee kan nemen.
blogboot juni proef de zomer
BergHOFF heeft werkelijk allerlei handige keukenproducten. Deze lunchbox kan bijvoorbeeld in de magnetron.

Downdraft pannen

De inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem is een van de nieuwste trends op kookgebied. Bij verschillende kennissen en familieleden met een nieuwbouwhuis heb ik ‘m al gespot en het ziet er strak uit zonder gek ding aan je plafond. Speciaal voor deze kookplaat ontwikkelde BergHOFF de gestroomlijnde Downdraft pannenset met gepatenteerde technologie, waardoor stoom en geur direct in de afzuiging verdwijnen.

downdraft pannen
De Downdraft pannen van BergHOFF zijn special voor fornuizen met ingebouwde afzuiging in de kookplaat bedoeld.

De glazen deksel van een Downdraft pan heeft een geïntegreerd luchtkanaal en de pannen hebben een speciale inkeping. Deze combinatie zorgt ervoor dat stoom en geuren bij het verlaten van de pan niet omhoog maar naar beneden gaan. Zo haal je het maximale uit je kookplaat met afzuigsysteem. De RVS pannen kunnen bovendien ook volledig worden afgesloten door het deksel 180 graden te draaien. De handvatten worden niet warm, wat voor extra comfort en veiligheid zorgt.

De BergHOFF Downdraft serie bestaat uit een sauspan (2,8L), drie kookpannen (4,2L, 5,7L en 8,8L) en twee braadpannen van 24cm en 28cm. De pannen zijn op alle warmtebronnen en in combinatie met alle afzuigsystemen te gebruiken en zijn vaatwasmachine bestendig. De 6-delige pannenset bestaat uit drie pannen (met een inhoud van 4,2, 5,7 en 8,8 Liter) met glazen deksel en heeft een adviesprijs van € 279,-.

blogboot juni proef de zomer
Bewaardoos die heel handig is voor verpakkingloos shoppen of het meenemen van een soepje als lunch op kantoor.

Lekkere barbecue rubs, sausjes etc van Weber

Van Bickery kregen we een goed gevulde tas mee met een kruidenmerk dat echt nog maar net in de winkels ligt: Weber. Juist, het barbecuemerk zorgt sinds kort ook voor fijne ingrediënten om nog lekkerder buiten te kunnen koken. Al deze ‘Weber originals’ zijn alleen verkrijgbaar bij de barbecuespeciaalzaak, Karwei, tuincentrum en slagers.

bickery weber barbecue saus kruiden
We kregen een goed gevulde tas met al deze fijne producten. Ik heb er al een aantal uitgeprobeerd, heerlijk hoor!

De Malle Molens voor de BBQ van Weber Kruiden zijn samengesteld met gevriesdroogde Italiaanse kwaliteitskruiden. De kipkruiden heb ik al geprobeerd, erg lekker! De kruidenmolens zijn verkrijgbaar vanaf € 3,95. Dry Rubs voor alles wat je kunt grillen – dus ook groente – hebben ze ook in 5 verschillende varianten in stoere potten van 130gram voor € 3,95. 

salade gemaakt met bickery
De kipkruiden van Weber gebruikt net als de mango smaak burgersaus en we proostten saampjes met onze prachtige zwarte Radbag wijnglazen.

Smakelijke sausjes hebben ze ook vanaf € 3,95 zoals de barbecuesaus met vleugje mango… mmm… De op Amerikaanse receptuur gebaseerde sauzen bevatten geen conserveringsmiddelen, zijn glutenvrij, lactosevrij én geschikt voor veganisten. Er zijn 4 smaakvarianten in een 300 ml handige knoeiproof knijpfles. 

De Olijfolie van Weber – wij kregen hem in een handig metalen rekje – bestaat uit extra vierge olijfolie uit Italië met natuurlijke aroma’s van citroen en peterselie of peper. Geen kunstmatige smaakversterkers. Er is ook een olie met pittige chili smaak. Ze zitten in een handige plastic spray van 250 ml en zijn verkrijgbaar vanaf € 8,95.

blogboot juni proef de zomer

Jouw droomlijf op een handdoek van Radbag

Op zoek naar een grappig cadeautje? Bij gadget webshop Radbag slaag je eigenlijk altijd wel. Binnenkort volgt een shoplog van wat ik er allemaal heb uitgezocht aan leuke presentjes en hebbedingen. Voor de Blogboot mocht ik hun allernieuwste product bestellen: de Dream Body handdoek. Een strandlaken met ‘droomlijf’ waar je het hoofd van de jarige / het bruidspaar / diplomahaler / je sinterklaaslootje / vul maar in op kunt plakken.

dreambody handdoek radbag
Met dank aan Fleur van Mamasliefste voor de leuke foto!

Afijn mijn dochter had een leuke foto van me gemaakt en ik plakte mijn hoofd dus als voorbeeldje op een sexy goed gewaxte strakke body in een groen badpak. Je kunt er nog tekst aan toevoegen dus hoppa, Marstyle.nl erbij laten drukken dan weet iedereen wiens plekje bezet is. Ook handig voor lezers die twijfelen ‘of ik het ben’ want de blognaam staat er op dus nu weet je zeker dat je mij ergens hebt gezien als je het op de handdoek lees, haha. Wel even hallo zeggen, hè?

Een droomlichaam handdoek maak je voor € 29,95 euro en het is zo gepiept. Een fotootje uploaden en het programma snijdt ‘m zelf netjes uit. Je kunt nog even aanpassen hoe schuin het hoofd precies op de handdoek moet komen. Eventueel voeg je net als ik nog een tekstje toe en klaar. Hilariteit gegarandeerd (mijn kinderen kwamen niet meer bij van het lachen en ook op de boot konden ze de grap wel waarderen)! 

blogboot juni proef de zomer

Daarnaast krijgen alle bloggers (na een poll op mijn insta stories) nog een leuke batman-stijl vleermuis kurkentrekker. Je shopt deze voor € 24,95. Ik had er ook direct zwarte wijnglazen bij besteld (zie een paar foto’s omhoog). En zo hebben ze er nog tig andere originele, grappige, leuke cadeautjes. Ook gepersonaliseerd dus. Je slaagt hier altijd!

Lees ook de eerdere Blogboot inspiratie verslagen:

Krijg je al zin om een heerlijke picknick voor te bereiden en lekker op je handdoek met gek hoofd op de boot op te smikkelen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.