Blogboot 5: stofzuigen en virusvrije lucht met ROIDMI

Dinsdag 6 juli was alweer editie 5 van de Blogboot! Ik krijg er zoveel energie van elke keer weer: lekker varen in Amsterdam met de goede zorgen van Starboard Boats, bijpraten met collegabloggers die allemaal met een volle tas leuke producten naar huis gaan en genoeg toffe content konden maken op de boot en daarna, mooie merken die enthousiast zijn over het concept en de leukste producten presenteren op de boot en daar natuurlijk originele exposure voor terug krijgen met een duurzaam tintje…

blogboot 5
Groepsfoto!

Duurzaam? Jup. Starboard Boats vaart elektrisch én we vissen tijdens het Blogboot event afval uit de grachten. Een stukje giving back en mensen langs de wal steken daarbij vaak hun duim omhoog omdat ze het waarderen.

Het was wat winderig, maar verder droog, niet te koud en dus een prima vaar weertje. Jan van Staboard Boats heette ons welkom met een lekker bakje koffie en stelde ook schipper Willem aan ons voor. Later heeft hij ook nog de schone taak van fotograaf op zich genomen, waarvoor dank! Zo kon ik alle aanwezigen direct de mooiste kiekjes en groepsfoto’s doorappen en zag ik deze later vlot op instagram verschijnen. Van enkele aanwezigen kreeg ik nog mooie foto’s waar ik zelf op sta. Zo leuk is dat!

Presentatie door Witt Benelux

Marcel van importeur Witt Benelux had namens ROIDMI allemaal hippe huishoudelijke designerproducten mee die het leven thuis (of op de boot en onderweg) een stukje fijner maken. We mochten alles zelf ook even proberen en bekijken en waren onder de indruk. Zal jullie even kort vertellen wat er gedemonstreerd werd aan boord.

ROIDMI RS60 steelstofzuiger: ik wil ‘m!

Ik heb toch aardig wat stofzuigers getest al, maar moest spontaan kwijlen van de ROIDMI RS60… Steeds weer kwamen er nieuw opzetstukken en handigheidjes aan bod. Jullie weten dat ik wat artrose in mijn handen heb en lang last heb gehad van longcovid, stofzuigen is dan een zware klus. Mensen met soortgelijke problemen zouden – net als ik – deze RS60 op hun verlanglijst moeten zetten. Het ding weegt 1,7kg en ik kon hem dus met 2 vingers optillen! Licht als een veertje en je beweegt het apparaat ook heel soepeltjes, want dat hebben we allemaal even geprobeerd op de boot. Of je nu een gladde vloer, je matras, deurmat of huisdier (ja echt, kan op de hond of kat met speciale borstel) wilt stofzuigen het gaat makkelijk en goed. Voor elk klusje is er een speciaal opzetstuk. Die kan dan op de steel of juist op het bovenste stuk wanneer je hem meer als kruimeldief zou willen hanteren. Draadloos, stil en zonder zak. Het vuil opvangbakje kun je heel gemakkelijk losklikken en legen. Voor een vlek op je vloer kun je er ook nog een dweiltje aan vastklikken om het geknoei snel weg te hebben als je geen zin hebt in een complete dweiltour.

Je kunt de ROIDMI RS60 bijvoorbeeld aanschaffen bij Bol.com voor een adviesprijs van 699 euro.

Reinig de lucht met de VBreathe

Nu ik het afgelopen jaar longpatiënt ben geworden, merk ik dat een vervuilde lucht in huis eerder hoestbuien of benauwdheid veroorzaakt. Hiervoor had Witt Benelux de VBreathe Tasman mee, een mobiele luchtreiniger die er heel tof uitziet! Je kunt deze (net als de stofzuiger overigens) koppelen aan een app om de luchtkwaliteit thuis te monitoren. Met een VBreathe in huis kun je vrij ademen, het apparaat verspreid een lekker luchtje, werkt afwerend tegen muggen én haalt tegelijkertijd virusdeeltjes, allergenen en giftige stoffen uit de lucht. Heb je luchtwegklachten, een praktijkruimte of een allergische huisgenoot? Dan is dit een musthave. In de VBreathe zit een ‘medical grade’ HEPA-filter. Ik hoop dat ik dit apparaat mag reviewen en niet alleen vanwege mijn longen, want… hij is verkrijgbaar in 5 mooie kleuren waaronder mijn favoriete kleur roze! Staat nog hip in huis ook dus.

Je kunt een VBreathe onder meer kopen bij Bol.com en de adviesprijs bedraagt 599 euro.

Is het een waterfles? Is het een zaklamp? Nee, het is een kruimeldief!

Krijsend stond mijn dochter vanmorgen op de deurmat te hinken. “Mama, er zit een grote spin onder mijn schooltas!” Snel trok ik de ROIDMI P1 Pro kruimeldief van de oplader. Dikke spinnen zijn een mooi testmoment en zo hoefde ik geen complete stofzuiger op te snorren in alle stress. Ik klapte – zoals op de boot was gedemonstreerd – het zuigmondje in een vloeiende beweging open en drukte op de knop. Weg spin! Mijn dochters keken ademloos toe naar mijn heldhaftigheden en naar de P1 Pro. Het lijkt namelijk net een waterfles. Weegt ook niets, nog geen 500 gram. Druk je op het knopje dan gaat er een lampje branden, maar het is dus geen zaklamp. Dit is een ideale spinnenvanger en ik ga er ook mijn auto mee uitzuigen, want dat kan alleen snoerloos gezien de afstand tot de parkeerplaats. Marcel van Witt Benelux liet zien dat dit kleine handigheidje ook perfect is voor je boot. Desgewenst kun je het borsteltje ook nog uitklappen. Zakloze kruimeldief, je plugt hem net als je mobiel in een usb-stekker en je kunt laden. Zo klein als een waterfles en daardoor heel flexibel maar wel behoorlijk wat krachtiger dan de waardeloze kruimeldief die ik achter het gordijn heb hangen. Topding en nog sexy looks ook. Na de spinnenvangactie zijn ook mijn dochters fan van deze kleine held, waarmee je tot 24 minuten achter elkaar kunt zuigen.

Zoek je een handzame krachtige kleine kruimeldief? Deze ROIDMI P1 Pro heeft een adviesprijs van 119,99 euro en is onder meer bij Bol.com te koop in wit of zwart. Alle bloggers die hebben meegevaren kregen dit fijne apparaat mee naar huis en ik ben er zoals je leest ontzettend blij mee!

Inhoud van de goodiebag


De goodiebag was bijna hetzelfde als vorige week:

  • Van Difrax kreeg iedereen een populaire anti-colic S-fles en een speentje mee uit de nieuwe pastellijn. Prachtige kleuren!
  • Naaais had voor ieder van ons een prachtige designer blusdeken in de goodiebag gestopt. Zo eentje die gezien mag worden in je keuken!
  • Verder zaten er verschillende pakken met overheerlijke vegan koekjes van Farm Brothers in de tas. Ligt bij de meeste supermarkten, zoals Jumbo, Plus en Albert Heijn, in de schappen. 
  • Pure Nordic sponsorde een flacon duurzame parfumvrije vegan zonnebrand van Derma. Deze is waterafstotend en geschikt voor de gevoelige huid, bijvoorbeeld als je last hebt van eczeem. Als de zon wat feller had geschenen, was dit ideaal op de boot maar nu bewaarde iedereen het testen uiteraard voor thuis.

Het was weer een inspirerend en gezellig event, waarbij we halverwege nog even aanlegden om een overheerlijke schaal met lekkere hapjes aan boord te laden. Heerlijk!

Nu moet ik aan de slag met de nodige rapportages voor de sponsors. Daarna prik ik data voor de volgende events. Wil je mee varen als merk of als blogger? Stuur me een DM of houd je mailbox in de gaten.

Wanneer zat jij voor het laatst op een boot en hoe was dat?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.