Speelgoedbattle: Zingende Rainbow Dash versus FurReal Friends Munchin Dino Rex

Van beide kan mijn jongste dochter geen genoeg krijgen: de blauwe My Little Pony Rainbow Dash is haar alltime favoriete paardje, maar tegelijkertijd houdt ze ontzettend van stoere dinosaurussen én van alle Fur Real Friends knuffels. Daarom vandaag een speelgoedbattle tussen twee toffe interactieve speelbeestjes van fabrikant Hasbro. Wie gaat het winnen? Wordt het de Rainbow Dash karaoke van My Little Pony? Of de FurReal Friends Munchin Rex dinosaurus speelfiguur?

Als bloggerskind had ze het geluk dat we beiden kregen toegestuurd door Hasbro, nadat ze op het bloggersevent had aangegeven dat deze 2 stukken speelgoed (samen met de Nerf blaster) haar grote favorieten waren uit de nieuwe collectie. Ze mocht dit speelgoed uitgebreid testen samen met haar zus. Maar welke van de 2 is nu leuker?

Deelnemer 1: Rainbow Dash Karaoke

Kanshebber 1 de bekende pony Rainbow Dash is zelfverzekerd en weet wat er nodig is om helemaal geweldig te zijn tijdens het zingen. Behalve de stem heeft Rainbow Dash ook de looks! Zo ziet ze er prachtig uit met haar karakteristieke regenbooghaar en coole zonnebril. Wil je haar horen zingen? Druk dan op haar Cutie Mark om haar ‘Time to Be Awesome’ te horen zingen en nog drie andere liedjes! Je kunt zelf ook meezingen met Rainbow Dash. Pak de inbegrepen songtekst om samen met Rainbow Dash de sterren van de hemel te zingen! Beweeg haar zonnebril om van liedje te veranderen. Ze heeft echt kambaar haar, wat haar nog leuker maakt en ze is een stuk groter dan de andere My Little Pony’s die wel in huis hebben.

Deelnemer 2: FurReal Friends Munchin’Rex

Kanshebber 2 is de hongerige FurReal Friends Munchin’ Rex dinosaurus. Hij heeft honger als een paard, maar hij eet niet alles! Zijn flesje daar houdt hij van maar zijn eten spuugt hij steeds uit, nadat hij er eindeloos op heeft gekauwd. Leer jij deze schattige baby-dino tafelmanieren? Wanneer je de dinosaurus aait over zijn bol, zal hij reageren met meer dan 35 combinaties van geluiden en bewegingen! Ook prehistorische junglegeluiden maakt hij. Zwaai naar hem en hij brult en stuitert. Hij is knuffelbaar zacht en heel erg grappig, maar ook een beetje spannend omdat hij zo onvoorspelbaar is.

Wat vonden wij ervan?

Deze wedstrijd werd ruimschoots gewonnen door de Munchin’ Rex. Rex wordt het meest gepakt om mee te spelen en hij mag regelmatig meedoen als er met andere poppen en knuffels een verhaal wordt gedaan. Hij is grappig en ze moeten er ontzettend om lachen dat hij zo onvoorspelbaar reageert. Rainbow Dash is leuk, maar je kunt er vooral mee zingen en de microfoon die er aan vast zit is bij het spelen niet altijd even handig. De Rex kan ook veel meer dan Rainbow Dash. Misschien komt het ook omdat ze al veel My Little Pony items hebben en niet zoveel (of eigenlijk geen) dinosaurussen dat ze hier meer mee spelen?

In ons geval wint dus de FurReal Friends Munchin Rex dinosaurus, omdat deze net even wat knuffelbaarder en grappiger is dan Rainbow Dash. Munchin Rex mag het meeste meespelen, mits hij de andere knuffels, Barbies en LOL-poppetjes niet opeet. Dan moet hij terug in zijn kooi.

De Munchin Rex kun je hier bij Intertoys kopen voor 67,99 euro. Rainbow Dash karaoke vind je hier voor 31,99 euro.

Welke zou voor jouw kinderen de winnaar zijn?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Ik zag die dinosaurus gisteren bij de Intertoys. Wat een leuk ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.