Nerf blasters: op het verlanglijstje van elke stoere knul

De meeste jongens tussen de 5 en 12 zullen wel iets van Nerf op hun verlanglijstje hebben staan. Mijn meiden niet, maar dat komt omdat ze al aardig voorzien zijn met de blasters en pijltjes van Nerf. Zo schreef ik al eens een artikel met 1001 ideeën voor een stoer Nerf-parcours waarmee ze zich goed kunnen vermaken. En bij Hasbro zagen we het nieuwste hebbeding dat direct op de ultieme eerste plaats van de wishlist kwam: de Nerf N-Srike Elite Infinus Blaster! Hij is echt AWESOME!

Goed en wij mochten hem dus testen. Dochterlief vond hem geweldig dus ik heb hem voor een review aangevraagd. Ik zal eerlijk zijn. In eerste instantie baalde ik verschrikkelijk, want er moeten speciale D-batterijen in en die hadden we niet in huis. De volgende dag heb ik die direct gehaald, het apparaat in elkaar gezet, post it briefjes met puntentelling op een deur geplakt… en er eerst zelf mee gespeeld. Gewoon. Omdat het een superstoer ding is! Ik moest hem reviewen toch?

nerf blaster infinite
Deze batterijen moet je dus hebben, 4 stuks!

Het begint ook al vol verwachting, want je stopt de pijltjes er in en dan laadt hij automatisch zelf het magazijn vol. Maakt een stoer geluid. Brandt een groen lampje. En hop, hop, hop… achter elkaar zuigt ie de zachte Nerf-pijltjes naar binnen. Ik was even bezig tot ik het magazijn vol had.

nerf blaster infinite

Toen wilde ik dus gaan schieten. Lukte niet. Vrouwending? Je moet 2 knopjes tegelijk indrukken en dat deed ik toch? Afijn, het was even puzzelen, maar via een luikje aan de zijkant kun je het dus zien als er een dart verkeerd zit. Die moet je dan eerst verwijderen. Pas als het hele apparaat goed zit en alle darts op hun plek, gaat het groene lampje branden en kun je de pijltjes afvuren.

Mama’s Nerf Blaster?

En dat is dus echt wel kicken. Terwijl ik eigenlijk teksten had moeten tikken… heb ik me zeker een half uur vermaakt met deze Nerf N-Strike Elite Infinus Blaster.  😳  Gewoon even pijltjes afvuren op post it papiertjes op een deur. Omdat het kon. Herladen. Nog een keertje. Herladen. Nog een keertje, voor de leuk. Herladen. Nou nog één keertje dan. Omdat ik vanuit huis werk en de fysiotherapeut mij adviseert om af en toe even iets anders te doen, waardoor ik een muisarm voorkom. Hehe.  :mrgreen:   😎  Dus daarna heb ik ook nog even de kleine mini Nerf blaster erbij gepakt waarmee ik wat beter kon richten en nog een paar rondjes op de kastdeur afgevuurd. Heerlijk!

nerf blaster infinite
Ja, hij is awesome!

Afijn, de grote Infinus is best zwaar maar kinderen kunnen hem ook prima bedienen. Mijn 6-jarige en haar vriendje in ieder geval wel. Ze hadden alleen wel geregeld hulp nodig bij het herladen waarbij ik zelf met een potlood scheve darts uit het magazijn moest vissen. Houdt er rekening mee dat je bij wat jongere kinderen dus geregeld even moet helpen. (Niet afpakken en zelf blasten!  Pas op hoor!)

nerf blaster infinite

Qua batterij-kracht: deze blaster blijft aan staan, tot je het magazijn los haalt. Bij het opbergen dus even het magazijn eruit, zodat je de batterijen niet leeg trekt.

Gezien de ontwikkelingen in het Sinterklaasjournaal (Pieten die alle pakjes door de war halen omdat ze niet in het grote boek konden lezen) en mijn eigen ervaring met dit speelgoed, is het overigens helemaal niet raar als op dit pakje de naam van papa of mama prijkt. Mocht het dan toch in de zak zitten…

Afijn, ik vermaak me wel met dit ding. De kinderen ook, mits het netjes om de beurt gaat. En waarschuw ze vooral dat ze nooit op mensen of dieren richten! Als ik op mijn deur schiet, stuiteren de darts zo helemaal naar de andere kant van de kamer. Zit dus best wat kracht achter.

En ik adviseer je vooral ook om hem in te zetten op een avondje met vrienden of vriendinnen als de kinderen slapen. Is weer eens wat anders dan samen Netflixen, toch?

Je shopt hem bijvoorbeeld hier bij Bol.com voor 59,95 euro.

Hoeveel Nerf blasters slingeren er bij jou in huis rond? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.