All out met LOL Surprise cadeaus!

Waar is die Loedermoederbadge? Dat etiketje van shitty parents die gebrek aan aandacht voor hun kinderen compenseren met veel te dure cadeaus? Ik val in de categorie ‘k#twijven met cash’ dit jaar. Het is echt errug. Maar goed: blame it on Sinterklaas! Die goedheiligman weet hoe lief mijn dochters zijn, hoe rot het afgelopen jaar voor ze was en hoe vaak hun moeder achter de laptop zit in plaats van spelletjes met ze doet. Dus ik ben ALL OUT gegaan in de speelgoedwinkel met LOL Surprise. Terwijl ik ging voor een klein lastminute dingetje…

Ok. Wat heb ik gekocht?

Ik weet dat jullie er op zitten te wachten want mijn andere LOL Surprise artikelen worden nog steeds als een malle gelezen. Ik ben heel benieuwd welke LOL Surprise cadeautjes er voor jouw dochters in de zak of schoen zaten dit jaar?

Nou ik kocht voor elk een leuk miniballetje met kleertjes voor de LOL popjes. Ze waren bij Intertoys 3,99 euro en ik zie ze online nergens staan. Lekker goedkoop cadeautje.

Verder krijgen ze beiden een LOL bal met een Little Pet. Had ik in de zomer al gekocht, dus ligt al even klaar.

Van Sinterklaas op papa zijn werk hebben ze deze Eye Spy gekregen waarbij je de kluis moet kraken. Ook een erg leuk concept dat Underwraps.

De make-upjes en kettingen heb ik niet gekocht. Zijn wel leuke kleine cadeautjes, maar dan vind ik een bal persoonlijk leuker of een knutselset of boek van LOL Surprise.

LOL Bigger Surprise?

En nee… het was ook niet de koffer van 85 euro… deze hele toffe LOL Surprise Bigger Surprise is overigens wel meer dan de moeite waard! Wij hebben deze ontvangen voor de blog en als je dus meerdere dochters hebt die helemaal weg zijn van LOL is dit wel echt een ding hoor. Samen waren ze heel erg lang zoet met alles uitpakken en bekijken. Er zit zo ontzettend veel in! En het toffe is dus dat in deze Bigger Surprise koffer pruikjes zitten van ‘echt’ haar. Superleuk en aaibaar ook nog eens. Zo kun je net even wat meer met de poppen doen op fashion gebied. In de koffer kun je deze feestelijke kapsels netjes opbergen ook weer.

Deze set hebben we dus al en het is er eentje om verliefd op te worden. Je blijft uitpakken. Onder elke laag met meerdere cadeautjes zit weer een nieuwe laag met verrassingen. In totaal meer dan 60 verrassingen voor met gewone popjes, pets als little sisters. Is ie niet supercute?

LOL Surprise Poppenhuis

Maaar nee. Die hebben ze al en krijgen ze dus niet van Sinterklaas. Ze krijgen het LOL poppenhuis!

lol poppenhuis

Ik wist niet eens dat er een te koop was! Tot ik vandaag in de Intertoys liep voor lastminute cadeaus en deze spotte, verborgen onder een stapel ander speelgoed. Absurd duur, al was ie afgeprijsd: 199 euro bij Intertoys en niet online te koop bij die speelgoedketen. Gelukkig heb ik hem voor jullie ook gevonden hier bij Bol.com:

Er zitten meer dan 85 accessoires bij, waaronder een uniek popje, little sister en pet. De lift tussen de verdiepingen kan heen en weer bewegen. Ze hebben hun eigen zwembadje in de tuin, een zandbak voor de pets en allemaal schattige poppenmeubeltjes afgestemd op het formaat van de LOL popjes. Het poppenhuis van LOL Surprise is gemaakt van echt hout en heeft 3 verdiepingen met in totaal 6 kamers. Hij meet 90 bij 90 centimeter. Er zit een lampje in die het doet, een wc met spoelgeluiden en een douche met paarse regen. En er zit dus een vrachtauto bij.

De doos is te zwaar om alleen te dragen, dus ik heb mijn vader gevraagd om zo dadelijk even te helpen sjouwen… Dan weet je dat je in de categorie ‘erge ouders’ valt. Maar hij is ZO GAAF! Ik weet zeker dat ze dit cadeau nooit verwachten en er heel lang speelplezier van zullen hebben.

Lees zeker ook mijn tips voor het LOL Surprise kinderfeestje, LOL traktaties en de LOL taart.

Genoeg LOL inspiratie dus. Deze mama is gewoon zelf ook fan!

Als ze niet knutselen, spelen ze vrijwel altijd met de LOL Surprise poppetjes dus ze verdienen dit poppenhuis gewoon. *kuch*

Graag handen omhoog als jij ook bij de club ‘erge ouders’ hoort, want dan voel ik me niet zo alleen.  😳

Hoe vinden jullie dit poppenhuis? Had jij er al van gehoord?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. G.T. zegt:

  Poeh, wat een ding! Maar leuk als ze er zo dol op zijn. En Sint geeft nu eenmaal cadeaus die ouders niet zouden geven…

 2. Marsha zegt:

  Oh wow wat geweldig allemaal!! Jammer dat ik dan een knul heb haha die vind hier waarschijnlijk niks aan hihi 😛

 3. Nathalie zegt:

  Wat gaaf dat poppenhuis! Mijn nichtje kreeg gisteren ook heel wat van dat L.O.L spul. Denk dat mijn meisje er nog te klein voor is.

 4. Els zegt:

  Haha erg leuk allemaal, jammer dat ik geen meisjes heb hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.