LOL Surprise birthday cake en cakejes

Dochterlief werd 7 en kreeg van haar tante een LOL Surprise verjaardagstaart die ik graag nog even in de spotlights zet. Het was een 20-persoonstaart, maar de chocoladesmaak vulde zo erg dat er veel meer mensen van konden eten. Ze nam het ‘restje’ dus de andere dag mee naar school, waar de hele klas ervan gesmikkeld heeft. Dan voel je je pas echt jarig!lol surprise birthdaycake

De taart is bekleed met fondant en het poppetje werd nagemaakt van een kleurplaat, hiervoor koos ze een poppetje dat een beetje op de jarige Jet lijkt. Mijn schoonzus is daar heel handig in: je knipt de kleurplaat in stukjes en snijdt de fondant dan rondom de kleurplaat uit. Daarna ‘plak’ je met een klein dotje water de onderdelen op elkaar. Voor de letters van de naam zijn letter uitstekers gebruikt. Voor de stipjes heeft ze een speciale ‘eetbare’ stift gebruikt. De ‘confetti’ bestaat uit chocolade pastilles en taartdecoratie bolletjes en bloempjes die je ook bij een grote supermarkt kunt kopen.

lol surprise birthday cake

LOL Surprise cupcakes

Op het kinderfeestje heeft ze met de meisjes cupcakes gedecoreerd. Elk kindje dat een bepaalde techniek een beetje doorhad, kreeg nieuwe tips en trucs om te proberen. Mijn jarige wilde heel graag proberen om wat LOL poppetjes na te maken. De plaatjes werden erbij gepakt, mijn schoonzus liet zien hoe je van een half rondje het gezichtje maakt en dit werd heel creatief ingevuld door de meisjes zelf. Erg leuk resultaat!

lol surprise cupcake

Verder programma kinderfeestje

In dit artikel deelde ik mijn brainstorm met heel veel printables en ideetjes voor het LOL Surprise Kinderfeestje. Hier het uiteindelijke programma:

 • Uit school aan tafel met broodjes en fruit
 • Cadeautjes verstoppen en confetti over de jarige strooien
 • Cupcakes workshop (door mijn schoonzus), ieder meisje versierde 6 cupcakes
 • Kindjes die klaar waren konden hun cupcake doosje bestickeren en LOL Surprise kleurplaten kleuren
 • Ook stond er een tafeltje met de COMPLETE LOL Surprise verzameling van mijn dochters om mee te spelen (ik had er geen bakken met water bij gezet, om een kliederboel te voorkomen, in de zomer kan dit natuurlijk wel)
 • Surprise Pets activiteit: ik had sleutelhangers in het thema besteld op Aliexpress en die in kartonnen uitdeelbakjes van de Action gedaan, daaroverheen kinetic sand, gestempeld met een LOL Surprise Pets zanddekseltje, gouden vlaggetje (Hema) er in en wat confetti er over gestrooid. Ze konden met het zand spelen, graven en erin tekenen met het vlaggetje

  lol surprise kinetic sand activity
  Onder dit kinetische zand ligt een LOL Surprise sleutelhanger begraven, ik had er wat confetti op gestrooid en met het gouden vlaggetje konden de meisjes vormpjes tekenen.
 • Ondertussen had ik een YouTube filmpje aangezet van EvelineMaureen die ballen uitpakt
 • Om de beurt kregen de meisjes een glittertattoo op hun hand
 • Dochterlief deelde vervolgens Little Sisters ballen uit die ze allemaal tegelijk mochten uitpakken (dit was een grote wens van mijn meisje: met haar vriendinnen tegelijk een LOL Surprise bal uitpakken)
 • Tot slot deden we de LOL Surprise chipsbingo die ik op Pinterest gevonden had, uitgeknipt en gelamineerd, er waren geen prijsjes nodig: de chips was de beloning en toevallig wonnen ze allemaal tegelijk
 • Toen was het feestje voorbij en kon iedereen nog even spelen tot ze werden opgehaald: kleuren of met de poppetjes, bij het naar huis gaan kregen ze ook een LOL folieballon mee (ben je meteen van die rotzooi af  😉  )

Lees ook: easy peasy LOL Surprise traktatie maken

Het was een meer dan geslaagd kinderfeestje wat mijn dochter betreft en ze was intens gelukkig met haar taart en cupcakes! Zijn ze bij jou ook zo weg van LOL Surprise?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.