Kraak de LOL Surprise code

We love LOL Surprise! Vorig jaar maakten we er voor het eerst kennis mee en de meisjes blijven er enthousiast over. Wordt ook veel mee gespeeld en as we speak liggen er alweer 2 LOL ballen te wachten in cadeaupapier voor komende kinderfeestjes. Fabrikant MGA heeft weer een nieuwe lijn uitgebracht, dit keer geen ballen maar capsules: de L.O.L. Surprise Eye Spy Series UnderWraps.

Wij kregen er eentje toegestuurd om te proberen. Voordat we aan ons reviewfilmpje begonnen, keken we eerst een filmpje van OnneDi om te zien hoe het werkte. Deze glitterende capsule is namelijk wel echt even anders dan de LOL ballen die we gewend zijn de LOL Surprise-poppen waren zogenaamd op een geheime missie toen ze verdwenen. Via allerlei aanwijzingen in de Eye Spy Serie kun je helpen om ze te vinden en om de capsule open te maken en het poppetje te bevrijden. Daarna is de capsule als draagtas of poppenstandaard te gebruiken. Of als gevangenis voor stoute poppetjes natuurlijk. Deze nieuwe LOL serie is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar 2018.

Hier zie je het enthousiasme waarmee mijn dochters de capsule unboxen:

Zoals je ziet is het een serieuze zaak voor de meisjes, dat unboxen. Het nieuwe concept valt in de smaak. De LOL Surprise Eye Spy Series UnderWraps bevatten 15 verrassingen. Met het vergrootglas kun je codes zoeken en de geheime vakjes in de capsule ontgrendelen. Elke pop heeft een vermomming aan. Door alle lagen te verwijderen, kun je zien wie het is. De vermomming verandert in verschillende mode-accessoires. Daarmee kun je de poppetjes nieuwe looks geven, als ze zin hebben om van outfit te wisselen.

Geef de poppetjes drinken uit het flesje of stop haar in bad om de waterverrassingen te ontdekken. De verschillende poppetjes en hun water eigenschappen staan net als bij de eerdere series op de verzamelposter afgebeeld, zodat je kunt zien welke er nog meer zijn. De UnderWraps serie is verkrijgbaar bij de speelgoedwinkel voor € 14,99.

Lees ook:

Hebben jouw dochters deze nieuwe capsule al ontdekt?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Diana zegt:

    Hoe leuk (bleef kijken) maar stiekem blij dat onze dame hier nog niet mee bezig is ???

  2. Angelique zegt:

    Te leuk deze ‘ballen’! Ik heb helaas zelf geen meisje, dan maar proberen ons nichtje eraan te krijgen zodat tante zelf ook mag spelen met deze poppetjes.

  3. MarjonS zegt:

    Leuk. Een echte rage voor de meiden. Onze dochter vindt het ook leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.