Wat zijn de Party Popteenies?

Wat zijn nu toch weer de Party Popteenies? Ken jij ze al? Wij kregen van Spin Master een aantal verpakkingen toegestuurd om dit verrassingsspeelgoed te ontdekken. In ons filmpje zie je hoe het werkt en hoe het confettikanon afgaat. Kijk je mee?

Bij de Party Popteenies gaat het om spanning en enthousiasme vanaf het POP-moment tot aan de onthulling van de collectible zelf. Het zijn verzamelpoppetjes met accessoires en er zitten knutseldingen in. Als je aan het Christmas Cracker-achtige buisje draait, dan popt jouw Party Popteenie tevoorschijn in een wolk van knutselwaardige confetti!

Kijk maar mee met ons filmpje:

Er zijn drie verschillende thema’s om te poppen, waaronder Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland. Alle Party Popteenies dragen schattige outfits speciaal in hun thema en met bijbehorende kleine accessoires. Je kunt ze prima combineren met andere kleine poppetjes om een verhaaltje te spelen. Er zijn in totaal 25 verschillende poppetjes, die je kunt afvinken op het meegeleverde verzamelbriefje.

Onze ervaring met dit speelgoed

Zoals je in het bovenstaande filmpje kunt zien, moesten we erg lachen bij het openen van de Party Popteenies. Het sluit goed aan bij de belevingswereld van de meisjes die 6 en 7 jaar oud zijn. Ze houden erg van rollenspel, dus er zijn al verschillende verhaaltjes met de poppetjes gespeeld. Verder kun je ze leuk neerzetten op een plankje.

party pop teenies

Wij kregen de Party Popteenies Single Surprise Popper van € 5,99 en de Party Popteenies Double Surprise Popper van € 11,99 toegestuurd. Daarnaast zijn verkrijgbaar de Party Popteenies Party Surprise  Box à € 19,99 en de Party Popteenies Poptastic Party Playset à € 29,99. Je kunt ze hier kopen.

Lees ook:

Heeft jouw dochter de Party Popteenies al ontdekt?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Angelique zegt:

    Soms zou ik echt willen dat ik een dochter had zodat ik haar dit soort leuke speelgoed kon geven (en er dan stiekem zelf ook mee spelen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.