Knuffelen met je Pomsies

Knuffelig, zacht en schattig zijn ze: de Pomsies. Speelgoed om te onthouden voor de decembermaand als je een dochter hebt. Net nieuw op de markt en gedistribueerd via speelgoedmerk BOTI. Deze draagbare knuffelrobotjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en wij hebben gekeken wat je er allemaal mee kunt. Of het leuk is? 

ervaring pomsies

De verpakking met de Pomsies genaamd Patches die wij kregen toegestuurd om te proberen, trok in ieder geval direct op een positieve manier de aandacht. “Oh wat schattig! Wat is het? Mogen we ermee spelen?” Helaas, helaas… het leven van een bloggerskind gaat niet over rozen: ermee spelen kan pas als mama tijd heeft om foto’s te maken. Wegens een druk programma en een weekend bij papa heeft dit even geduurd, maar nu was het woensdagmiddag en mijn kleine muppet van 6 jaar had geen speeldate… En als je dan samen met mama bent, is het natuurlijk errug leuk om eindelijk die verleidelijke Patches van de kast te pakken en samen te ontdekken wat je met dit speelgoed kunt.

ervaring pomsies

Ik moest wel even voorzichtig doen om alle bevestigingsdingetjes los te knippen en niet ondertussen de Pomsies een kale plek te bezorgen. Altijd een uitdaging met nieuw speelgoed wanneer er een stuiterend kind naast je staat dat niet kan wachten om ermee te spelen. En wat een schatje is onze Patches!

Wat kan de Pomsies?

In dit filmpje laten we zien wat de Pomsies zoal doet. Het is gewoon té schattig!

Ze heeft 2 opties: de gezelschapsmodus en de dansmodus. In de verpakking zit ook een klein borsteltje waarmee je haar haren kunt kammen.

Er zijn 6 verschillende Pomsies verkrijgbaar:

 • Boots
 • Patches
 • Blossom
 • Pinky
 • Snowball
 • Speckles

De Pomsies hebben verschillend ingebouwde sensoren waarmee ze op wel 50 verschillende manieren kunnen reageren. Je drukt op het neusje van de Pomsie om haar aan te zetten Er zit een sensor op haar achterhoofd, voorhoofd en mond. De kleur van haar ogen verteld je hoe het met haar gaat. Ze kan bijvoorbeeld blij zijn, hongerig, ziek, gek, de hik hebben of superblij zijn.

Wat betekent welke kleur ogen van je Pomsie?

 • Turquoise: vrolijk
  Als je nu haar achterhoofdje aait, gaat ze spinnen.
  Of raak haar hoofd en mond aan, tik op haar neus of schudt met haar.
  Als je dit goed doet, bedankt ze je met regenboogogen.
  Als je bij deze kleur haar mondje en achterhoofd tegelijk 1 seconde ingedrukt houdt, dan laat ze een scheetje. Grappig!
 • Geel: hongerig
  Geef je Pomsie wat te eten door rond haar mond te duwen. Als je dit teveel doet, kan ze de hik krijgen.
 • Groen: de hik
  Je helpt je Pomsie van de hik af door haar heen en weer te schudden.
 • Blauw: ziek
  Je Pomsie is een beetje ziek, het kan zijn dat ze hoest of rilt.
  Als ze niest, dan druk je op haar neus.
  Als ze hoest, dan moet je haar mond bedekken.
  Rilt ze? Dan heeft ze het koud, streel haar achterhoofdje en knuffel haar.
 • Roze: ondeugend
  Ze heeft zin in boevenstreken, dus je moet haar kietelen.
 • Regenboog: superblij
  Ben je heel lief voor je Pomsie? Dan krijgt ze regenboogogen. Na 5x regenboogogen speelt ze een vrolijk liedje. Schudt haar op het ritme van de muziek, of nog sneller zodat de muziek ook sneller gaat.
 • Paars: dansmodus
  Je Pomsie zingt een schattig liedje en je kunt haar heen en weer bewegen op de maat van de muziek. Let op: dit is een spelletje dus snel stilhouden wanneer het fluitje klinkt!

ervaring pomsies

Wat vinden wij ervan?

Wij zijn erg enthousiast over dit kleine knuffeltje. We moesten er heel erg om lachen, vooral als ze in de dansmodus zit. Je kunt haar staart lekker om je pols wikkelen en dat voelt fijn omdat ze zo heerlijk zacht is. Het is leuk om haar functies te ontdekken en te proberen om regenbogen te krijgen. Bovendien kun je dit kleine knuffeltje heel makkelijk meenemen zodat je onderweg lekker kunt spelen, bijvoorbeeld in de auto of trein of in de wachtkamer.

De Pomsies kun je online kopen bij onder meer Intertoys en hier bij Bol.com. Ze kosten 19,99 euro.

Meer cadeautips voor meisjes lezen?

Had jij al van de Pomsies gehoord?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.