Kijk, kijk, kijk een kuikentje en hij komt steeds opnieuw uit zijn ei!

Speelgoedbeestjes die uit eieren kruipen zijn helemaal hot. De Hatchimals zijn aan ons voorbij gegaan, maar nu hebben mijn meisjes zo’n beestje! En hij is leuk! Het gaat om het verrassingskuiken van de Little Live Pets, de ‘Surprise Chick’. Bekijk het filmpje dat wij hebben gemaakt om te zien hoe het werkt. Dit kuikentje komt steeds opnieuw uit zijn ei als je dat wilt.

Nu de Sinterklaasperiode nadert stuurde fabrikant BOTI ons een doosje met nieuwe introducties die ik graag bij elkaar wilde bespreken in een ’toffe cadeautjes’ blogpost. Het was een verrassing wat we precies zouden krijgen. Maar wachten? Dat doen we dus niet, want die Surprise Chick is daar veel te leuk voor. Die verdient het om nu meteen besproken te worden. Mijn jongste meisje van 5 kon niet wachten om hem te mogen unboxen, alleen moest ze van mij wachten tot haar zus ook thuis was. Ik dacht namelijk dat dit speelbeestje maar 1x uit zijn ei zou kruipen. En dat blijkt dus helemaal niet zo te zijn, je kunt dit spelletje wel 1000x herhalen!

Hoe werkt de Little Live Pets Surprise Chick?

In de handleiding lazen we wat we moesten doen en ik probeerde het snel te filmen. Het kuikentje van de Little Live Pets kwam echter zo snel uit zijn ei, dat ik iets te laat was met de camera. Baalmomentje voor deze mama… Totdat ik dus in de handleiding las dat je het kuikentje gewoon weer opnieuw in de eierschaal kunt zetten. Zorg dat hij ‘aan’ staat, zet hem in de eierschaal en druk zijn kopje in. Nu kun je het ei sluiten. Eventjes wachten. Je hoort hem tikken en fluiten en dan… Krak! Klikt het ei weer open en hipt jouw kuikentje naar buiten.

Hier ons filmpje:


En onze blooper, het kuiken was te snel…:

Knutselen met de Totum Rainbow Pets(Opent in een nieuwe browsertab)

Verrassingskuikentje

In dit ei van de Little Live Pets zit een verrassingskuikentje. Je weet dus vooraf niet welke variant je koopt. Er zijn 5 verschillende kuikentjes: Becky, Rosy, Groovy, Festy (die hebben wij) en het zeldzame gouden kuikentje. Als je het kuikentje over zijn kopje of rug aait, gaat hij nog vrolijker piepen. Ga je lang genoeg door? Dan zingt hij een melodietje. Superschattig, mijn dochters vinden hem geweldig. Zorg wel dat je er voor elk kind 1 koopt, want de jaloezie van het op de beurt wachten is soms lastig. Mijn oplossing hiervoor was om de egeltjes van de Little Live Pets erbij te pakken (review lees je hier). Dat bleek de perfecte oplossing. Het ei past in de lift van het egeltjeshuis! Dat hebben ze maar meteen even gecheckt voor jullie.Β  πŸ˜‰

Wij zijn heel erg enthousiast. Ik ben niet bekend met de andere speelgoedjes die uit eieren komen, maar ik had de indruk dat die maar eenmalig uit het ei kwamen. Hebben jullie er ervaring mee? Deze Little Live Pet komt telkens opnieuw uit het ei en dat vind ik echt een leuke dimensie aan dit speelgoed. Het verrassingskuiken is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar en als gezegd vinden mijn meiden van 5 en 6 hem helemaal het einde! Mama stiekem ookΒ  πŸ˜† . Bij Bol.com (klik hier) heb ik dit speelgoed gezien voor 17,99 euro. De batterijen zitten er al in, dus direct speelklaar.

little live pets kuiken uit ei
Voor het slapen gaan merkte mijn 5-jarige nog op dat dit het leukste speelgoed ooit was. Heerlijk toch?

Letters leren is een eitje(Opent in een nieuwe browsertab)

Kuikentje winnen?

Wil jij zo’n kuikentje winnen? Dat kan, ik mag van Boti een exemplaar verloten. Vertel mij welk liedje jouw kinderen leuker vinden (luister ze allebei even via YouTube en bekijk het effect): “Kijk, kijk, kijk ik ben een kuikentje” of het “Kuikentje Piep”? Of misschien een heel ander liedje over kuikens? Ook leuk als je de facebookpagina van de Little Live Pets een like geeft.

Naamloten heeft als winnaar getrokken: DaniΓ«lle. Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen!

Heb jij andere speelgoedbeestjes in huis die uit een ei komen?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Monique GB zegt:

  Beide liedjes heb ik aan mijn dochtertje laten luisteren en ze vond ze eigenlijk allebei leuk. Maar na enig nadenken vond ze “Kuikentje Piep” het grappigste. Daar gaan we dus voor πŸ™‚
  Super leuk speelgoed lijkt mij, zeker omdat je het keer op keer uit het ei kunt laten komen.
  Mijn dochter is eind november jarig, dus voor haar waag ik graag een kansje om dit prachtige cadeau op haar verjaardag te kunnen geven <3

 2. Lyn zegt:

  Mijn nichtje vindt Kuikentje Piep duidelijk leuker!

 3. Daan zegt:

  Op het liedje Kuikentje Piep wordt druk gesprongen. Zelf een kuikentje na doen en het geluid, leuk hoor!

 4. Karin zegt:

  Vandaag na een mooi optreden op school is het liedje van de Minimonstertjes helemaal favoriet, daar kan even geen kuikenliedje tegenop. Maar bij het zien van de reclame van het verrassingskuiken van de Little Live Pets roepen ze om het hardst ‘die willen we mama!’.
  Dus wie weet….

 5. Anita H. zegt:

  “Kuikentje Piep” is favoriet.

 6. melissa van stipdonk zegt:

  Leuk dit speelgoed; dat vind ik nog wel leuk, haha. vooral dochter elise van 6 zal dit prachtig vinden. Hun favo liedje is zeker weten Kuikentje Piep, lekker vrolijk…. behalve het einde ;0

 7. maaike beld zegt:

  Kuikentje Piep vinden die van mij het leukst! (maar wel een beetje zielig, haha)

 8. Marja ten Pas zegt:

  Kuikentje Piep, zonder twijfel

 9. Aleesha Verhoeff zegt:

  Kuikentje Piep is hier wel favoriet.

 10. marloes wognum zegt:

  Kuiken piep is hier zeer zeker de favoriet!! word hier flink mee gedanst en gezongen met dat nummer πŸ™‚

 11. Mirjam Hellingman zegt:

  Wat ontzettend leuk, en wat goed dat ze meerdere malen uit het ei kunnen komen. Want dat is het leukste moment. Je tip om er voor elk kind een aan te schaffen is een goede. Helaas kon ik vorig jaar maar 1 Hatchimal op de kop tikken voor mijn tweeling (overal uitverkocht), waardoor ik 1 meisje moest teleurstellen en dat was inderdaad geen goed idee. Wat een verdriet heeft dat gegeven. Die Hatchimal kon er overigens ook maar 1 keer uitkruipen… Kuikentje piep vinden mijn dochters het leukst.

 12. Linda zegt:

  Kuikentje Piep hahaha, ze begint meteen te stuiterballen!

 13. Nancy van Heck zegt:

  Kuikentje piep vindt mijn kleine lieverd erg leuk.

 14. Kuiketje piep ! zegt mijn kleine meid ?

 15. Claudia Diependaal zegt:

  Hier mag mevrouw wel eens op YouTube filmpjes kijken. Nou dat met kuikentje piep gaat zo snel dat hou je niet hij. Stel je n 5 jarige voor die Engelse liedjes probeert mee te zingen. Dag effect geeft kuikentje piep op kinderen van 2.5 ze zingen wel wat maar wat lol hahaha. Ik lach me steeds een kriek. Hij lijkt me geweldig. Ik doe dan ook heel erg graag mee. Vooral mooi vind ik dat hij meerdere malen uit zijn ei kan komen. De jongens hadden hier eens dino’s echt 1 keer maar hoor! Ik ga nu duimen dat we hem winnen hij is zo lief!

 16. Tamara zegt:

  haha, allebei van die oorwurmen, liedjes die zich in je hoofd nestelen en er niet meer uitgaan. Kuikentje Piep werd hier meest enthousiast begroet!

 17. Wendy Maes zegt:

  Duidelijk… Kuikentje piep, want we hadden deze in de auto en moest steeds op repeat en deze werd op de mini disco gedraaid tijdens de zomervakantie.

 18. wilmsen anita zegt:

  kuikentje piep is het liefste dat ze zingen

 19. Sharon zegt:

  Mijn meiden vinden ‘Kijk, kijk, kijk ik ben een kuikentje” het leukst πŸ˜‰

 20. Lisanne Bons zegt:

  Toen ik mijn dochter vroeg welk liedje ze het leukste vond was haar antwoord ‘Despacito!’ Maar als ze moet kiezen uit een kuiken-liedje is het dus ‘Kuikentje Piep’. Ook leuk speelgoed voor de Pasen! Al duurt dat nog wel even.
  Mijn dochter vond het ei met kuiken iig erg cute.

 21. Peggy Elizen zegt:

  Kuikentje Piep is hier favoriet.

 22. Fams zegt:

  Kuikentje piep is hier favoriet. Allebei onze kids zijn gek op kuikentjes en andere dieren. Dit zouden ze heel leuk vinden!

 23. michael noo zegt:

  Mijn dochter vind nog altijd kuikentje piep geweldig! πŸ™‚

 24. Moniek zegt:

  Ik heb beide filmpjes bekeken, maar herken er geen liedjes in 😑
  Wel vind ik ‘m helemaal schattig en betaalbaarder dan z’n concurrentje. Plus dat ie meerdere keren kan uitkomen… Ik onthou ‘m voor vijftwaalf! πŸ˜‰

  1. Marguerita zegt:

   In onze filmpjes zitten ook geen muziekjes Moniek, de genoemde liedjes zijn leuk voor je kinderen en te vinden op YouTube πŸ˜‰

 25. Linda raaijmakers zegt:

  Onze tweeling is toevallig dol op het liedje Kuikentje piep hahaha.

  1. Yessica leidner zegt:

   Hoi wat leuk zeg voor mijn dochtertje van bijna 4 jr volg je ook op fb (Jessica jill John Leidner)
   en gereageerd en natuurlijk vriendinnen getagt en gedeeld

 26. Anna zegt:

  Het kuikentje piep hihi facebook: An Na

 27. l tromp zegt:

  kuikentje piep is hier grote favoriet!

 28. marijke mulder zegt:

  kuikentje piep

 29. Anja Remmits zegt:

  Kijk kijk kijk ik ben een kuikentje.
  Bij kuikentje piep wordt kuiken platgereden, werd niet leuk gevonden.

 30. sylvana van der pijl zegt:

  Kuikentje piep omdat het zo lief is.

 31. Marian Zw zegt:

  Kuikentje piep vinden ze het leukste liedje. Wat super gaaf dat dit niet eenmalig is, lekker gewoon elke dag een kuikentje laten uitkomen. Ik loot heel graag mee

 32. Marian van Trigt zegt:

  Elle is hier helemaal weg van. Kuikentje Piep Vraag er vaak om. 5 december maar.

 33. Corinne de Graaf zegt:

  Mijn dochter is er helemaal dan van.Kuikentje piep vinden ze hier het leukst!

 34. kristel zegt:

  Hier is kuikentje piep favoriet πŸ™‚
  Wat een super leuk speelgoed hier maken we heel graag kans op voor dochter Noor. Zo leuk dat ze zo vaak weer uit het ei kunnen komen

 35. cobi van Braak zegt:

  Hier roepen ze om het hardst Kuikentje Piep!!
  Maar wat een onwijs schattig kuikentje is dit Wij doen graag mee

 36. Danielle zegt:

  Kuikentje piep vinden ze hier het leukst, en dat wordt het liefst uitvolle borst meegezongen! Eerlijk gezegd komt na 5 keer dat liedje behoorlijk mijn neus uit πŸ˜‰

 37. Marian B zegt:

  How cute! Ik ben weer van de partij, deze ga ik zeker onthouden!

 38. Eline zegt:

  Onze dochter vind kijk, kijk, kijk, ik ben een kuikentje geweldig (tot irritatie van mama, want na 100x is die echt niet zo heel leuk meer). Ze is gek op dieren en zal dit kuikentje echt geweldig vinden. En ik d8 ook dat hij maar 1x uit kon komen, niet dus! Dat maakt hem extra leuk!!!

 39. jake zegt:

  lijkt mij superleuk voor mijn kleinzoontje van 4! groot dierenvriend.

 40. annie koole zegt:

  liedje in de maaneschyn

 41. amanda zegt:

  wat leuk zeg. ideale kado voor mijn nichtje. ik kon helaas niet op haar verjaardag aanwezig zijn. om het een beetje goed te maken hoop ik dit kuilen voor haar te winnen..

 42. Iris zegt:

  Wat een leukie zeg! Ik had vroeger zelf zo’n opwindkuikentje die vrolijk door de kamer hupste, was ik ook helemaal weg van. Maar we zijn nu 30 jaar verder (slik) en deze is echt zoooo tof! Hij lijkt me ook heerlijk zacht en knuffelerig, oh, helemaal leuk. Ik zie mijn kids er al heerlijk mee spelen (en mama natuurlijk ook). Hier viel Kijk, kijk, kijk, ik ben een kuikentje goed in de smaak. Maar dat kan ook komen doordat mama dit liedje kent en heel gek aan het meezingen en dansen was

 43. Marianne Bakker zegt:

  Wat een leukerd en betaalbaar zodat je ook nog een kuiken vriendje voor evt broertjes of zusjes kan kopen . En herspeelbaar ik zeg win win situatie ?

  Kuikentje piep helemaal hot hier Hihi

 44. lenny Wibbelink zegt:

  Onze dochter vindt Kuikentje Piep het grappigst. Ze is ook 5 en in de ban van alle speelgoed wat uit een ei komt. Dit zou een leuke surprise zijn voor als ze haar A diploma op zak heeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.