Knutselen met de Totum Rainbow Pets

Het speelgoedseizoen is weer aangebroken en wie weet heb jij al een beetje zitten dubben wat er de komende maanden op de verlanglijstjes moet? Voor kinderen met lange haren, een liefde voor regenbogen en knutselen zou je kunnen kijken naar de Rainbow Pets van Totum. Ik mag de set die wij kregen ook verloten!

rainbow pets

Als kind van een blogger heb je het soms moeilijk. Alles moet op de foto en je mag er pas mee spelen als die foto is gemaakt. Maar soms… soms ziet iets er zo ontzettend leuk uit, dat je je niet kunt beheersen. Zoals de knutselset die wij van Totum ontvingen met de schattige Rainbow Pets…

rainbow pets

Dochterlief is 9 jaar en werd spontaan verliefd op de Diamond Painting kaartenknutselset van de Rainbow Pets die Totum ons heeft toegestuurd. Er zat ook voor beide meisjes een mooie glinsterende haarborstel bij. Heel erg leuk voor op de kaptafel en als je de borstel heen en weer beweegt, dan glijden ook de gouden sterretjes in de borstel mee. Zo leuk!

rainbow pets

Ben jij bekend met diamond painting? Daarbij plak je piepkleine glittersteentjes vast volgens een patroon. Voor grote sets hebben mijn kinderen het geduld niet, maar deze van de Rainbow Pets nodigde wel uit om het werkje af te maken. Je plakt de glinsterende steentjes in regenboogachtige patronen op kleine ansichtkaartjes. In de set zitten ook bijpassende envelopjes. Het zijn 4 lieve kaartjes, een bakje om de glinstersteentjes op te bewaren, een krijtje om je naam in de kaart te schrijven en een velletje stickers.

rainbow pets

Er wordt hier druk aan gewerkt zodat de meisjes een kaartje naar hun vakantievriendinnetjes kunnen sturen. De overgebleven steentjes doen het natuurlijk leuk op een sinterklaas surprise of ander knutselwerkje.

Je shopt de Rainbow Pets onder andere hier bij Bol.com.

filofun
Op Instagram hebben we deze leuke Filofun sets verloot. Kun je leuke armbandjes mee maken of verwerken in je surprise en knutselwerkjes.

filofun

Winactie

Zou zo’n glinsterend cadeautje bij jouw kinderen in de smaak vallen? Reageer dan hieronder en je maakt kans op de Rainbowpets Diamond Paint knutselset ter waarder van 9,99 euro én de prachtige matchende haarborstel met gouden glitters á 13,16 euro. Dan heb jij alvast 2 perfecte cadeautjes in huis mocht je de winnaar zijn!

De winnaar is geworden: Cindy! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen.

rainbow pets
Hebben jouw kinderen een penvriendin?

Had jij de Rainbow Pets al gespot?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Heidie zegt:

  Echt iets voor mijn ook 9-jarige dochter. Die heeft zoiets iets met haarborstels en deze kun je echt leuk pimpen.

 2. Marian B zegt:

  Wat leuk, hier kan ik mijn meisje wel blij mee maken! Ik maak graag kans.

 3. G. T. zegt:

  Dat ziet er leuk uit! Ik denk dat Sint dat ook een leuk cadeautje zal vinden voor ons nichtje 😉

 4. Lenny Wibbelink zegt:

  Ja deze set is al gespot door mijn dochter en gelijk gepromoveerd naar haar sint verlanglijst. Wat zou het leuk zijn om haar al eerder er mee te verrassen!

 5. Marion Poeste Thomas zegt:

  heel erg leuk. Ik kende het nog helemaal niet. Maar dit zou ze geweldig vinden. (zeker icm haar eerste kleine kaptafel die op haar decemberlijstje staat).

 6. Marieke zegt:

  Jaa super leuk ik doe graag mee voor onze dochter

 7. Cindy Framke zegt:

  Ooohhh mijn oudste dochter van 10 zal dit echt geweldig vinden. Ik loot heel graag mee

 8. Maaike beijer zegt:

  Wat zijn ze superschattig! Zeker weten dat mijn dochters dat ook vinden! ?

 9. Wendy Van De Reyd zegt:

  Wauw , wat een toffe prijs maak graag kans voor mijn dame Sharona, een creatieve meid die dit super leuk zou vinden , mama duimt alvast mee

 10. Patricia zegt:

  Lily is gek op diamond painting en hondjes! Hier maak je haar heel erg blij mee.

 11. elisabeth maria martina zegt:

  kleindochter lise Zou dit geweldig vinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.