Intertoys shoplog: wat meisjes van 6 en 7 kopen van hun zakgeld

De portemonneetjes van de meisjes barsten uit hun voegen. Bovendien had de jongste voor haar 6e verjaardag een cadeaubon gekregen om zelf iets uit te zoeken bij de Intertoys. Met een half uurtje Intertoys was de missie geslaagd om het zakgeld uit te geven. Nieuwsgierig wat meisjes van 7 en 6 kopen van hun zakgeld?

intertoys speelgoedwinkel

Ik laat het je vandaag zien. Moet erbij zeggen dat ze ook hun spaarpotjes mochten legen, omdat hun vader en ik na de scheiding een spaarrekening voor ze hebben geopend waar we van de alimentatie maandelijks een bedrag op storten. De wallets waren dus lekker vol, vooral bij de jongste. Wat hun smaak is konden jullie al lezen in het overzicht van presentjes voor meisjes van 5 jaarcadeaus voor een meisje van 6 en cadeaus voor een meisje van 7 jaar. In de speelgoedwinkel ontdekten we van hun favoriete merken allemaal nieuwe dingen.

Wat de 6-jarige kocht

intertoys shopsel

Deze dame kreeg voor haar verjaardag een Intertoys cadeaubon die ze graag wilde uitgeven. Ook heeft ze bij haar geboorte een flinke dot geld gekregen voor haar spaarpot. Dat heb je zo bij nummer 2, dan weten mensen niet wat ze moeten geven. En ze was zuiniger dan haar zus tijdens onze laatste bezoeken aan de speelgoedwinkel. Bij elkaar had ze een flink bedrag en dat is bijna helemaal opgegaan. Ze kocht haar eigen Kurio tablet om spelletjes te kunnen doen. Er zit een code voor een maand gratis sQula bij en er zijn allerlei apps op voorgeïnstalleerd. Op dit moment hangt ie in de oplader: voordat mama hem kan instellen moet hij 3 uur opladen. Ben heel benieuwd! Haar tweede aankoop was een groot Top Model boek in zeemeerminnenthema met glitters om lekker in te knutselen.

Wat de 7-jarige uitzocht

big pets hammie

Dochter van 7 gaf thuis aan dat ze graag het Lego Elves schildpadje wilde kopen… In de winkel werd die echter toch weer uit het mandje gehaald. Er was een nieuwe grote set van LOL Surprise, de BIG Pets en die wilde ze heel graag hebben. Heb een paar keer gecheckt of ze het echt zeker wist. In haar portemonnee zat nog niet de helft van wat haar zus gespaard had, dus met deze Big Pet en een klein glitterboekje met zeemeermin van Top Model, was het zakgeld op.

Wat ik zelf in het winkelmandje deed

eenhoorn broodtrommel

Nu we er toch waren, stopte ik zelf ook wat dingen in het winkelmandje. Even back to school inkopen doen! Een nieuwe schoolbeker in het nieuwe schooljaar vind ik zelf wel zo fris. Rosti Mepal had nu een eenhoorn variant die de oudste erg leuk vindt en de jongste koos voor Shimmer & Shine. Een matchende broodtrommel kocht ik er ook meteen bij. Nu in de vaatwasser en dan voorzien van naamlabels! De koptelefoon van de oudste voor de Snappet op school was ook kapot gegaan, maar ze zegt dat ze die toch weinig gebruikte dus die aankoop laat ik nog even zitten.

Wat ze eerder met papa kochten

knutselcadeaus

Van hun opa uit het buitenland hadden ze rapport- en vakantiegeld ontvangen. Papa nam ze mee naar een hele grote speelgoedwinkel bij het Alexandrium in Rotterdam waar ze losgingen op knutselsets. Top Model knutselboeken, LOL Surprise doeboeken, een weefgetouw van SES en een dino activity boek en dino handpop… Goed geslaagd dus voor 2 huizen die meisjes van mij!

Nee, dat mag je niet kopen!

Moet er wel bij zeggen dat ik een beetje heb gestuurd wat ze kochten. Na het verpesten van een dure schooltas mocht er geen slijm gekocht worden en een brullende dinosaurus mocht van mij ook niet. Het moesten echt dingen zijn waar ze vaker mee zouden spelen.

Jurassic World Lego stond ook hoog op de wishlist, maar de jongste heeft daarvan vorige week 5 dozen voor haar verjaardag gekregen. Ze is hiermee al volop aan het bouwen en spelen geweest. De Kurio had daarom haar voorkeur boven de duurste Jurassic World Lego doos in de winkel. Intertoys heeft overigens deze week een Lego kortingsweek: boven de 50 euro krijg je 5 euro korting en boven de 100 euro gaat er een tientje van de prijs.

Wat was jouw laatste aankoop bij de Intertoys?

Sparen ze bij jou ergens voor met hun zakgeld? 

Uitgelichte afbeelding: Toni Genes / Shutterstock.com

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. MarjonS zegt:

  Wat leuk om te zien wat ze hebben gekocht. Onze 4 & 7 jarige hebben sinds kort pas spaarpotjes. Dus pas als die goed gevuld zijn kunnen we langs de speelgoedwinkel

 2. Wendy zegt:

  Vorige week mochten mijn jongens hun zakgeld gaan uitgeven. Ze hadden denk ik lang niet zoveel te besteden als jouw meiden. Oudste van 6 kocht een doos lego en had nog geld over. Jongste van 5 koos voor een paw patrol set, en is nu weer bijna blut.

  1. Marguerita zegt:

   Ja ze hadden flink gespaard, de oudste had 50 euro en de jongste inclusief de cadeaubon van haar verjaardag 130 euro. Dan kun je leuk shoppen 😉 rijke stinkers waren ze, nu niet meer. Een paar duppies in de portemonneetjes nu…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.