Niks meer kwijt met MyNametags + win

Het einde van het schooljaar nadert, heb jij alle broodtrommels, fruitbakjes en schoolbekers al nagekeken? Zitten de naamstickers er nog op? Kan de beker nog mee naar het volgende schooljaar of heb je een nieuwe nodig? Bij mij hadden er alweer een aantal naamstickers losgelaten door het intensieve gebruik en dus ook het vele afwassen van deze schoolbenodigdheden. In de schooltassen zag ik ook geen naamlabels meer zitten. Tijd voor actie!

Ik werd alert gemaakt op de naamlabels van MyNametags door een ludieke actie van hun pr-bureau. Ze hebben allerlei kinderspullen voorzien van een label met naam en telefoonnummer en die verstopt om te zien hoeveel dingen er werden teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar vanwege het labeltje.

Verloren en gevonden: proef op de som

Zo’n 100 producten werden voorzien van een naamsticker en vervolgens verspreid over kinderrijke woonwijken, in de buurt van scholen, speeltuintjes en sportvelden. Dezelfde ochtend stond de telefoon van PR4Kids al roodgloeiend! Het werkt dus wel, je telefoonnummer op een product. Onder de 100 producten zaten items voor baby’s, kids en tieners. Opvallend resultaat is dat in de categorie ‘baby’ de meeste items terug zijn gekomen (86%). Voor een verloren knuffeltje, flesje of babyjasje blijken mensen graag te bellen of appen. Van de ‘verloren’ items in de categorie ‘kind’ werd er voor 64% van de producten contact opgenomen. Voor de categorie ‘teens’ was dit 38%. Badkleding blijkt niet zo populair. Dit kan vanuit hygiënisch oogpunt zijn of wellicht wordt badkleding direct in de Lost & Found bakken bij zwembaden gedeponeerd. Een lievelingsknuffel vindt zijn weg naar huis normaal gesproken niet zo snel. Maar voorzien van aan naamsticker is hij zo weer terug bij een ontroostbare baby. Kind blij, ouders blij!

naamlabel

Onze ervaring zonder sticker

Ook de lievelingsknuffel van mijn oudste was pas zoek. Ze wamen net terug van papa en we hadden het gemis daardoor niet direct in de gaten. Tot de deurbel ging en een buurvrouw ‘Nijnie’ terugbracht. Zij had heel alert het knufje gevonden, er een foto van gemaakt en deze op de lokale ‘lost and found’ facebookpagina gezet. Oma herkende Nijnie direct en met onze straat als vindplaats kon dat ook niet missen. Ze stuurde een berichtje naar de vindster die dus direct bij ons aanbelde. Afijn, met een sticker met telefoonnummer was dit proces een stuk minder omslachtig geweest…

My Nametags bestellen

De naamlabels zijn eenvoudig op de website  van mynametags te bestellen en te personaliseren. Je kiest een leuk achtergrondje uit, een geinig plaatje erbij en je past de tekst naar wens aan. Binnen 24 uur wordt de bestelling verwerkt en je ontvangt de labels binnen tien dagen. Ik kreeg ze de volgende dag zelfs al! My Nametags heeft een klanttevredenheid van 99% en ze streven ernaar dat getal zo hoog mogelijk te houden.

Winactie

Ik mag 2 van mijn lezers blij maken met naamlabels naar keuze. Hoef je daar in de zomervakantie niet over te piekeren! Hoe doe je mee? Vertel mij in de reacties welke spullen van de kinderen je bent kwijtgeraakt en of/hoe je ze weer terugkreeg en natuurlijk waar je deze My Nametags op zou plakken mocht je winnen.

Bij deze dus de aftrap van een winweek, dus houd mijn blog elke dag in de gaten. Via het e-mailabonnement krijg je automatisch een berichtje als er weer een nieuw artikel online staat (zie rechts in de sidebar het vakje waar je je mailadres kunt invullen), tip! Kijk voor de winactievoorwaarden hier of in mijn privacyverklaring.

De winnaars zijn geworden: Réwana en Patricia Lubbertje. Gefeliciteerd! Ik ga jullie mailen voor de afhandeling.

Wie wil zijn spullen niet meer kwijtraken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. maaike beld zegt:

  Pff, wat is mijn oudste nog niet kwijtgeraakt? Gelukkig tot nu toe (bijna) alles weer teruggevonden, maar als haar hoofd niet vast zat….
  Oorbellen, ketting, blousje, vest, jas, gymtas, you name it, haha!

 2. Sabrina Zijlstra zegt:

  Dit is zo ontzettend handig!!!! Ik doe graag mee voor mijn meiden (en voor mijzelf haha)

 3. Annie den Uijl - Oudshoorn zegt:

  Wij zijn van onze kleindochter de knuffel kwijtgeraakt, die is ook nooit meer teruggekomen. …de zoektocht ging via lokale krant en kabeltv. Nu proberen we bij onze achterkleindochter dus alles te merken, zodat we dit niet nog eens mee hoeven te maken.

 4. renate zijp zegt:

  Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Succes en duimen..

 5. SophiaG zegt:

  Wat niet?! Hun schoenen, jasjes, drinkbeters, broodtrommeltjes, tassen…. pfff…..
  Zoeken, zoeken, zoeken en oja nog eens zoeken.

 6. lottie zegt:

  super handig voor de koffers; op vakantie!

 7. Lynn Mahieu zegt:

  Mijn dochtertje gaat met mij mee naar de crèche waar ik werk dus ze is er gelukkig nog niets kwijt geraakt. (En als ze dat wel even is vind ik het meteen weer terug 😉 ) Maar als ze wat groter is en naar school gaat zal ik uiteraard wel alles heeeel goed moeten beplakken. Dat kan geen probleem zijn als ik deze leuke naamstikkers win natuurlijk! 😀 Ik duim alvast!

 8. Sharon de Ridder zegt:

  Ik geef mijn dochter bij wisselvallig weer vaak een vestje aan over haar jurkje. De keren dat ik deze niet al kwijt ben geraakt…! Hoe ze terugkomen: ik worstel me door de stapel gevonden voorwerpen heen op school (blegh). Zo’n naamsticker zou dus echt ontzettend fijn zijn!

 9. Manon zegt:

  Ik ben afgelopen winter een van de frozen handschoenen van mijn dochter kwijtgeraakt (ofnou ja, zij had hem ergens laten slingeren) en tot haar grote verdriet heeft hij ons niet teruggevonden. Ikzelf heb ooit als kind een verloren fietssleutel na 8 jaar (!) teruggevonden bij de gevonden voorwerpen van de supermarkt. Die fiets was ik toen al lang en breed uitgegroeid, maar de sleutelhanger was me heel dierbaar, dus ik was heel blij dat ik hem terug had!

 10. Cobi zegt:

  Tassen gymspullen … met 2 chaotische jongens verdwijnt er wel eens wat

 11. Patricia Lubbertje-Boutje zegt:

  Onze zoon heeft een verstandelijke handicap waardoor hij echt van alles kwijtraakt. Zelfs zijn schoenen en jas (nooit weer terug gevonden helaas). Die labels zouden echt heel handig zijn

 12. Dieneke zegt:

  Deze webshop van naamlabels was bij mij nog onbekend, maar ziet er goed uit.
  Met 4 kids in huis ben ik regelmatig spullen kwijt! Het meest vervelende vind ik dat ik al 3x een gymtas inclusief gymschoenen ben kwijtgeraakt of eigenlijk… de kids hebben het ergens laten slingeren. Naast regelmatig schoolbekers en fruitbakjes die niet worden meegenomen en op school nergens meer te vinden zijn…
  Naamlabels zijn dus echt geen overbodige luxe! Ik doe graag mee met deze praktische winactie.

 13. G.T. zegt:

  Ik maak graag kans! Toen mijn zoontje startte op de kinderopvang hebben we een set stickers gekocht. Daar zijn we nu bijna doorheen. Ze zijn zó handig!
  Behalve op de opvang zijn we eigenlijk nog nooit wat kwijt geraakt gelukkig.

 14. Wendy zegt:

  Graag…. 3 kinderen op de basisschool…. en ak veel verloren.van zonnebril tot pet en van handschoenen tot… vul maar in.

 15. Marian B zegt:

  Handig voor als mijn dochtertje straks naar de PSZ gaat. Mijn dochtertje is er een ster in om van alles te laten verdwijnen (vooral drinkbekers). Sommige dingen komen later ineens ergens bovenwater andere dingen helaas niet. Haar tuttel zijn we ook eens kwijtgeraakt, gelukkig werd deze in de winkel gevonden en was die zo weer opgehaald.

 16. Majonne Twigt zegt:

  Mijn kind is haar schoenen kwijt geweest op de bso, wel 3 dagen. Ineens stonden ze er weer.
  Haar jas, die bleek bij de klas van haar zusje te hangen. Ook is ze haar knuffel als peuter kwijt geraakt in het winkelcentrum. Daar zat zo’n open oor aan waar ik een armband met telefoonnummer had aangeklikt, zo eentje tegen verdwalen van je kindje. Ik was het winkelcentrum nog niet uit of ik had al een telefoontje.

 17. Lenny Wibbelink zegt:

  Voor mijn oudste heb ik al een tijdje naamstickers in huis. Ideaal voor overal op. Laatst kwam ze thuis van school, mamma volgens mij is dit niet mijn jas. En inderdaad er zat geen sticker in. Een klasgenootje bleek haar jas te hebben. Gymschoenen ook zoiets. Alle meiden dezelfde schoenen. Gelukkig kon ons meisje de juiste er zouit halen door de sticker in haar schoen.. Sinds een tijdje gaat onze jongste naar een dagverblijf en ook daar zijn stickers ideaal.

 18. Réwana zegt:

  Gelukkig nog helemaal niets, lang leve de nametags stickers, maar voor komend jaar heb ik ze wel weer nodig, zo handig!!!
  Ik waag gewoon een gokje;)

 19. Marian Zw zegt:

  Ik doe heel graag mee. Vooral de jongste heeft er en handje van om alles zo maar ergens neer te leggen…..van bekers, brood doosjes tot gymschoenen. En dan loop ik natuurlijk weer te zoeken. Met een naam label erin kan het hopelijk ook sneller terug naar de eigennaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.