Kijkje in Hasbro’s Sinterklaaspakhuis + vlog VitamineBritt

Als kind droomde ik ervan om in een speelgoedpakhuis te zijn en overal mee te kunnen spelen. Voor mijn dochters werd dit afgelopen zondag werkelijkheid. We waren uitgenodigd in één van de pakhuizen van Sinterklaas, om precies te zijn die van Hasbro. Daar mochten we aan de roetpiet en regenboogpiet laten zien welk speelgoed we leuk vonden én er lekker mee spelen natuurlijk! Nieuwsgierig wat er dit jaar nieuw is en wat er op de verlanglijstjes komt?

De meisjes waren er al de hele week nerveus voor… Echte Pieten en een pakhuis vol met speelgoed… Oeioeioei, spannender kan bijna niet! Hun vakantiespelen held vlogster VitamineBritt ging met ons mee en heeft alles vastgelegd op film. Zeker even kijken want ze maakt erg toffe filmpjes (en vergeet de duimpjes omhoog niet) en dit was haar eerste echte persevent (ik embed het filmpje onderaan deze blog).

Het verkeer zat mee en de route was eenvoudig, dus we waren lekker op tijd (als in: veel te vroeg). Daardoor zagen we alle bloggers uit de eerste sessie naar buiten komen met kindjes voorzien van prachtig geschminkte gezichten en gekleurde haren. “Superleuk daarbinnen!” zeiden ze eensgezind. Nou, geen woord van gelogen. Eenmaal boven ademde alles speelgoed en televisiehelden uit!

Kleien maar kleine chefs!

Er stond een grote tafel met lekkers klaar én er stond een lange tafel gevuld met Play Doh klei en knutselmaterialen. Daar konden de meisjes aanschuiven en lekker bezig zijn tot de presentatie begon. Naast de klei lagen er ook afgeknipte rietjes, cupcakepapiertjes, verjaardagskaartjes en pasta om de kleiwerkjes op te leuken. Wie wilde kon de voorbeeldkaartjes volgen en anders mocht je lekker je eigen ding doen. Hier kregen de meisjes een grappige Play Doh koksmuts.

Hasbro hoofdkwartier

Toen vertelde Hasbro Brandmanager Laura Geuze ons wat de bedoeling was. En dat Sinterklaas de grootste klant van het speelgoedmerk is, daarom waren er alvast 2 Pieten overgekomen om met de kinderen te bekijken wát het leukste speelgoed gaat zijn dit jaar. Hasbro fungeert als Pakjescentrum dus er viel genoeg te zien. We mochten overal rondkijken en vooral lekker spelen met alles wat er klaar lag. Een filmploeg van Hasbro zelf zou vastleggen wat we ervan vonden.

Speelgoedwalhalla

Jullie begrijpen dat mijn dochters zich opperbest vermaakt hebben met al dat speelgoed! Ook Britt vond het leuk en testte met mijn meisjes mee. Ze lieten hun haren invlechten en verven bij Rapunzel, er waren Trolls, in de My Little Pony ruimte kleurden ze samen met Piet en lieten ze zich schminken. Wat mijn dochters betreft waren de Fur Real Friends knuffels dé grote wannahave! Hier kreeg ik ze bijna niet weg én hebben ze hun bruldiploma gehaald. Vooral de eenhoorn en de stoomblazende draak willen ze heel graag hebben. De spelletjes hebben we niet geprobeerd, behalve even snel Triviant. De ander dingen waren gewoon veel leuker. Schieten met Nerf-pistolen, een Jedi training volgen en een op afstand bedienbare robot laten rondrijden… het kon allemaal. Ze raken bovendien niet uitgepraat over de nieuwe My Little Pony film die volgende maand uit gaat komen, daarin veranderen de pony’s in zeemeerminnen mét natuurlijk bijpassend speelgoed.

Hier het verslag van VitamineBritt:

Gezellig dat je mee was Britt!

Oh jee schietspeelgoed

Wat mij betreft was de grote verrassing van de dag het Nerf speelgoed. Ze hadden hier ook Marvel varianten van (Spiderman, Thor enzo). Mijn jongste dochter vond dit helemaal geweldig en ging los met al die pistooltjes. Als meisjesmama was het schietspeelgoed mij tot nu toe bespaard gebleven. Zelf speelde ik vroeger ook vaak The A-Team met je vingers als pistool, maar als volwassene weet je veel beter hoe gruwelijk pistolen en op mensen schieten eigenlijk is/zijn. Maar op een stapeltje bekers schieten vond mijn dochter hartstikke leuk. Ook in de goodiebag die we meekregen dat een klein Nerf-pistooltje dus ze was de koning te rijk. Afijn, best een dingetje, dat schietspeelgoed. Zolang er niet op mensen, kinderen of dieren wordt gericht maar op schuttingen en bekertjes hebben we maar besloten om het goed te vinden dat ze hiermee speelt.

Nu komt de moeilijke taak om wat review items uit te zoeken en die thuis te proberen. Heb jij op de foto’s iets gezien waarvan je een winactie leuk zou vinden? Dan ga ik mijn best voor jullie doen!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Het was erg leuk en goed georganiseerd! Mijn dochter heeft voor het eerst kennis gemaakt met klei, de Fur Real was erg leuk en mijn zoon had ook zo zijn favorieten. Leuke vlog van Britt 🙂

    1. Marguerita zegt:

      Ja was echt een succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.