Waarom een watertafel zo leuk is

Watertafels zijn echt zo leuk! Toen de kinderen jonger waren heb ik vaak getwijfeld of we er niet eentje moesten aanschaffen. Ruimtegebrek hield me tegen, een watertafel is wat lastig op te bergen en neemt veel plek in in de schuur. Bij de gastouder, op de peuterspeelzaal en op het kinderdagverblijf maakte ik kennis met het fenomeen ‘watertafel’. Een wat hoger plekje om staand met water te klooien zonder dat je direct een heel badje neer hoeft te zetten. Thuis wilde ik ook zo’n leuk speelplekje hebben dus ik ging voor de ultieme budgetoplossing: een oud Ikea Lack tafeltje en een teiltje.

Op de grond spelen kan ook, maar dan wordt al snel alles nat of kruipt er eentje met de billen in.

Hier wat zandbakspeeltjes of waterdichte poppetjes in en de meisjes waren er uren mee zoet. Mijn eigen provisorische Ikea Hack dus. Later kreeg één van de meisjes een waterbaan voor haar verjaardag. En het handige was: met 2 Ikea Lack tafeltjes naast elkaar kon deze waterbaan ook iets hoger staan en was het makkelijker spelen en met de bootjes varen.

Met het teiltje op een Ikea tafeltje blijft de kleding iets droger (hooguit een nat shirt) en staand spelen ze ook wat makkelijker.

Ontdekken met water

Afijn, ontdekken met water is gewoon leuk! As het nog aan de koude kant is, geef je ze een emmer en een sopje en laat je ze het buitenspeelgoed poetsen. Met warmer weer kun je een teiltje neerzetten. Slaat dit aan? Dan is een waterbaan met bootjes of een echte watertafel een hele mooie volgende stap. Zorg er in ieder geval voor dat je speelgoed kiest waar je opbergruimte voor hebt. Mijn oudste vindt het spelen met water leuk, maar de jongste is helemaal een kind dat gedijt bij het tactiele spelen. Klooien met water (of andere materialen ontdekken) past goed bij haar interesses. Het kan met bekers en bakjes, gietertjes en lege bakjes uit de keuken of lepels uit de speelkeuken, uitdagende badbootjes of dus met een speciaal hiervoor ontworpen watertafel. In een handomdraai creëer je zelf een waterpark in je eigen achtertuin of balkon.

little tikes watertafel
Joepie, eindelijk een echte watertafel!

Little Tikes waterspeelgoed

Het merk Little Tikes heeft zelfs een special Fun Zone buitenspeelgoed lijn waarmee je kinderen zich in Themepark Achtertuin uitstekend kunnen vermaken. Ideaal als je net even te weinig tijd (of geld) hebt om naar een zwembad te gaan en om lekker af te koelen als ze even klaar zijn in het opblaaszwembadje. Met de Dual Twister kunnen kinderen alleen of samen met een vriend of vriendin ronddraaien en de Splash Face gebruikt water om touwtrekken naar een hoger niveau te tillen. Een klassieker is de Piraten watertafel die ook als zandtafel is te gebruiken. Wij kregen van Little Tikes de Fountain Factory Watertafel toegestuurd om te proberen en die arriveerde precies op een hele warme dag. Heb je geen budget voor een nieuwe watertafel? Dit speelgoed is zo duurzaam dat je het perfect als tweedehands speelgoed kunt aanschaffen.

Onze ervaring met de Fountain Factory Watertafel

Ik twijfelde enorm of mijn dochters van 5 en 7 jaar er niet al veel te groot voor zouden zijn. Zo’n watertafel heeft voor peuters de ideale hoogte, is het dan nog wel leuk voor oudere kinderen? Mijn dochters mochten van Little Tikes zelf kiezen tussen deze watertafel en de Dual Twister waterdraaimolen en kozen uiteindelijk toch de watertafel. En ja, ook op deze leeftijd was het een schot in de roos. Het opbouwen was even een karweitje, want er zitten heel veel functies, experimenteeropties en uitdagingen in. Ik schat dat ik er ongeveer een kwartier tot half uur mee bezig was. Met 2 ongeduldig springende dametjes om me heen. Even was ik nog in paniek vanwege een ontbrekend schroefje, maar later las ik op de bouwtekening dat je dit schroefje zelf uit je gereedschapskist moet pakken. Het zit er ook helemaal niet bij, dus ik zocht voor niets naar een mogelijk kwijtgeraakt onderdeel. Toevallig had ik nog een schroefje over van het nieuwe bed van de meisjes en kon ik die gebruiken.

Daarna was de watertafel met hulp van de tuinslang snel gevuld en konden de meisjes ‘los’. Alles werd uitgebreid getest. En toen ineens ontdekten ze dat als je heel hard en heel snel pompt, het water er aan de bovenkant uit spettert! Dat is dus echt het aller, allerleukste! Met het kinderfeestje van mijn kleuter had ik deze watertafel ook klaargezet en bleek al snel dat het pompen toch het stoerste is omdat het zo lekker spettert. Bij zowel jongens als meisjes valt deze watertafel erg in de smaak. We hebben hem nu een paar weken in huis en hij is nu al goed geweest voor uren speelplezier. Terwijl de meisjes slechts de helft van de week bij mij zijn en het weer niet altijd mooi genoeg is. In mijn tuin heb ik nu ook een overkapping, waar de watertafel onder kan staan om hem tegen vogelpoep te beschermen op de momenten dat er niet mee wordt gespeeld.

Cadeau voor de eerste verjaardag?

Zo’n watertafel is de investering dus echt wel waard en als je hem goed op kunt bergen zou ik dit cadeau voor je kinderen zeker aanraden. Of je nu jarig kind hebt dat 1 jaar wordt of eentje van 6 of zelfs 7 jaar: het is leuk! Met een watertafel als cadeau voor de eerste of tweede verjaardag van je kind heb je er natuurlijk wel relatief langer plezier van. Het is een duurzaam (als je voor het merk Little Tikes kiest) en wat duurder cadeau, maar ze kunnen er met meerdere kindjes tegelijk mee spelen. Overigens gaven wij mijn oudste dochter voor haar eerste verjaardag de Little Tikes zandbak in kasteelvorm <3

Meer Little Tikes speelgoed

Het merk Little Tikes heeft overigens nog veel meer mooi buitenspeelgoed. Zo zijn de glijbanen je vast wel bekend? Ook hun Cozy Coupe loopautootjes zijn bekende blikvangers net als de schildpad zandbak. Wist je dat ze ook complete speelhuisjes hebben? En schommels speciaal voor peuters? En hoe leuk is een wipje in eigen tuin? In wachtkamers ben ik de grote vrachtauto met 2 kleinere auto’s er in ook al meerdere keren tegengekomen. Op hun facebookpagina plaatsen ze regelmatig leuke foto’s.

dual twister van little tikes

Winactie

Krijg je helemaal de zomerkriebels na het lezen van deze watertafelreview? Little Tikes liet ons niet zomaar kiezen tussen de watertafel en de Dual Twister. Het ene was voor ons om over te schrijven, het andere item mag ik verloten onder mijn lezers! Hoe gaaf is dat? Je kunt gewoon kans maken op een Dual Twister waterdraaimolen (die ook zonder water ontzettend leuk is en binnen gebruikt kan worden) ter waarde van 50 euro! Je kunt deze overigens ook hier kopen.

Wat moet je doen om kans te maken? Nou het is een knaller van een prijs dus ik zou het waarderen als je wat vrienden tagt op facebook of het berichtje deelt. Delen op Pinterest of Twitter is natuurlijk ook erg fijn. En voor Little Tikes is het natuurlijk leuk als je ze gaat volgen op facebook. Wat je in ieder geval moet doen is mij hieronder vertellen wie er samen op deze draaimolen een waterpretpark van jullie achtertuin moeten gaan maken. Doe je mee?

De winnaar is geworden: Joyce van Dorp! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Lees ook toffe cadeaus voor een meisje van 7 jaar, coole cadeaus voor een meisje van 5 of de review van het VTech Avonturen Vliegtuig.

Van welk Little Tikes speelgoed ben jij fan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marloes zegt:

  Ik win nooit wat dus bij deze wens ik de winnaar PROFICIAT!

 2. Linda zegt:

  O wat leuk! Hier gaan neef en nicht zich wel goed op vermaken, dat wordt genieten vanaf de zijlijn! 😉

 3. Liesbeth zegt:

  Ik doe mee voor Wendy van V voor op haar werk. Kunnen er heeeeelll veel kids heerlijk spelen in de vakantie!

 4. Femke Dekker zegt:

  Leuk voor onze Sara, Gijs en Teun.

 5. sylvia t zegt:

  ?? oooh , wat superleuk zeg!! Deze zou ik graag willen winnen voor onze jongens van 6 en bijna 2. Ze kunnen zo lief samen spelen en dan is met water knoeien toch wel favoriet ?
  Dus ik denk dat ze met deze dual splash twister nog veel meer plezier kunnen maken samen ??

 6. Sab zegt:

  Jaaa doe graag mee voor mijn twee zoontjes van 4 en 1,5. Gaan ze helemaal geweldig vinden ?☀️?

 7. maaike beld zegt:

  Wauw, wat een super gave prijs!! Hier zouden mijn dochters samen met hun neefje en nichtje super veel plezier aan beleven! Gedeeld via Pinterest 😀

 8. Imy zegt:

  Mijn zoontje Dalmar speelt iedere dag kapiteintje met zijn buurjongetje. Met deze watertafel kunnen zij hun eerste ‘werkervaring’ met water op doen. Ik zou dus graag deze tafel voor hen beiden willen winnen.

 9. Annick zegt:

  Nu het weer even is afgekoeld en we uitkijken naar een zonnige zomervakantie, zou deze Dual Twister waterdraaimolen onze tuin nog leuker maken. Ik had hem samen met de watertafel al voorbij zien komen op de (Facebookpagina van Little Tikes). De twinmeisjes zijn onafscheidelijk en 1 van de dames houd niet van het zwembad, wat dit voor haar de manier maakt om toch lekker mee te doen om samen met water plezier te hebben.

 10. Margret Verhappen zegt:

  Jaaaaaaa dit is te gek voor dochter Anoek en haar BFF Elise. Ze zijn onafscheidelijk en spelen graag buiten in de tuin. Zodra de zon schijnt willen ze het liefst met water kliederen. Ik garandeer jullie twee super-shinende-vanpleziergierende-bff-meiden als dit speelgoed onze kant op komt.

 11. Anneliese de Waal zegt:

  Erg leuk voor de kinderen, ik doe graag voor ze mee.
  Zou ook erg leuk zijn voor in de vakantie, ziet er erg leuk uit.

  Groetjes Anneliese de Waal

 12. Kool Family zegt:

  Mijn twee zoontjes zullen met veel plezier samen met mama en papa een echt waterpretpark maken van onze tuin! Dan maar hopen op nog een paar heerlijke zomerdagen en dan ben ik zeker dat we hier super veel plezier aan zullen beleven! Ik zou dit graag winnen als trouwe lezer van jouw blog en zal er dan zeker ook iets over schrijven op mijn blog, met een link naar jouw site uiteraard! Fijn weekend!

 13. Mariska zegt:

  Jaaaa super leuk. Wat is er leuker dan spelen met de simpelste dingen. Zand……. En water!!!! Mijn kids zijn daar hele dagen druk mee, dus rondslingeren op zo’n water schotel is toch ’t einde. En omdat m’n tuin niet mega groot is kunnen de buren ook meegenieten en ’t helaas niet drooghouden hihi(nee hoor, de buurt kan ‘m op ons speelveldje voor de deur uit komen testen)

 14. Tamara zegt:

  Dit zou mijn zoon van twee geweldig vinden. Dit jaar moeten we ons nog even zien te redden zonder tuin, deze watertafel zou daarom ook heel welkom zijn voor op ons balkon. De buurkinderen kunnen dan gezellig meespelen. Volgend jaar krijgt hij dan een mooi plekje in onze tuin.

 15. Chantal C. zegt:

  Mijn biologische klok tikt, maar nog niet de kans gekregen op een wondertje. Mijn zus daarentegen wel. Wat zouden mijn nichtjes Stella en Lisa blij zijn met deze prijs. Heeft mijn zus ook een extra rustmomentje. Leuk, leuk!

 16. Oma Will zegt:

  Kliederen met water vinden mijn kleinkinderen altijd fijn en deze waterdraaimolen vinden ze vast erg cool en is lekker koel in de zomer.
  Ik heb geen facebook, maar volg op bloglovin.
  Graag doe ik mee.

  1. Oma Will zegt:

   Vergeten: Ik heb een Little Tikes picknicktafel en een grote glijbaan in de tuin staan voor de kleinkinderen.

 17. Pietsje zegt:

  Duimen maar omhoog ???
  Zou super leuk zijn voor de kids. ???

 18. Danielle zegt:

  Dit is geweldig voor mijn neefje en nichtje. Ik pas elke week op ze en dit zouden ze geweldig vinden!

 19. Anne zegt:

  Je vraagt je toch af waarom er bij al het speelgoed en bouwpakketten werkbeschrijvingen en handleidingen zitten…. Dat overgebleven schroefje lijkt nu erg onbelangrijk… tot dat jij en je dochter door het bed zakken ??
  Ik ben denk ik te zwaar voor de twister maar mijn zoontje ( en volgens jaar mijn dochter) gaat het erg leuk vinden om er samen met zijn nichtjes en neefjes op te spelen. Als de familie niet kan is het ook leuk met de buurjongen en meisjes.
  Ik waag graag een kansje voor urenlang speelplezier??

 20. marij brand zegt:

  waaaaaa heel gaaf voor mn dochtertje van 3 en mn zoontje van 1,5… heerlijk dat waterpret in de tuin

 21. Shiv Chin zegt:

  Wat een supermooie prijs, echt een droom voor kinderen! Waterpret zullen mijn kinderen en neefje zeker krijgen met dit mooie waterpaleis, ik doe graag mee.

 22. Melissa dasselaar zegt:

  Mijn eigen 2 kindjes + mijn oppaskindjes (ik ben gastouder) zouden dit heel erg leuk vinden in de tuin om lekker mee te spelen, kliederen, afkoelen!

 23. Karin zegt:

  Super leuk voor de twee meiden hier, damen met al die buurmeisjes weer iets nieuws ontdekken zou super zijn. Spelen zoveel bij elkaar in de tuin, dus zal hier goed gebruikt worden.

 24. A. zegt:

  Geen Facebook of heel verhaal…..misschien gaan wij wel ermee aan de haal 😉

 25. yonina zegt:

  ik zou mijn neefjes (tweeling van net 6) hier dolblij mee maken.

 26. wilmsen anita zegt:

  Zou erg leuk zijn voor de kleinkinderen

 27. melissa van stipdonk zegt:

  Wauw die is cool zeg. we hebben de watertafel van little tikes en vroeger een driewieler. maar die watertafel is en blijft ook hartstikke leuk. nu zijn de kids wat ouder (7 en 5) en ze zouden dit nu echt te gek vinden om samen op te spelen!

 28. Nina Mol (@Mol075) zegt:

  Mijn favo speelgoed van Little Tikes is de water-en zandtafel.

 29. Wat een leuke actie. Mijn dochter zou met een vriendin mijn tuin omtoveren tot een waterpark.

 30. Ellen velzeboer zegt:

  Mijn twee zoons! Een heel ander soort speelgoed dan dat ze al hebben! Een water is altijd succes

 31. Cheryl van de Loo zegt:

  Ah super leuk voor mijn zoontje en zijn vriendjes

 32. Nelly zegt:

  Paps gaat hier het grootste tuinwaterpretpark van maken.

 33. Marieka waalwijk zegt:

  Superleuk voor alle campingkindjes!

 34. Isis zegt:

  Ik zou mijn neefje hier helemaal gelukkig mee kunnen maken. Lekker spelen bij zijn oom en tante.

 35. Gera zegt:

  We doen natuurlijk graag mee!! Zal taggen en delen op pinterest 🙂

 36. lottie zegt:

  super leuk om cadeau te geven aan mijn oppaskindjes!

 37. Marian B zegt:

  Wat een leuke waterdraaimolen! Die kende ik nog niet, ik weet zeker dat mijn kids dit geweldig vinden, leuk dat het eventueel zonder water ook binnen kan. Je leest het, ik doe graag mee voor deze knaller van een winactie 😉

 38. Fams zegt:

  Geweldig voor ons zoontje van bijna 2. Kan zo heerlijk bezig zijn met zand en water. Ook onze dochter van 9 vind dat nog steeds leuk. Ondanks het leeftijdsverschil spelen ze dan zo leuk samen.

 39. Sonja Hubregtse zegt:

  Allereerst…wat een geweldig vrolijke kleuren ! Nou onze 2 kids zouden hier enorm van genieten ! En als zij genieten, geniet ik ook…lekker met een boekje in de tuin. Laat de zomer maar komen 😉

 40. Alyt van der Heide zegt:

  Wauw Marstyle wat een ??SPETTERENDE prijs???
  Doe heel graag mee voor mijn 2 meiden en 6 gastkindjes. Heb de zandbak weggedaan (meer zand in de tuin en in huis dan in de zandbak….).
  Deze Dual Twister waterdraaimolen van Little Tikes zou heel veel goed maken. En inderdaad ook leuk voor binnen (dan wel zonder water. Een regenton is leuk, maar deze dual twister nog veeeeel leuker!!!
  Ik doe graag mee voor mijn spetters!??????????
  Jammer dat er geen volwassenen op kunnen zitten, zou het wel even willen uitproberen

 41. Cindy zegt:

  Wauw WAUW WAUWSUPERGAAAF…
  HIERzitten 3 kinderen al zolang op te hopen ivm tegenslagen kunnen wij nietoch op vakantie elke zomervakantie.
  Zou toch fantastisch voor hun zijn als ze dan toch in tuin met dit fantastische little trikes fontein kunnen spelen voor uren en dagen lang speelplezier

 42. Michael Bouwman zegt:

  Onwijs gaaf om hier kans op te mogen maken voor mijn meiden 🙂 Ze zullen dit zo geweldig vinden aangezien ze super graag spelen met water… Zou een hele leuke verrassing zijn.. Op fb al geliked en gedeeld zal ook nog wat vrienden taggen

 43. Miranda wils zegt:

  Die watertafel ziet er erg leuk uit! Mn meisje speelt het liefst elke dag met water en dan samen met de hond ? met de draaimolen zou ze wel echt heelheel blij zijn??

 44. Linda Raaijmakers zegt:

  Dit is uiteraard perfect voor onze tweeling Lucas en Eva 😀 Vandaar dat ik dus graag kans voor ze maak 😀

 45. Tamara zegt:

  Zeker een giga mooie prijs! Emma en Lois kunnen zich helemaal gaan uitleven in de tuin, vooruit doe ik ook gezellig mee 😉

 46. Marlie V zegt:

  Oh die watertafel zou super zijn boor onze goudstukken ????. Graag zou ik meedoen om ze te winnen

 47. Loes Ouweneel zegt:

  Mijn oudste waterrat van vier weer hier wel raad mee. En zijn tweelingbroertjes ook zodra ze een klein beetje ouder zijn. Alles voor amusement aan huis!

 48. tamara roos zegt:

  Supergaaf om mijn petekindje Dylan mee te verrassen!. Wij gaan regelmatig bij hem en zijn papa en mama op bezoek, dus mijn jongste zou er ook nog veel plezier van hebben als hij daar is.

 49. Riggie van lochem zegt:

  Mijn 3 kindjes zouden dit geweldig vinden!!!

 50. Marian Zw zegt:

  Dan moet je maar juist zo’n schroefje hebben! Ik loot heel graag mee voor mijn twee jongste kids, en omdat wij in een nieuwbouwwijk wonen met allemaal jonge gezinnen zullen er heel wat buurkindjes aanschuiven voor zulk leuk speelgoed. Ook fijn dat het ook zonder water kan. Vlka voor de deur hebben we een fijn gras speelplekje met grote bomen, zeker op een warme zomerdag is het daar heerlijk spelen voor de kids. Dan gaat dit van Little Tikes natuurlijk mee

 51. Ingrid Kleijer zegt:

  Wat gaaf die waterdraaimolen. Al is de watertafel ook erg leuk!
  Mijn kinderen zouden het in ieder geval geweldig vinden.

 52. Christina zegt:

  Tuurlijk doe ik mee, dit zouden mijn meisjes en de vriendinnetjes die regelmatig mee uit school komen wel heel erg leuk vinden!

 53. Mira Schuttevaar zegt:

  Wat een supertoffe actie. Wij zijn ook fan van watertafels (hebben het piratenschip). Maar mijn zoons zijn ook dol op water en draaimolens, dus ik weet zeker dat ik hen blij ga maken met de Dual Twister waterdraaimolen.

 54. Ik doe graag mee voor mijn kleine neefje. Ik weet zeker dat hij dit helemaal geweldig gaat vinden.
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld..

 55. Ik doe graag mee voor mijn kleine neefje. Ik weet zeker dat hij dit helemaal geweldig gaat vinden.
  Ik volg je ook op Facebook (Lieke van Veen) en heb het bericht geliked en gedeeld.

 56. Marian van Trigt zegt:

  Heel leuk bij opa en oma buiten. passen elke week 2 dagen en nachten op 3 kleinkinderen. 6, 4, en 1 jaar oud. Toch lekker kledderen met water.

 57. Manon zegt:

  Mijn zoontje wordt bijna 3 jaar en hij is dol op alles wat hard gaat en op kliederen met water! Het zou leuk zijn als hij hier deze zomer met zijn zus van 5 mee kan spelen!

 58. Cindy Framke zegt:

  Mijn meiden van 7 en 4 zullen dit te gek vinden. Ze zagen hem toevallig op tv en waren meteen al enthousiast. Ze zeiden al “kijk mama, dat is leuk!” Ze zullen het echt geweldig vinden als mama deze voor ze zou winnen. Ik doe dus graag mee en nu maar hard duimen ??

 59. MamaMinke zegt:

  Wat super leuk! Ik zal hem even delen op mijn pagina. Hier zouden mijn kinderen er heerlijk mee kunnen spelen. Ze zijn dol op buitenspelen en water dus dat komt goed uit. En met de zomers in Nederland is het fijn dat hij ook zonder water binnen gebruikt kan worden.

 60. Goele H zegt:

  Mijn zoon en dochter zouden dit geweldig vinden. Lekker spelen en rondtollen met water, uren plezier gegarandeerd. En vriendjes en vriendinnetjes zullen met plezier mee komen spelen!

 61. Betti Scheringa zegt:

  Onze 2 dochters en mijn gastkinderen zouden dit supervinden ?

 62. Marianne Bakker - de Boer zegt:

  Supergaaf ik zie mijn dochter Emma van 3 al helemaal uit haar dak gaan met onze Bram of haar andere broer Menno.

  Little tikes is sowieso favo hier, de glijbaan en zandbak hebben we al heel wat jaartjes staan en blijft nette kwaliteit wat niet zomaar stukgaat!

 63. Dionne van der Kooij zegt:

  Wat super om te lezen dat deze watertafel ook voor oudere kindjes een grote hit is! Hij gaat dan nu zeker op het lijstje voor de verjaardag van onze tweeling.
  Voor onze tweeling maar ook hun grote broer doe ik dan ook mee om deze gave prijs te winnen. Ik ze ze al gaan met een grote lach op hun gezicht van plezier, wat ze aan de dual twister zullen beleven. Ze zullen er hier zeker jaren plezier aan beleven, en aan de kwaliteit van little tikes zullen wij nooit twijfelen ?

 64. Joyce v dorp zegt:

  Wat leuk! Mn meiden (van bijna 2 en bijna 5) zullen dit geweldig vinden om samen en met vriendjes/vriendinnetjes mee te spelen. Kunnen de mama’s hopelijk relaxen in de tuin met een drankje als de kindjes spelen ?. Ik heb wat vriendinnen getagd en volg je op Fb. Little tikes volg ik nu ook :). Leuk speelgoed!

 65. Sab zegt:

  Jaaaaaa wat een supergave actie zeg??☀️doe mee voor mijn twee waterratjes van 4 en 1 ??. Ga héél hard hopen en duimen

 66. Lindsey Roosen zegt:

  Suuuuuper leuk!!!! Mijn jongens zouden dit geweldig vinden! Lachen gieren brullen als ze hier samen op zitten! Ik ga je bericht liken en delen en zal wat vrienden taggen! Wat een geweldige prijs zeg!

 67. Marieke Flikweert zegt:

  Dat is inderdaad een knaller van een prijs zeg en ik weet zeker dat mijn kinderen dit supergaaf zouden vinden om te winnen. Dus ik doe heel graag mee!

 68. Francis Boom zegt:

  Wat een super, geweldige koele prijs. Ik doe graag mee voor mijn 2 dochters van 7 en 2 jaar. Die zijn net als jou dochters dol op water en spelen met water. Met deze prijs gaan ze super veel plezier beleven thuis en op vakantie. Ik ga deze actie ook delen op Facebook en hopen voor mijn 2 prachtige en lieve meiden?❤?

 69. Gonny Aarts zegt:

  Helemaal geweldig voor mijn lieve neefjes en nichtje. Wat een toffe water tafel!
  Ik word er zelf blij van. Dus loot dolgraag mee… voor hen
  En mezelf. Hihi

 70. Wendy v V zegt:

  Lijkt me superleuk voor op mijn werk.
  Met het warme weer lekker buiten.

 71. Wendy Van De Reyd zegt:

  Wauw super graag voor mijn Waterratten zag tof zeg kansje wagen delen en duimen maar

 72. elisabeth maria martina zegt:

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleinkinderen maar met dit coole exemplaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.