Allebei een paardendekbedovertrek

Vorige week liet ik jullie de gouden slaapkamer van de meisjes zien in deze binnenkijker. Inmiddels is de kamer nog wat meer in evenwicht gebracht, door op beide bedden hetzelfde dekbedovertrek te leggen. In ons oude huis hadden de meisjes natuurlijk een eigen slaapkamer in andere kleurstellingen ( namelijk de één roze en de ander paars), met daarbij elk hun eigen dekbedovertrekken. Nu slapen ze samen. Ik vond het voor de eenheid en rust wel fijn om op beide bedden hetzelfde dekbedovertrek te hebben. En dat is gelukt!

paardendekbedovertrek

Mijn jongste dochter mocht uitzoeken welke het zou worden. Grote zus had een speeldate, en ik had een uitnodiging van Bedden.nl om iets moois uit te zoeken in hun webshop. Ze wist al heel snel wat het moest worden: het paardendekbedovertrek ‘Lovely Horse Pink’ van het merk Sleep Time Essentials. Dit dekbedovertrek is gemaakt van katoen en past heel goed in hun goud met witte kamertje vanwege het gouden hoefijzer rondom het paardenhoofd. De print zit op de bovenkant van het overtrek, de binnenzijde is roze.

paardendekbedovertrek

Haar zus vond het jammer dat ze niet mee mocht kiezen, maar zodra de dekbedovertrekken op de bedden lagen was ze heel erg blij met de keuze van haar zus. En kleine zus? Die heb ik een standje moeten geven toen ik zag dat ze een stoel naar het trapgat had gesleept om daarop te gaan staan om de dekbedovertrekken van de waslijn te halen… Ze wilde dit overtrek zo graag op haar bedje hebben, dat ze het gevaar van over de reling heen kukelen zelf niet zag. Mama wel  😯 .

Voor jongens hebben ze bij Bedden.nl overigens ook gave, voordelig geprijsde dekbedovertrekken. Wat denk je van een raket of een T-Rex? Deze webshop verkoopt naast bedtextiel ook bedden, boxsprings, bedbodems, matrassen, dekbedden, kussens en badtextiel. Momenteel is het Lovely Horse Pink dekbedovertrek dat wij hebben uitgezocht afgeprijsd naar 14,95 euro. Leuk Sinterklaascadeautje mocht jouw dochter van paarden houden.  😉

Het behang komt van Saartje Prum. Het stapelbed Pino heb ik besteld via Bol.com.

Hoe vinden jullie deze matchende overtrekken? 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.