Onze ervaring met het VTech Avonturen Vliegtuig + win

“Ik vlieg het allerliefst heel hoog in de lucht, stap in en ga mee, dit wordt een mooie vlucht! Woeeiiii!!” Dit liedje hoor ik meerdere keren per dag en kan ik inmiddels dromen… Ja, we hebben een nieuw speelgoedje van VTech! Het werkt op batterijen, ligt net in de winkels en tot mijn verbazing vind ik dat als moeder nog leuk ook  😮 .

Gastblog door Liesbeth Dorresteijnvtech avonturenvliegtuig

Geen batterijen?

Waar ik tijdens mijn zwangerschap heel duidelijk in was: ik wil geen speelgoed met batterijen! Als juf in een klas wil je ook niet dat kinderen dat speelgoed meenemen naar school omdat het de rust in de groep echt kan verstoren en kinderen er toch geprikkeld door worden. En dan… krijg je een baby en komt er iemand met een leuk cadeautje aanzetten: een piano.
Met batterijen! Oh nee, dacht ik. Maar: het gezichtje van ons zoontje, toen een half jaar oud, lichtte op en jaaaa… Dan kan je niet anders dan hem zijn plezier gunnen. Als moeder heb ik mijn vooroordeel moeten bijstellen. Sindsdien mag er na het avondeten even op de piano gespeeld worden. Dikke pret! Als je kind het leuk vindt, geniet je tenslotte zelf ook.

vtech avonturenvliegtuig

Steeds meer VTech in huis

Door Sinterklaas kwam Sanne het schaapje in ons leven. Wat een vrolijkheid en lieve liedjes die in je hoofd blijven zitten.
Ook de Kiekeboe-boerderij heeft zijn intrede gedaan in huize Dorresteijn. De boerderijdiertjes, liedjes en geluiden komen je tegemoet. Ideaal voor mijn zoontje om zich weer even lekker zelf te kunnen vermaken. Als ik aan het koken ben, gooi ik deze nog wel eens in de box om nog even tijd te rekken en zelf alle hete pannen van het vuur te halen. En nu mochten wij het VTech Avonturen Vliegtuig reviewen. Nog zoiets dat met geluidjes de ontwikkeling van mijn zoontje prikkelt.

Wat kan het Avonturenvliegtuig?

Het Avonturen Vliegtuig ligt nog maar net in de winkels. Het is eigenlijk een grote versie van de kleine VTech toet-toet vervoersmiddelen. Maar dan met meer functies. Ook bij deze zit er een knipperende toets op met oogjes, waar normaal de voorruit zou zitten. Druk je deze in dan komen er vrolijke liedjes, geluiden en reacties uit. Daaronder drie cijfertoetsen met een zon een wolk en sterren. Er worden ook opdrachtjes gegeven zoals: waar is de zon? Druk je dan de goede toets in dan wordt er gejuicht! Voorop het vliegtuig zit een gele propeller waar je aan kunt draaien en achter de knipperende toets zit een doorzichtig vakje waar kraaltjes inzitten. Trek je aan het touwtje of rijd je met het vliegtuig, dan stuiteren de kraaltjes op en neer.

Onze bevindingen

Ons zoontje is onlangs 1 jaar oud geworden. De leeftijdsindicatie die op de verpakking staat geeft aan 6-36 maanden. Voor ons zoontje is dit vliegtuig nu prima geschikt. Hij gaat er rijdend mee door de kamer. Duwend op zijn knietjes of er op steunend en half lopend. Het touwtje voorop vindt hij ook heel interessant en zittend trekt hij het vliegtuig rond. Als hij over een tijdje los kan lopen, dan kan hij het vliegtuig met zich meetrekken. Handig is trouwens dat als je kindje nog te jong is om met het touwtje te spelen je het kan verstoppen in het batterijvakje. Ik merk dat als ons zoontje vrij op de grond mag spelen met het vliegtuig hij er vooral mee aan het rijden is. Zit hij met het vliegtuig in de box dan gaat hij meer de knopjes ontdekken en draaien aan de propeller.
Net als bij het andere VTech speelgoed ben ik blij dat het na een tijdje automatisch uitgaat en dat er een uit-knip op zit. Ook zonder geluid kan er prima mee gespeeld worden! De adviesprijs voor het avonturenvliegtuig is 17,95 en ook te koop hier bij bol.com.

Winnen!

Dit avonturenvliegtuig kun je ook winnen! Van Vtech mogen we één van onze lezers blij maken met dit vrolijke cadeautje. Wat moet je daarvoor doen? Schrijf in een reactie onder dit blogbericht wat jij het leukste speelgoed met batterijen vindt… of welk speelgoed met batterijen je juist afschuwelijk vindt…? Ik ben zeer benieuwd!
Tag op Facebook ook een vriend/vriendin met een kleine avonturier in huis die ook graag een vluchtje wil maken, vinden wij helemaal leuk. Succes! De winnaar maken we na afloop van deze winweek bekend onder dit bericht en krijgt een mailtje, gebruik dus een geldig mailadres bij je reactie.

De winnaar is geworden: Brenda Walraven! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen.

Doe ook mee aan de winactie van gisteren met My Nametags. Morgen weer een nieuwe winactie.

Dankjewel Liesbeth voor deze leuke review, ik werd zelf helemaal nostalgisch toen ik je zoontje met de Vtech walker bezig zag die wij ook hadden toen de meisjes klein waren (maar dan in het roze). We hadden ook een beertje in de box hangen met een liedje dat ik zo weer mee zou zingen als ik het hoor. Ook geluidjes stimuleren je kind inderdaad, als je het allemaal maar afwisselt met tactiel, motorisch, kleuren, boekjes…

Lees ook onze review van de VTech Kidizoom.

Welk speelgoed op batterijen is bij jouw kinderen favoriet?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marina Vink zegt:

  Het mooiste “speelgoed” vinden wij nu de projector. Onze man is nog niet zo oud en kan hier uren naar kijken! strakjes kan hij heerlijk achter dit vliegtuig aanvangen! hij kan er dus heel lang mee spelen. ga hem nu lekker zijn nachtelijke snackje geven 😉

 2. Anneliese de Waal zegt:

  Erg leuk voor de jongste zoon, ik doe graag voor hem mee.
  Zou hij prachtig vinden.
  Groetjes Anneliese

 3. Sabrina Zijlstra zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn kleine vriendje Jim.

 4. Mijn stoere nichtje Stella zou dit cadeau prachtig vinden. En daar doe ik het voor. Een lach op haar gezicht is zoveel waard!!

 5. Anne F zegt:

  oef, die piano’s op batterijen met van die voorgeprogrammeerde muziekjes en beats. Die staan altijd zo knetterhard afgesteld. En kind wil steeds hetzelfde horen, aaaaahhh

 6. Jolijn zegt:

  Ik maak graag kans ! De laptop met geluid vind ik altijd heeeel vervelend haha, de trommel daarintegen juist niet 🙂

 7. Nicetobeout zegt:

  Heeukste speelgoed met batterijen wat wij hebben is de Toet Toet autogarage. Dit is een regelrechte hit bij onze zoon. Hij kan er uren mee spelen, je hebt er geen kind aan zogezegd. Ook weleens fijn voor een adempauze voor mama. Tot mama ook weer moet ‘auto rijuh’ natuurlijk. Aangezien zijn opa vliegtuigtanker is lijkt het mij geweldig leuk dit vliegtuig cadeau te doen zodat onze kleine man samen met ‘opa vliegtuig’ kan gaan spelen.

 8. SophiaG zegt:

  Eigenlijk vind ik speelgoed met batterijen allemaal wel leuk. Maar er is één punt wat ik er minder aan vind. Bij ons zitten we een aantal in de speelgoedkist in de woonkamer. En dan zit je ’s avonds in een spannende film gaat opeens een van die dingen af. Al meerdere malen van de bank gesprongen erdoor 😉

 9. Marian B zegt:

  Mijn dochtertje zal hier graag mee spelen, de Toet Toets auto’s (van haar broer) en de Zoef Zoef dieren kent ze al. Hier speelt ze graag mee. Een groot vliegtuig met nog meer mogelijkheden zal zeker in de smaak vallen, vooral geluiden en liedjes/melodietjes vindt ze erg leuk.

 10. Linda K. zegt:

  V-Tech speeltjes zijn veilig en vertrouwd om mee te spelen, het vliegtuigje zal zeker zorgen voor uren speelplezier

 11. Michael Bouwman zegt:

  De toet toet auto is hier de grote favoriet van mijn kleine meid!! Weet wel zeker dat ze deze heel graag zou willen hebben om mee te mogen spelen!!

 12. Loes zegt:

  Dat wagentje van v tech is te gek. Eerst kun je het voorste deel eraf halen en dat is super voor baby’s totdat ze ermee aan de wandel kunnen.

 13. anja jager zegt:

  erg leuk voor de kinderen

 14. Sien van Biessum zegt:

  Brandweer man Sam,geweldig die echte brandweergeluiden!

 15. JS Gajadhar zegt:

  Een politieauto met heel veel herrie,soms leuk soms niet hahaha!

 16. Josien Hillebrands zegt:

  ij hebben hier veel lol van de kindergitaar met echt geluid! 😀

 17. Nina Mol zegt:

  Het vreselijkste speelgoedje met batterijen vind ik de politieauto’s!! Maar mijn kleinzoon vindt die juist het leukst 🙂

 18. Oma Will zegt:

  Wat een grappig vliegtuigje, dat vindt mijn jongste kleinkind vast fantastisch.
  Graag doe ik voor haar mee.
  Wat ik het vervelendste batterijspeelgoed vind , is die je moet uitzetten. Speelt altijd maar door. Heel irritant. Gooien ze aan de kant en het jubelt maar door.
  Wat ik het leukste vind is speelgoed wat na een poosje automatisch uit gaat en wat je weer aan moet zetten. Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

 19. Wendy v V zegt:

  Op mijn werk hebben we het spel elefun. Lijkt heel leuk, maar vreselijk liedje die hij afspeelt.
  Dit vliegtuig lijkt me leuk om weg te geven aan mijn neefje die in augustus komt.

 20. Jennie Rosbergen zegt:

  Wij hebben een paar toet toet auto’s waar onze zoon erg leuk mee speelt. Zou heel leuk zijn om het vliegtuigje te winnen waarmee lekker door de kamer mee kan rijden en lopen.

 21. Ipie Oudshoorn zegt:

  De Toet Toet auto’s vallen hier goed in de smaak.

 22. Cheryl van de Loo zegt:

  Mijn zoontje is gek op de toet toet auto’s met batterijen.
  Ik denk dat hij dit vliegtuigje ook heel leuk gaat vinden

 23. Nelly zegt:

  speelgoed op batterijen die oorverdovend geluid maken hebben niet mijn voorkeur.

 24. melissa van stipdonk zegt:

  tja dat speelgoed met batterijen licht en geluid trekt toch altijd de meeste aandacht van de kids. we hebben zo’n furreal poes die soms vanuit het niets begint te miauwen (ook snachts); niet fijn haha. maar muziekinstrumenten (zonder batterijen) kunnen ook erg irritant zijn. hier is onze elise van de poppen en jarno van de duplo, das wel lekker rustig. maar toch trek v-tech ook volop; vooral onze jarno.

 25. Lindy zegt:

  Nou inderdaad, zo dacht ik ook altijd.. Niks op batterijen, geen schreeuwerig speelgoed, met van die felle kleuren… Maar dochterlief vindt alles wat geluid maakt toch écht het allerleukste! Ze is op dit moment weer dol op haar VTech baby berevriendje. Maar ze is ook gek op VTech dierenverstoppertje, waar ze stapels kan bouwen met de beestjes. En de VT ontdek en leer kubus blijft ook heel interessant. Kortom, VTech valt hier goed in de smaak! 😉

 26. Monica zegt:

  Heel gaaf is dit! Ik denk dat mijn zoon van 4 die gek is op vliegtuigen dit ook nog steeds leuk vind en dan zwevend in de lucht. Maar mijn dochter van 8 maanden is gek op geluidjes, dus dat komt ook goed. Hier zijn al 3 jaar de toet toet auto’s en baan onze favoriet. Ik ben geen fan van speelgoed met batterijen waar geen uitknopje op zit

 27. Kelly Aarts zegt:

  Haha, heel herkenbaar, dat dacht ik eerst ook altijd!
  Hier vonden ze de Zoef Zoef dieren en Toet Toet auto’s altijd heel erg leuk!

  Minst fijn met batterijen zijn de Glimmies, die moest ik vorige keer al na 3 dagen vervangen, en dan zijn het nog van die speciale dure batterijtjes.

  Ik doe mee voor mijn nichtje, die dit vast helemaal geweldig vindt!

 28. G.T. zegt:

  Ik ben niet zo van het speelgoed met batterijen. De Duplo locomotief gaat nog, verder liever niet. Deze actie sla ik (dus) over 🙂

 29. Anna zegt:

  Hahaha het leukste speelgoed met batterijen js de vtech gitaar die mijn dochter heeft..

  Facebook: An Na

 30. Anna zegt:

  de ToetToet autootjes van Vtech op batterijen vallen erg in de smaak bij mijn zoontje
  Het vliegtuig vind hij vast ook erg leuk

 31. Patricia Lubbertje-Boutje zegt:

  Ik was echt precies zoals jij. Ik wilde geen speelgoed met batterijen. Uiteindelijk ook overstag gegaan doordat onze zoon een piano kreeg van zijn ook. Hij vond het helemaal geweldig, maar ik helaas wat minder. Ik ben nogal gevoelig voor bepaald geluid, maar goed. Hij had de grootste lol. Gelukkig kon het volume ook lager. Daar was ik heeeeeel blij mee, al bleef ik wel steeds op die knop drukken omdat meneertje ook door had gekregen dat hij ‘m weer harder kon zetten. Voor hem was niets hard genoeg pfffff. Hij was toen een jaar oud.
  Ik moet bekennen dat ik wel een liefhebber ben van V-TECH. Het geluid van hun speelgoed is niet zo belachelijk hard, en dat vinden onze buren ook fijn.
  Dit vliegtuigje zou geweldig zijn voor onze jongste boefje.

 32. Brenda Walraven zegt:

  Wat gaaf, hier doe ik graag aan mij! Lenthe wordt komende zondag 1 en speelt nu graag met de Vtech kiekeboe dierentrein. Ze vindt het erg leuk om de figuurtjes naar beneden te klikken als mama ze weer naar boven “plopt”. In de box speelt ze graag met het Vtech liedjes boek, ze bladert er zelf doorheen en is daar vaak mee zoet. Natuurlijk is ook de babywalker zoals Marguerita al schreef hier ook een hit! Ze kan er sinds vorige week zelfstandig achteraan lopen (mama natuurlijk trots?)!

  Graag doe ik mee met de winactie. De helicopter past goed bij de collectie en mama neemt al die geluidjes er gewoon op de koop toe bij.. ?!

 33. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Wij hebben een eendje met batterijen en knopjes/kan knisperen/rammelen enz. Dit is bij onze dochter favoriet en ze ontdekt er steeds weer iets nieuws mee.

  We hebben ook een soort eekhoorn die praat je na. Dochter vind het geweldig en wij afschuwelijk. Hij praat heel hard (gaat niet zachter) en met een heel hoog geluid. Heel irritant 🙂

  Dit vliegtuig is erg leuk voor onze dochter Lotte van 9 maanden.

 34. elisabeth maria martina zegt:

  wat een geweldig gebaar, verras kleinzoon quinn maar met dit gave exemplaar #duimenmaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.