Mijn minime’s worden vlogger met de Kidizoom Duo 5.0!

Met als grote voorbeeld al die leuke vloggers waarvan ze filmpje kijken, een bloggende mama die heel veel foto’s maakt, zijn mijn dochters vast van plan om later ook zoiets te gaan doen als ze groot zijn. Ze mogen van mij alleen niet altijd foto’s maken  met de iPad of mijn telefoon, omdat ze er dan direct 100 maken en het geheugen dan vol zit. VTech heeft nu de perfecte oplossing voor hun vlog- en blogambities: de Kidizoom Duo 5.0, een knalroze fototoestel voor kinderen van 3 tot 12 jaar. We zijn hem nu ruim een maand aan het reviewen en de meisjes en ikzelf kunnen niet anders dan er waanzinnig enthousiast over zijn.

Dit speelgoed is ook veelzijdiger dan ik had verwacht. Je kunt er niet alleen mee fotograferen en filmpjes maken, maar er zitten ook filters op waarmee je de foto’s kunt oppimpen én je kunt hem gebruiken om te gamen. Op lange autoritten gaat hij dus mee, want als ze dan het vloggen zat zijn worden er spelletjes mee gespeeld. De meisjes raken er niet op uitgekeken en ook andere kindjes vinden het een geweldig ding.  

vtech kidizoom ervaring

Geavanceerd apparaat

Onze roze Kidizoom Duo 5.0 is voorzien van een knalroze stootbestendige buitenkant en kun je ook in het blauw kopen. Met de vorige versie van de Kidizoom kon je al veel (daar hebben wij geen ervaring mee) maar deze is nog geavanceerder. Er zitten 10 functies in dit fototoestel voor kinderen. Plaatjes schieten is leuk, maar de kinderen van nu houden van digitaal en willen heel graag leren hoe ze mooie foto’s en filmpjes maken. De Kidizoom maakt zeer scherpe beelden met 5 megapixels, 4x digitale zoom en een automatische flitser. Voor de goede orde: de meeste smartphones maken foto’s van mindere kwaliteit.

VTech helpt de kinderen met dit apparaat om hun vlogidolen echt na te kunnen doen. De Kidizoom Duo 5.0 is uitgerust met grappige functies voor stemopname en stemvervorming, maar ook een mp3-speler, gezichtsherkenning en coole spellen met bewegingssensor. Zo kun je effecten op je foto creëren door het fototoestel te schudden, heel erg leuk! Liedjes en muziek luisteren kan ook dankzij de Mp3-speler, waar je mét of zonder de bijgeleverde koptelefoon naar kunt luisteren. Mijn dochters kunnen al hun creativiteit kwijt in deze all-in-one camera!

vtech kidizoom ervaring

Je kunt al je zelfgemaakte foto’s bewerken: er zijn meer dan 70 grappige foto effecten mogelijk. Je kunt ook selfies  maken met de ingebouwde camera aan de achterkant. Als je aan de ring draait waar je bij mijn spiegelreflex de camera mee scherp stelt, dan maakt de Kidizoom grappige filters op je foto of filmpje. Met het bijgeleverde usb kabeltje kunnen foto’s op de computer of laptop gezet worden. Zelf doe ik dat bewust niet, omdat ik vind dat hun foto’s niet op internet hoeven. Misschien komt dat nog als ze uit de experimenteerfase zijn, maar alle foto’s van neusgaten houden we gewoon lekker op de camera. Als het geheugen vol is, dan halen ze er maar een filmpje of foto vanaf.

vtech kidizoom ervaring

Wat vinden we er van?

De meisjes weten precies hoe het werkt en ontdekken zelf ook steeds nieuwe functies. Er wordt heel wat geoefend op hun presentatietalent en fotografisch oog. En in de auto is het een geweldige zoethouder dankzij de spelletjes. Door zelf op de knopjes te drukken ontdekken ze vanzelf hoe hij werkt, alleen bij de eerste keer (als je de taal moet instellen) is het belangrijk dat je even helpt. Daarna ontdekken ze al doende en merken ze vanzelf wat er gebeurd. Een ramp is het tenslotte ook niet wanneer ze hun eigen foto’s wissen. De Kidizoom is een wat duurder stuk speelgoed, maar echt een aanrader voor een verjaardag. Mijn dochters van 5 en 7 raken er niet op uit gekeken. Zelf maakte ik vroeger cassettebandjes met hele radioshows, maar een echt filmpje maken is natuurlijk veel gaver. Zeker meenemen op vakantie als je hem hebt: achterbank vermaak, vakantiefoto’s en filmpjes zelf maken… je hebt geen kind aan je kids! De Vtech Kidizoom Duo 5.0 is verkrijgbaar in de speelgoedwinkels en hier bij Bol voor 69,95 euro.

Winactie Kidizoom

Niet alleen mijn kinderen kunnen genieten van dit gave stukje speelgoed, ook die van jullie maken kans op zo’n stoere Kidizoom. Ik mag van VTech een roze of blauwe Kidizoom verloten, zal nog even niet verklappen welke kleur. Uit de reacties onder deze blog – met geldig e-mailadres – loot ik een winnaar die de juiste kleur heeft gekozen (en zoals altijd worden ‘maakt mij niet uit’ reacties uitgesloten van deelname). Tag vooral kennissen op social media om ze ook op deze actie te wijzen, dat vind ik superleuk en volg Vtech op Facebook.

En de winnaar is geworden: Kim van den Berg! Van harte Kim, jouw dochter kan de Alpe d’Huzes gaan vloggen.

Voor welk kind met vlogambities wil jij kans maken op zo’n toffe Kidizoom Duo 5.0 en in welke kleur?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. centine blaakman zegt:

  Ik wil graag de blauwe voor mijn vlogger Koning99 (ofwel Thijmen :))

 2. Karin zegt:

  Voor mijn kleindochter en roze op zeker!

 3. Bianca zegt:

  Wauw,ik kies voor de blauwe en speel dus mee voor mijn neefje.
  Die kan zich hier zeker wel mee vermaken! Zeker straks tijdens de zomervakantie.

 4. John zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Graag een blauwe want een roze krijg ik echt niet aan hem verkocht.?

 5. Nienke zegt:

  Roze, lekker flitsend!

 6. Suzanne Schiffers zegt:

  Blauw super graag! Mijn zoon van 6,5 wil heeft zeker volgambities. Iedere dag neem ik wel een filmpje op hoe hij met zijn slimey speelt en maakt er dan wat van en hij vertelt op camera precies wat hij doet. Precies hetzelfde met blokken of klei. Geweldig om te zien. Maak graag kans!

 7. Evita ten Hoonte zegt:

  Met de aankomende meivakantie in gedachten zie ik mijn 3 boys al over alle gebeurtenissen en activiteiten een toffe vlog maken.
  Leuk hoor, de wereld door de ogen van kinderen.
  De jongens zouden voor blauw kiezen.

 8. H. Veenstra zegt:

  Voor mijn zoon van acht die regelmatig foto’s maakt van van alles en nog wat. Nu het mooie weer eraan komt is hij veel buiten te vinden. Hopelijk straks met zijn eigen camera! ?

 9. Heleen M. zegt:

  ik ben zelf ook gek op foto’s maken en met het imitatie-gedrag van mijn jongens, willen zij dat natuurlijk ook! Alleen vind ik dat nogal spannend met onze dure camera… Met deze Vtech-camera kunnen ze zelf aan de slag, hoe leuk! Ik maak graag kans op een blauwe 🙂

 10. wilmsen anita zegt:

  Mijn kleindochter Michelle wil ook concertfotograaf worden zoals haar tante Greet

 11. Nancy van Heck zegt:

  Ik hoop dat het de blauwe kleur is die zou erg gaaf voor mijn zoontje houdt en wat ook fijn voor mij zal zijn want dan laat hij mijn camera met rust.

 12. Danielle zegt:

  Mijn zoontje Damian van 4 wil fotograaf worden, net als mama ☺. Deze stoere blauwe camera zou hem dolblij maken. En mama supertrots ?.

 13. Rianne Vos zegt:

  Voor mijn teleurgestelde zoon van 6,5. Hij had deze hoog op zijn sintlijstje en kerstlijstje staan, maar sint en de kerstman hadden al andere kadootjes bedacht voor hem en hoewel hij erg dankbaar voor de andere cadeau´s was, wou hij deze toch wel heeeeeel graag. Spaart er nu voor van zijn zakgeld (2 euro per week) dus dat duurt eventjes. Hij zou dolgraag de blauwe willen winnen en wij hopen ook dat je de blauwe weg mag geven. Erg leuk! Ik weet zeker dat er een kindje heel gelukkig ervan gaat worden.

 14. Marina zegt:

  Voor mijn allerliefste dochter die heel graag praat (soms wel 5 kwartier in een uur 😉 ;-)) en altijd wel wat te vertellen heeft aan ons…of eigenlijk aan wie het maar horen wil (en dat is natuurlijk een goede eigenschap voor een mini vlogger-in-wording!). Ze kijkt heel graag naar reviews over haar favoriete speelgoed, dus dit is een cadeau wat perfect bij haar past.
  En of het nu blauw is of roze….dat maakt voor haar niet uit. Het ene moment is ze het meisje wat graag danst en zingt en gek is op haar meisjesspeelgoed en het andere moment wil ze samen met haar stoere broer en buurjongens lekker buiten in de bomen klimmen en op zaterdag lekker samen met en tussen de jongens voetballen!

 15. Linda Smeets zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee en zeg: roze.

 16. Moniek zegt:

  Dochterlief is nogal uitgesproken: “roze vind ik veel te meisjesachtig!”
  Blauw dus!

 17. Marije kremer zegt:

  De blauwe lijkt mij superleuk voor onze jongste zoon. Onze oudste heeft de “ouderwetse” versie gehad en beleefde daar al veel lol mee. Ij ben heel benieuwd naar de nieuwe opties in deze versie.

 18. Dana van heuven zegt:

  Roze want ik heb 2 meiden
  De oudste zou dit geweldig vinden!

 19. Lynn Klaassen zegt:

  Hier een huis vol jongens die graag kijken naar diverse vlogs. Leuk om deze te kunnen winnen, dan staan ze ook eens aan de andere kant van het scherm.

 20. ran slag zegt:

  Voor mijn dochter van 9, die vlogt altijd ‘alsof’ met een spiegeltje uit de badmaer die een beetje op een tablet lijkt. Ik gok op blauw!

  1. ran slag zegt:

   Oeps, iets te snel getypt. Ik bedoel met badmaer, badkamer.

 21. Ditty Dirks zegt:

  Voor mijn neefje Beorn van 6, heeft net zijn eerste youtube filmpje gemaakt, in het Engels over cars

 22. Anouk Nijmeijer zegt:

  Hier zou mijn zoontje super blij van worden!
  Hij heeft mijn oude pocket camera maar die is toch wat te ingewikkeld voor hem. Daarnaast kan hij daar natuurlijk geen spelletjes mee spelen wat ik dan weer ideaal zou vinden op vakantie in de auto.
  Duimen dan maar dat je een blauwe weg mag geven.

 23. Gerda zegt:

  GAAAAF, doe graag mee voor een roze!

 24. Zou een geweldig kado zijn voor mijn zoontje die bijna 5 jaar wordt!

 25. Marjan zegt:

  Ik ga voor blauw. Zou geweldig zijn voor mijn kleinzoon, die nu graag de camera van Opa of papa zou willen gebruiken maar daar nog echt te klein voor is. Zo’n VTech camera is een goed begin. Dus duimen maar.

 26. m.van klaveren zegt:

  ahhh de roze want ze wil vloggen met haar zus van 10 hahaha

 27. Paula zegt:

  De blauwe Kidizoom….mijn zoontje wil deze al een tijdje, heel, heel, heeeeeel erg graag!

 28. Laura K. zegt:

  Leuk, ik heb 3 jongens en voor hen doe ik graag mee voor de kleur BLAUW <3 😀

 29. Imar Bouwman zegt:

  De roze zou te gek zijn voor ons meisje Juno haar aanstaande verjaardag om zelf mee te vloggen

 30. Annick zegt:

  Dank je wel voor deze uitgebreide complete review. Ik had de Kidizoom duo 5.0 al voorbij zien komen, en ook zoonlief had hem al ontdekt. Hij zou heel graag de blauwe variant willen die meer functies heeft en een betere kwaliteit levert dan de portable gameconsole die hij nu gebruikt voor het opnemen van filmpjes en foto’s.

 31. Tamara zegt:

  ik hoop dat je de blauwe mag verloten, dat is de lievelingskleur van Emma!

 32. Marian B zegt:

  Wat een gaaf ding! Mijn zoontje is helemaal van de foto’s maken tegenwoordig. Mijn telefoon wordt daar nu steeds voor gebruikt. Ik kom regelmatig Selfies van hem en andere voor mij onbekende foto’s tegen 😉 Een eigen camera om zelf foto’s en filmpjes te maken zal hij te gek vinden! Zijn verjaardag komt er binnenkort aan, wie weet zit er dan ook een Kidizoom Duo 5.0 in het blauw bij de cadeaus!

 33. loes zegt:

  ik maak graag kans op een blauwe

 34. miriam zegt:

  Ik zou gaan voor de blauwe, voor mijn kleindochter Liv, Liv mij heeft leren vloggen ipv ik haar….;)
  Nu is oma ook up to date 🙂
  Liv is een stoer meisje en houdt van fotograferen, zingen, praten, vloggen etc.
  Ik doe graag mee.

 35. tamara roos zegt:

  superleuk hoor!. Doe graag mee voor de blauwe, want met een roze kan ik mijn allerkleinste zoon echt niet blij maken…!. Het is duidelijk dat hij graag foto’s maakt van leuke meisjes 🙂

 36. Nicolle zegt:

  Haha, grappig. Ik heb een zoon en die is dol op roze. Dus een roze zou wel heel leuk zijn. Misschien mag zijn zusje er ook haar creativiteit mee uiten. Lekker samen de paparazzi uithangen, Heerlijk toch.

 37. Jacques Leliveld zegt:

  Hi Marguerita, je maakt het wel spannend, die geheimzinnigheid van de te winnen kleur.. maar ik gok op ROZE.. dan wordt mijn kleindochter net zo blij als jouw dochters.. Wel eerst ff winnen natuurlijk..Ben benieuwd

 38. Marian Zw zegt:

  Dat wordt een blauwe voor onze jongste zoon, een vlogger in de dop. Met een oude telefoon maakt hij nu steeds filmpjes….en Youtube is zn grootste vriend…zodra hij op de tablet mag kijkt hij filmpjes van Enzo Knol, of Freek

 39. Lucinda Verwijst zegt:

  Jaaah super leuk voor mijn dochter van 7. Ze vlogt over vanalles. Haar knuffels, hoe haar kamer eruit ziet, wat ze leuk vindt om te doen enz. Met een oude storio is dat te doen, maar met een kidfizoom is dat natuurlijk geweldig!

 40. Carriere zegt:

  WoW wat een leuke actie! Mijn dochtertjes zouden dit super gaaf vinden! De middelste is elke keer al opzoek naar allerlei spullen waarmee ze maar net alsof kan doen dat ze volgt!! Ik gok op de rose. Mijn dochters zullen rose geweldig vinden. ????

 41. Nicole zegt:

  Ja ik doe heeeeel graag mee voor mijn kleine vlogger die telkens weer in beeld springt 😉 De kleur blauw is mijn gok, ook omdat dit voor beide kinderen wel kan!

 42. Lyn zegt:

  Ik ga voor de blauwe voor mijn stoere neef die groot fan is van Enzo Knol

 43. Tessa zegt:

  Deze zou zo welkom zijn, ik ben nu steeds aan mijn jongste thuis en aan mijn oudste op de manege mijn telefoon kwijt…

 44. Ilona zegt:

  Met alleen maar meiden in huis hoop ik dat je een roze verloot en onze naam uit de hoge hoed getoverd wordt.

 45. Lisette michels zegt:

  Dit zou echt de topper zijn als verjaardagscadeau voor mijn dochter die 29 april 7 jaar wordt. Kan ze gelijk een vlog maken van haar verjaardag. Kan ze eindelijk haar eigen gang gaan en los gaan met vloggen?.
  Graag een roze?

 46. Linda Raaijmakers zegt:

  Ik ga voor blauw aangezien dat zowel voor Lucas als voor Eva leuk is 😀

 47. Rianne zegt:

  Doe mee voor onze kleine boef! Wil dan ook graag een blauwe voor hem winnen! ???

 48. Michelle Stevens zegt:

  Voor mijn dochter Lot van 6 jaar de roze! En waarom? In haar eigen woorden: “Ik zou heel graag de roze willen winnen, omdat ik hem super cool vind. Ik wil heel graag video’s en foto’s maken met mijn eigen camera, want dat mag niet zoveel op de telefoon van mama of die van mijn grote zus. Ik wil eigen vlogjes maken waar ik zelf de baas over ben.”
  Daarom dus☺

 49. Janita koers zegt:

  Omdat onze dochter(2) heel graag foto’s maakt met onze oude camera, en dan wel foto’s van zichzelf. wij hebben daarom allemaal foto’s van een half meisje omdat onze oude camera geen selfie stand heeft 😉 met de kiddizoom kan ze zich helemaal uitleven en ook leuke filmpjes maken van haar avonturen met der kleine zusje van 6 maand. Zie foto van onze halve dochter op de Facebook oproep 🙂

 50. Reni Claassens zegt:

  Wauw..heel gaaf voor onze dochter die natuurlijk de blitz maakt met een toffe roze! Kei ruige actie!

 51. Shelly zegt:

  Wat een leuke prijs! Wij gaan voor de kleur BLAUW!!

 52. Joukje zegt:

  Ik denk dat je de roze kleur mag weggeven 🙂 leuk voor mijn dochter van 5 jaar. Vaak als ik haar film begint ze al met: welkom bij deze vlog! Haha. Ze kijkt veel YouTube en lijkt me leuk om eens echt een vlog te maken en daar zou deze camera ideaal voor zijn. Ook vind ze het erg leuk om foto’s te maken. Kan ze het mooi met haar eigen camera doen ipv dat ze de hele tijd mijn telefoon pakt zodat ik daarna weer 50 foto’s moet wissen haha.

 53. Patricia zegt:

  Mijn dochter van 6 is gek op vloggen. Het liefst doet ze dat de hele dag! Helaas heeft ze geen camera waar ze dat mee doet maar een oud niet werkend fototoestel van mama. Ze zou het geweldig vinden om dit te winnen.

 54. Sab zegt:

  Wat een gave actie zeg. Ik ga voor de kleur blauw voor mijn zoontje Dex. Supercool

 55. Claudia Diependaal zegt:

  Wat een geweldige actie is dit zeg! Ik denk een roze! Nu maar heel erg hard duimen. Dan wordt mijn telefoon eens met rust gelaten!

 56. Z. Kumru zegt:

  Leuk!! Ik ga voor de blauwe; zal mijn zoon erg leuk vinden.

 57. Alyt van der Heide zegt:

  Doe mee voor mijn meiden voor de ROZE versie.
  Ja leuk! Denk niet dat ze gaan vloggen, maar wel foto’s maken en dan vooral met die gekke figuurtjes erbij. En natuurlijk de spelletjes.
  Ideaal voor op vakantie.

 58. Nori Hof zegt:

  Wat gaaf…. de roze zal mijn dochter helemaal geweldig vinden… hoewel Frozen blauw vind ze ook helemaal geweldig dus voorkeur heeft ze niet. Foto’s maken vind ze erg leuk en vooral selfies met mama’s telefoon dus hier zal ze heel blij mee zijn.

 59. Whaaaaaaaaaaaa!! dit is echt superleuk zeg Marstyle <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! Ik wil natuurlijk héééééééééééél graag kans maken op deze GEWELDIG leuke Vtech Kidizoom, SUPER! <3 Ohhhh dochterlief zeurt hier al zo ontzettend lang om.. haar vriendinnetje heeft er ook 1tje.. ze vind 'm echt GEWELDIG 🙂 Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen! Ze gaat helemaal GEK worden… wij gaan natuurlijk voor ROZE! SPANNEND! MAAK ME GEK! ik ben helemaal ENTHOUSIAST ?????? Ik heb alle stapjes gevolgd…
  ✔️ Geliked
  ✔️ Getagt

  FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie :*

 60. Nathalie Hellmig zegt:

  Whaaaaaaaaaaaa!! dit is echt superleuk zeg Marstyle <3 wat een WAANZINNIGE prijs gaan jullie weggeven, WAUW! Ik wil natuurlijk héééééééééééél graag kans maken op deze GEWELDIG leuke Vtech Kidizoom, SUPER! <3 Ohhhh dochterlief zeurt hier al zo ontzettend lang om.. haar vriendinnetje heeft er ook 1tje.. ze vind 'm echt GEWELDIG 🙂 Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen! Ze gaat helemaal GEK worden… wij gaan natuurlijk voor ROZE! SPANNEND! MAAK ME GEK! ik ben helemaal ENTHOUSIAST ?????? Ik heb alle stapjes gevolgd…
  ✔️ Geliked
  ✔️ Getagt

  FINGERS CROSSED! Liefs Nathalie :*
  p.s: mocht ik winnen, gaan we gillen 😛 Kijk eens hoe leuk Mark Lamberts Sylvia Van Der Velden & Chantal Van Belzen

 61. Nicole zegt:

  Wat een gave winactie! Ik maak graag kans op de blauwe voor ons zoontje. Hij zou dit echt te gek vinden.

 62. Gera zegt:

  We zijn Hier voorzien van beide geslachten. Ik gok er gewoon op dat jij de roze houdt en de blauwe weggeeft. Ik ga dus voor de blauwe voor zoon 😛

 63. Liesbeth zegt:

  Blauw! Voor Milou van Kim. Kan ze hun alpe d’huzes avontuur vastleggen

 64. sonja rietjens zegt:

  mijn kleindochter zou dit maar al te gek vinden , kan ze haar eigen fotos maken , en bewerken , zou ze maar al te gek vinden , een top actie alvast

 65. Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) zegt:

  Wow, wow een winactie met het cadeau dat mijn dochter super graag wil voor haar verjaardag! Daar moet ik natuurlijk aan mee doen. In mei word ze 5 en ze vind het echt ontzettend leuk om te vloggen. Regelmatig ben ik mijn telefoon kwijt, want die gebruikt ze daarvoor. En dan worden de familie apps weer bestookt met haar vlogs ?. Het zou fantastisch zijn als ik haar zo kan verrassen. Met twee meiden in huis gaat onze voorkeur uit naar de roze. Maar mijn verstand zegt blauw, omdat ik het logischer vind dat je een roze en een blauwe toegestuurd gekregen hebt ?

 66. Bianca Fenna zegt:

  Wow wat een actie, super gaaf!! Mijn dochter van 6 is een echte blogger / vlogger in spe. Ze doet haar zus van 10 goed na en vind het fantastisch. Al doet ze het wel vaak op haar kamer of ergens waar ik haar niet kan horen of zien en nu gebruikt ze de camera op mijn tablet ervoor hihi zo geinig. Deze kidizoom camera zou dan ook zeer welkom zijn. Aangezien het voor mijn dochter is, kies ik roze en nu duimen

 67. Mirjam zegt:

  Super gaaf! Mijn meisje wil deze ook heel graag – ik doe dan ook jeel graag mee voor de roze ?

 68. Krystle zegt:

  Ja heel graag voor mijn oudste zoontje Deon in het blauw. Hij wil namelijk vlogger worden!

 69. Mieke Stam zegt:

  Hier thuis 2 jongens die de nieuwe Enzo Knol willen worden… ik maak graag kans op een blauwe 🙂

 70. Marit scheper zegt:

  Hoi voor mijn zoon Diego een blauwe. Die heeft geen vlog aspiraties maar wel fotogavie aspiraties. Hij maakt met mama haar spiegelreflex camera al super goede foto’s dus een eigen camera zou erg goed uit komen.

 71. Monica zegt:

  Graag! Een blauwe voor mijn zoon. Dan hoef ik niet steeds elke dag zo’n 80 foto’s van mijn telefoon te wissen. Kan hij lekker daarmee zijn gang gaan.

 72. Patricia Bouthisma zegt:

  Ik ga graag voor de blauwe. Daar zouden onze kids heel blij mee zijn. Ze doen nu vaak alsof ze vloggen, met een zelf gemaakte camera, echt te grappig. Ben benieuwd hoe ze het in het ‘echt’ gaan doen met deze kiddizoom

 73. Sigrid zegt:

  Ik waag een gokje voor m’n grote kleine man, zou het de blauwe kunnen zijn? 😀

 74. Marange zegt:

  Gaaf!! Ik doe graag mee. Ik denk dat vloggen iets is wat alle kids wel willen! Mijn kinderen kunnen de hele dag net alsof doen…heel schattig en lollig. Ik waag een kansje op de blauwe

 75. G.T. zegt:

  Ik ga ook voor blauw, voor mijn peuter die bijna 3 jaar wordt en het héél interessant vindt als papa foto’s maakt met zijn camera. Het zou super leuk zijn als hij zijn eigen camera kreeg. Niet eerder aan gedacht, en nu is zijn verjaardagsbudget al besteed.

 76. Anna zegt:

  Ik doe heeeel graag mee voor de blauwe … ?

  Facebook: An Na

 77. Meike zegt:

  Roze of blauw, mijn dochter zal het een worst wezen, die is al blij als ze foto’s kan maken. Nu loopt ze als een volleerd paparazzo met de iPad rond. Ik doe graag mee!

 78. Christina zegt:

  Voor mijn oudste dochter, die zou dit helemaal geweldig vinden! De roze graag.

 79. Lia Schouten zegt:

  Erg leuk!!! Aangezien ik een dochter en een zoon heb zouden beide leuk zijn. … maar dan ga ik toch voor blauw!

 80. Femke Spruit zegt:

  Wat een gave winactie! Ik zou heel graag een blauwe winnen (roze is ook goed, maar ik moest kiezen toch?).
  Toen ik een paar maanden geleden een nieuwe camera voor mezelf kocht, konden onze beide kinderen in de winkel hun ogen niet van de VTech Kidizoom afhouden. Hoe gaaf zou het zijn om deze voor ze te winnen. Kunnen we gezamenlijk op pad voor mijn cursus fotografie!

 81. Kelly Aarts zegt:

  Klinkt als een geweldig ding! Ik doe mee voor mijn oudste dochter van 6 jaar, ik kom elke keer sriekeme selfies tegen op mijn telefoon, haha.
  Haar lievelingskleur is blauw, dus hoop dat dat de goede kleur is…

 82. Eve Allijn zegt:

  Ik denk ook blauw! Tessel wil de hele dag door foto’s maken, En dat vind ik alleen maar heel erg leuk, je krijgt een heel ander perspectief te zien en dat zet mij dan weer aan het denken 🙂

 83. Wendy van de Reyd zegt:

  Mijn dochtertje van 7 , is dol op foto’s maken , van onze dieren maar ook onderweg tijdens onze wandelingen , en in juni gaat ze op vakantie Ponyparkcity , wat een geweldige foto’s kan ze daar maken, duim dus mee voor haar , geweldige verrassing

  1. Wendy van de Reyd zegt:

   De roze zou ze te gek vinden haar lievelingskleur

 84. Ria Boere zegt:

  Wat een leuke acties!
  Graag de roze voor onze 5 kleindochters,dan kunnen zij er allemaal mee spelen.

 85. Lindsey Roosen zegt:

  Leuke winactie zeg!!!!
  Ik doe graag mee voor een blauwe voor mijn jongen van 4!! Hij zou dit echt geweldig vinden ?

 86. Wendy zegt:

  De blauwe voor mijn zoontje Jurre. Zijn grote zus heeft al een kidizoom horloge waarmee ze foto’s en filmpjes maakt. Hij wilt dat ook wel. Benieuwd wat voor grappigs hij dan fotografeert en filmt

 87. Rosemary van Duinen zegt:

  Leuk.. Ik doe mee voor mijn kleinzoon.. En kies de blauwe.. Wat een veelzijdig toestel, daar is hij uren zoet mee. Nu hoef ik mijn camera of mobiel niet te “delen”.. Ik hoop dat je mij trekt en dat ik de juiste kleur heb???

 88. Nicolette zegt:

  Oh hier al een echte vlogger. Het is dat ze de filmpjes niet online mag zetten. Maar mijn telefoon staat al helemaal vol. Ze zou zo’n roze helemaal te gek vinden.

 89. Wendy v V zegt:

  Leuk, ik doe graag mee voor de blauwe variant. Leuk voor de kids op mijn werk(bso). Nu hard duimen dat ik ga winnen, vind m zo super gaaf.

 90. Carla van der Hulst zegt:

  GEWELDIGE actie! Mijn zoontje sleept de iPad nu al overal mee naar toe. Hoe fijn wanneer hij zo’n toffe camera voor zichzelf heeft! Ik ga voor de kleur blauw.

 91. Sabine zegt:

  Geweldig! Muziekjes en luisterboeken er op, van koken tot modeshow, ik voorzie uren plezier met een roze Kiddizoom ? voor mijn 3 meiden 🙂

 92. Lisanne Bons zegt:

  Dit zou mijn dochter echt heel gaaf vinden. Ze maakt wel eens vlogs over speelgoed of een Challenge. En foto’s maken van haar verzorgpony Wies of haar hondje Summer. Dat is natuurlijk super gaaf als dat met je eigen camera kan. Het liefste een blauwe want dat is haar lievelingskleur.

 93. elisabeth maria martina zegt:

  voor een jarige job helemaal TOP

 94. Wendy J zegt:

  Ohh wat tof! Ik heb deze pas geleden ontdekt bij mn nichtje en dacht ow weer zo een gek apparaat zeker. Maar nu ik jouw blog lees denk ik waaaaat!! Wat een tof apparaat! Wist helemaal niet dat er zoveel mogelijkheden waren zeg! Hoe tof! Deze staat vanaf nu dus bovenaan onze wenslijst 😉 Zou echt heel graag de BLAUWE willen voor onze 3jarige zoon Joep. We gaan over 1,5 maand op vakantie naar Zuid Frankijk en zoeken nog een leuke bezigheid om hem onderweg te ‘entertainen’, maar dit is een winwin situatie! Want de camera kan hij op vakantie zelf ook goed gebruiken om zelf foto’s te maken, en straks ook van/met zijn zusje als ze geboren is. En de komende jaaaaren nog veel plezier van hebben door alle opties te ontdekken, zodat de camera echt met hem meegroeit! Ben helemaal enthousiast zoals je ziet haha, nu maar duimen dan! 🙂

 95. Tamara Van Wijk zegt:

  Wauw wat gaaf! Mijn dochter van bijna 3 is dol op foto’s maken en ze kan het nog goed ook! Deze camera zal echt iets voor haar zijn. Zo kan ze nog meer oefenen en wie weet dat ze later wel fotograaf gaat worden! Wij hopen dat de blauwe verloot wordt, want dat is haar lievelingskleur 🙂

 96. Janine Tjon Appian zegt:

  Oh wat geweldig!
  We zijn voor mijn dochter, May-Lynn, op zoek naar een verjaardagscadeau (27 april wordt ze 6) en aangezien ik net mijn telefoon leeg heb moeten halen zou dit de perfecte oplossing zijn!
  Het liefst de blauwe (want ik houd niet van roze, mama!)

 97. Marieke zegt:

  Wat supergaaf dat je er eentje mag verloten. Ik ga voor blauw! En ga heel hard duimen dat dat de goede kleur is en dat we winnen. Want dan kunnen ze zelf aan de slag, zonder dat ze steeds mijn telefoon inpikken voor selfies.

 98. Julia van empel-stamate zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Graag blauw.

 99. Kristel Gubbels-Daemen zegt:

  Wat super gaaf voor onze dochter Noor hier kan ze zich uren mee vermaken. Super leuk als dan haar nichtjes op bezoek komen en dan samen foto’s en filmpjes maken.

  Wij gaan voor roze

 100. Helma Keijzer zegt:

  Mijn dochter van 7 kijkt heel veel filmpjes van vloggende kinderen
  Als ze slijm maakt, een challenge doet met vriendinnen. Overal wil ze filmpjes van maken. Soms mag ze mijn telefoon lenen en is ze dol gelukkig.
  Ik gok voor een mooie blauwe… te gaaf om voor haar mee te doen.

 101. Nicole evers zegt:

  Ow wow wat een leuke winactie.

  Denk dat mijn meiden graag kans maken op een roze kidizoom. Ze houden beide van foto’s maken en filmpjes maken met mama’s telefoon. Dus erg herkenbaar dat je geheugen dan snel vol zit.

  Onze oudste dochter Liz wordt a.s. zaterdag 6 jaar. Dit zou natuurlijk een geweldig cadeau zijn ??

 102. Beatrix zegt:

  Ik ga voor roze, een van mijn lievelingskleuren voor een lievelingskleinkind.

 103. Anke Boonen zegt:

  Oh gaaf voor Job. Hij wilt altijd “vlogjes ” maken voor papa als hij moet werken (werkt in continu diensten) en wij op uitje zijn en van zijn lego bouwwerken. Ik ga voor Blauw ?

 104. Kim van den Berg zegt:

  Super gaaf voor mijn dochter Milou. In juni gaan we meedoen met de Alpe d’ Huzes en hoe gaaf is om familie en vrienden op de hoogte te houden met een eigen vlog van haar. Milou zal de blauwe het mooiste vinden.

  1. Kim van den Berg zegt:

   O, ik bedoel natuurlijk de roze.

 105. Marina Willemsen zegt:

  Ik ga voor een blauwe! Mijn jongens beginnen nu een beetje de camera op mijn telefoon te ontdekken. Dus het zou fijn zijn als ze dat met dit gave apparaat kunnen doen ?

 106. Marieke Flikweert zegt:

  Hihi, ik wilde eigenlijk reageren met ‘maakt niet uit’, want ik heb namelijk een dochter en een zoon. Maar ja, uitgesloten worden van deelname wil ik ook niet want dit is namelijk wel een heel gave winactie en ik loot toch graag mee voor mijn kinderen.
  Ik ga dus voor BLAUW, want een meisje loopt toch eerder met blauw, dan een jongen met roze. Maar ach, zoonlief loopt ook met een pop, dus het maakt ook allemaal niet uit (oeps, mag ik niet zeggen ;-). Na ja, BLAUW dus, voor mijn beide kinderen. (als dat dan maar geen vechten wordt).

 107. Jikke zegt:

  Oh… wat een gave prijs! Maar kiezen tussen roze en blauw…. dat is lastig. Ik heb hier wel 2 liefhebbers in huis, een jongen en een meisje. Maar ik denk dat mijn zoon hier echt wel gave dingen mee kan. Dus ik kies voor blauw.

 108. Stefana zegt:

  Oeewh voor mijn dochtertje van 6 graag de blauwe! Ze maakt nu al veel foto’s op een oude telefoon, dus dan is dit wel veel beter. Plus dat door al die gimmicks Het leuk blijft dus een mooie activiteit voor overdag ☺️

 109. Mandy zegt:

  De roze variant? We kopen er eind deze maand 2 voor onze tweeling die 2 mei jarig is. Hun grootste wens is deze camera. Hoe fijn zou het voor onze portemonnee zijn wanneer we er één winnen en één kopen ???

 110. Rèwana zegt:

  Daar gaat miin zoontje vast plezier van hebben, denk dat het geheugen zo vol geschoten is, haha, voor hem doe ik dus mee..
  Kleur Blauw it is??

  Fingers crossed ?

 111. Marjo zegt:

  Ja de kleur maakt wel uit, maar heb voor allebei de kleuren een liefhebber thuis. De blauwe wil ik winnen voor Jonathan van 8 die heel graag klust met opa en opa gaat een schuur bouwen en daar wil hij graag foto’s en filmpjes van maken. De roze wil ik winnen voor rhodé en Sarah ze zijn dol op dansen en zingen en kijken op YouTube naar verschillende bloggers, ze willen graag samen de zoete zusjes na te doen.

 112. Maaike Beijer zegt:

  Ik doe mee voor mijn dochter die het vlogvirus inmiddels ook heeft en waag een gokje op de kleur Roze!

 113. Kim zegt:

  Wat gaaaaaf!!! En eigenlijk maakt mij de kleur ook echt niet uit met een zoon en dochter in huis. Maaaarrrr ik zal een voorkeur opgeven….BLAUW! Ik denk nl dat mijn zoon hier wel wat mee kan?

 114. Cindy zegt:

  Wauwwww vloggers heb 3 Kids dit hier dolgelukkig mee aan de gang willen gaan.

  Zou zeker waardevol succes worden haha.

  Te gek dit dat jullie die actief dien ik doe mee voor mijn vloggertjes en mama schrijf het graag in haar blog

 115. MarjonS zegt:

  Wat een toffe actie! Ik ga voor blauw… dan kunnen broer en zus er beide gebruik van maken. Maar denk dat onze 7 jarige dochter het gelukkigst ermee is… ze leent nu mijn gsm voor foto’s en vlogs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.