Je verwacht het niet: de FurReal Walkalots

Kinderen uitdagen en inschatten wat leuk blijft en wat niet, daar ben ik best goed in. Maar soms zit ik er toch even naast. Zo had ik van de Fur Real Walkalots eigenlijk niet heel veel verwacht, laat ik maar eerlijk zijn. Ik deed de aanname dat mijn dochters van 7 en 8 jaar er één keer mee zouden spelen… Maar ik het het mis! 

De FurReal Friends kennen jullie misschien wel? Eerder hadden mijn meiden hier al een poesje en een dinosaurus van. Het zijn interactieve knuffels van speelgoedmerk Hasbro die geluid maken en op aanrakingen reageren.

Cubby

Mijn meiden zijn keer op keer weg van de nieuwste Fur Real Friends wanneer we het blogevent van Hasbro bezoeken. Dit keer hadden ze daar Cubby de Beer, een enorme FurReal Friend knuffel die je honing kunt voeren en kunt kammen. Heel schattig, maar neemt best veel plek in met dat formaat en ik vind zulke knuffels leuker voor kinderen vanaf een jaar of 3.

cubby
Cubby de Beer

Walkalots

Ik had mijn dochters al verteld dat ze geen Cubby zouden krijgen, toen we van Hasbro de vraag kregen of er bij ons thuis kleine knuffelouders wonen. Tot hun grote blijdschap kregen ze 2 FurReal Walkalots toegestuurd. Net zulke schattige knuffels als Cubby, maar dan een paar maten kleiner. De Walkalots zijn kleine knuffels met een soort ‘hondenlijn’ die je vast en los kunt klikken om zo je knuffeltje uit te laten. Deze zijn een veel handiger op te bergen én ook nog eens betaalbaar.

Mijn oudste dochter kreeg een schattige kleine eenhoorn, in een formaatje dat ik bij Bol.com voor 15,99 euro heb gezien.

Grooming set

De jongste kreeg een iets groter hondje compleet met ‘grooming set’ om beide knuffels in op te bergen. Bij Amazon zag ik deze voor 27,99 euro. Dit is een hondenmandje met daarin allerlei verzorgingsspullen om je knuffeltje te vertroetelen. Ook deze Walkalot kun je aanlijnen en uitlaten. In tegenstelling tot zijn kleine eenhoornzusje, maakt dit hondje bij elke beweging enthousiast geluid. Er zit geen uit-knop op. De grooming set heeft poedertjes, visjes en hondenbotjes, een schaar, borstel en … een föhn die echt geluid maakt! De föhn kun je gelukkig wel uitzetten. Hij blaast niet echt, maar het geluid maakt het voor mijn meiden tot een ideaal stukje knuffelgereedschap. Enneh… ook de dierendouche maakt geluid!

Conclusie?

Ik had vooraf niet gedacht dat ze er zoveel mee zouden spelen. Misschien komt het omdat de knuffels in de grooming set achter een stoel in de woonkamer worden opgeborgen? Ze pakken de FurReal Walkalots er heel vaak bij en ook de andere knuffels uit de knuffelkist worden om de beurt verzorgd door mijn kleine ’trimsters’. De steeltjes om met de diertjes rond te wandelen, gebruiken ze minder vaak. De knuffels zelf en de grooming set zijn hier een grote hit. En dat had ik dus niet verwacht! Je koopt het bijvoorbeeld hier of hier.

Ken jij de FurReal Friends al? En de Walkalots? En spelen jouw kinderen ook graag met knuffels?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.