Peppa speeltjes getest

Enkele maanden geleden kreeg Poldermama een leuke set toegestuurd van Peppa Big, het klaslokaal. Deze mochten mijn dochters reviewen voor Mamaliefde. Nu staat ons verhaal online en je kunt deze set ook winnen op haar blog!

DSC_0011

 

 

 

 

Mijn twee kleine Peppa fans waren er heel blij mee. Vooral de eerste dag speelden ze uitgebreid met Peppa en haar vriendjes. Daarna verdwenen de poppetjes bij het andere speelgoed. Ze mogen af en toe meespelen in het Playmobil kasteel of een ritje maken op de Schleich dieren. Net wat de dames dan weer verzinnen. Eigenlijk combineren ze dit speelgoed toch vaak met ander speelgoed.

Samen schooltje spelen.
Samen schooltje spelen.

Om Peppa en haar broertje George moeten ze nog steeds hard lachen. Ook al staat er nog steeds slechts 1 seizoen op Netflix. De grapjes met pappa Big proberen ze steeds weer uit op hun eigen papa (die vooral het wachtwoord van de boomhut niet kan waarderen, net als papa Big). Mijn peuter krijgt voor haar 3 verjaardag binnenkort waarschijnlijk een Peppa taart, of George en zijn dinosaurus. De varkentjes blijven tot de verbeelding spreken 🙂

DSC_0017

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.