Spellentest: Vier op een rij!

Sommige klassiekers moet je gewoon in huis hebben. Daarom was ik erg blij met de mogelijkheid om 4 op een rij te reviewen. Het concept lijkt zo eenvoudig, 4 steentjes van jouw kleur op een rij krijgen. Maar het spel vraagt echt om tactiek! Ik was erg benieuwd wat mijn dochters hiervan zouden vinden, maar stiekem vind ik het zelf een echte musthave. Een spel waar je niet snel genoeg van krijgt.

DSC_0021

Na een keer voordoen kon de kleuter het spel zelf in elkaar krijgen. Niet verwonderlijk want: “op de BSO hebben we die ook!” Mooi ze kent hem al, dacht ik. Wrong. Mijn dochters zijn er gewoon nog iets te jong voor, het ontbreekt ze aan ruimtelijk inzicht. Samen spelen met 4 op een rij doen ze heel graag en heel lief, maar zonder tactiek. En ik mag niet meespelen want ik ben te fanatiek aan het coachen 😉

De kleuter zet het spel zelf in elkaar.
De kleuter zet het spel zelf in elkaar.

Het spel is dan ook eigenlijk bedoeld voor kinderen vanaf 6 jaar. Ik ben erg benieuwd wanneer het inzicht echt gaat komen, tot die tijd blijven we het lekker spelen. Af en toe met mama en meestal gewoon volgens hun eigen tegels samen. Gewoon. Omdat het zo leuk is om de gekleurde schijfjes in het rek te stoppen en na afloop alles eruit te laten vallen.

Samen spelen.
Samen spelen.

Heb jij 4 op een rij? Wanneer konden jouw kinderen er goed mee overweg? Je shopt dit tijdloze spel van Hasbro in ieder geval bij Bol.com voor 15,99 euro. Sinterklaastip als je hem nog niet hebt!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.