Boystoys: Transformers!

Transformers, ik ken ze nog van vroeger. Dat wil zeggen van mijn broertje.. En tegenwoordig van de Rescuebots. En daar zijn mijn jongens dan weer gek op. Ondanks dat we het niet heel vaak kijken, kennen ze de figuren wel. Vooral Optimus Prime, Chase en Heathwave zijn populair bij ze. Toen we twee Allspark Tech Transformers  van Hasbro mochten reviewen, wist ik al dat ze in de smaak zouden vallen! We ontvingen Barricade en Autobot Drift, een ‘goeie’ en een ‘slechte’ transformer uit de laatste Transformers film; Transformers, the Last Knight. Deze figuren kenden de jongens dus niet, maar dat maakte ze niks uit!

Gastblog door Esther Noordergraaf

transformers reviewDe verdeling was gelukkig snel gemaakt, mijn oudste ging voor Barricade, een politie, en de jongste ging voor die met het rood en goud, de slechterik, maar dat weet hij niet 😉

transformers review

Barricade

Na uitgebreid de buitenkant bestudeert te hebben, en nadat mama een paar foto’s van de verpakking had gemaakt, mochten de Transformers één voor één uitgepakt worden.

transformers review

Eerst Barricade, het is tenslotte wel veilig om eerst de politie paraat te hebben staan voordat je de slechterik erbij haalt haha.

Binnen no-time was de robot omgebouwd tot auto, zonder hulp (handleiding wel aanwezig)! Dat ging prima dus.

Autobot Drift

transformers review

Daarna was mijn jongste aan de beurt om zijn Transformer uit te pakken. Hij had een heel klein beetje hulp nodig om van de robot een auto te maken, maar het ging verbazingwekkend goed eigenlijk. Het leeftijd advies voor dit speelgoed is namelijk 6-8 jaar, en mijn jongste is nog net geen 4.

Ook de stevigheid is prima, na een aantal keer wild ombouwen vloog er wel een been af, maar die was simpel weer terug te zetten, en functioneerde daarna weer prima. Geen probleem dus.

Wat is leuker, de robot of de auto?

Van de robots zelf ben ik iets minder fan, maar de auto’s vind ik super gaaf. De jongens vinden het ombouwen erg leuk, en spelen vooral met de auto en minder met de robot. Misschien ligt dat aan de leeftijd?

Verder is er ook nog een mogelijkheid om deze Transformers tot leven te wekken. Je hebt hiervoor de starter pack nodig. Hierin zit, naast Optimus Prime, een kubus, de Power Cube, die je in alle andere Transformers uit deze serie kunt plaatsen. De Power Cube zorgt voor beweging geactiveerde verlichting, geluiden en zinnetjes uit eerder genoemde film. Een toegevoegde waarde dus voor de echte fans! En voor grotere kids waarschijnlijk, die van mij zijn zo al tevreden.  😉

Waar te koop?

Deze robotauto’s zijn al een tijdje op de markt, maar gelukkig nog steeds te koop bij Intertoys, Top1Toys en Bol.com bijvoorbeeld hier. Net weer even wat extra’s ten opzichte van gewone speelgoedauto’s!

Keek jij vroeger naar de Transformers – robots in disguise – op tv? En spelen je kinderen er graag mee?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.