Lily’s Liefdesleven #14 uitkleden die sexy Valentijn

Op verzoek. De meest bijzondere date verhalen van lezers en lezeressen gebundeld in verhaalvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat sommige mensen daten best spannend vinden, omdat anderen bezet zijn en best nieuwsgierig, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven. Dit keer kreeg ze de tip om als single haar eigen Valentijn te zijn, maar koos ze toch voor een massage met happy endings. Meervoud uiteraard.

lilys liefdesleven ervaringen daten

Valentijnsdag komt er weer aan en dat betekent toch ieder jaar weer een beetje in spanning zitten… zou er iemand zijn die je verrast? Zowel voor singles als de mensen met een vaste partner is dat tenslotte niet vanzelfsprekend. Veel mannen vinden het onzin, maar wij dames vinden het juist echt wel een belangrijk dingetje. Lily in ieder geval wel.

Cadeaubox vol verrassingen of rode lingerie?

“Dit jaar ben jij je eigen valentine. Trakteer jezelf op een sexy lingerieset of spannend speeltje van Christine le Duc.” Alle Lily’s worden dus bij deze opgeroepen om lekker het heft in eigen hand te nemen. Vinden veel mannen nog ontzettend sexy ook, een vrouw die weet wat ze wil en (af en toe of vaker) een beetje dominant is in de slaapkamer. Al slaat het in dit geval op lekker je eigen cadeautje uitzoeken, Lily is into de beugelloze bralettes en gaat voor setje Marinka uit het persbericht. Kom maar door Christine, met 24,99 is het nog voordelig geprijsd ook.

rode valentijn lingerie christine le duc
Dit zijn dé Valentijnstrendsetjes van 2023 bij Christine le Duc.

Uit onderzoek van Christine le Duc blijkt dat 75 procent van de vrouwen sexy lingerie draagt omdat ze het mooi vindt en 63 procent het draagt omdat ze hun partner een plezier willen doen… Onder het motto ‘uncover your sexy Valentine’ roept Christine le Duc alle vrouwen op hun sensuele en sexy kant te tonen. Voor zichzelf. Met het rode kant en de flatterende pasvormen van deze items voel je je op en top verleidelijk deze Valentijnsdag. Jij bent jouw eigen valentine.

Aftelkalender met speeltjes

loveboxx valentijn

Als jezelf trakteren op een prachtig – al dan niet rood – lingeriesetje nog niet genoeg is, kun je er nog een schepje bovenop doen. Creëer een onvergetelijke, unieke Valentijnsdag met de 14 Days of Love Box. Deze hartvormige doos verkrijgbaar bij Christine le Duc zit vol met bijzondere love toys en accessoires die je in romantische sferen brengen. De gift box heeft 14 aparte vakjes en alle cadeautjes zijn natuurlijk rood gekleurd. Maak voorafgaand aan of vanaf Valentijnsdag elke dag een vakje open, experimenteer samen met je partner en maak het met dit cadeau nog spannender in de slaapkamer óf daarbuiten. Van 15 januari tot en met 14 februari is de Loveboxxx speciaal voor Valentijn gereduceerd in prijs naar € 49,99.

Massage? Ja dat wil hij voor je doen

Voor hem is jouw mooie nieuwe sexy lingeriesetje ook een cadeau, mits hij je mag uitkleden natuurlijk. Is ie dus vergeten om iets voor je te kopen? Vraag om een massage, want – zeker met zoiets eronder – wil hij dat zeker voor je doen. Lily krijgt op Tinder vaker het aanbod van een massage en dat kan zeker lekker zijn… wat dacht je van een hoteldate met happy ending?

Met olie van een kaars?

Oh en ga je op een eerste date waarbij jou een massage is beloofd? Neem dan zelf de olie mee! Mannen vergeten dat altijd, die zijn in hun hoofd de beloofde massage al voorbij. Bij Christine le Duc kun je – gelijk met die sexy lingerie – meteen de massageolie meebestellen of je gaat voor iets origineels zoals een massagekaars, deze steek je aan en dan verandert het kaarsvet in hete olie. Ideetje om met je vaste partner te proberen?

Dominatrix of niet?

“Wil je mijn baas zijn of wil je een baas?” De voorkeuren van deze man zijn duidelijk. “Ik wil een massage en daarna je handen achter je rug vastbinden,” antwoordt Lily. Zijn foto’s laten een extreem gespierde man zien, hij doet mee aan bodybuilding wedstrijden. Zal wel sterke handen hebben dus, denkt ze. Even goed gebruik van maken.  

Hij roept vanalles in de chat, maar zal hij dat ook echt waar gaan maken? Ze mag op zijn gezicht gaan zitten en hij staat helemaal tot haar beschikking… Down and dirty is ie voor in. Fijn. Een dienstbare man is nooit weg natuurlijk. Veel mannen durven pas met hun tong in de weer als je langer met ze date. Dus gooit ze er maar een paar dominatrixwaardige reacties in. Voor hij aan zijn trekken zal komen, verwacht ze minimaal een orgasme of 5 aan haar zijde.

Als hij alle plekjes meeneemt met zijn tong die hij belooft, moet dat geen probleem zijn. Ze staat alweer even droog tenslotte. En hij heeft zijn lijf zeker mee. Op tiktok bekijkt ze geïnteresseerd de vele workoutvideo’s met een lekker muziekje eronder. Onze Jongens in Miami zijn er niks bij. Damn!

Zij kon de weg niet vinden… hij wel.

De dag van de date nadert. Hij komt vlak voor ze wil vertrekken met een bekentenis… Ze schrikt. “Oh shit, wat gaat er nu toch weer komen?” denkt ze. Het valt mee. “Ik ben jarig.” Waar heeft ze dat eerder gehoord? Ook al hoeft het niet, ze neemt toch maar even iets grappigs mee als cadeautje. Een sterretje. Krijgt ie in ieder geval vuurwerk deze date, hahaha.

Als ze er bijna is, ontvangt ze wederom een change of plans. Afspreken bij een fastfood restaurant om eerst een hapje te eten en een drankje te doen. Helemaal prima. Ze voert de nieuwe locatie in haar navigatiesysteem in. Neemt een verkeerde afslag. Kan nergens keren. Zou een flink stuk later toch in de buurt moeten zijn, maar ziet het restaurant nergens en parkeergelegenheid is hier ook al niet. Een rondje rijden dan maar?

Volgens Google Maps zou ze toch bijna op de juiste plek moeten zijn. Maar die blijkt onbereikbaar met de auto. Hoe heeft hij dat dan gedaan? “Ik ben lopend.” Ah, okee. Inmiddels zijn ze zo’n 45 minuten na de afgesproken tijd. Haar fastfoodbestelling had ze al doorgegeven, maar de juiste plek lijkt onmogelijk te bereiken. Toch maar rechtstreeks naar het hotel dan?

Ook nu rijdt ze verkeerd. Gaat lekker zo. Uiteindelijk weet ze dan toch de juiste plek te vinden. Hè, hè. Rolkoffertje mee en maar even wachten in de lobby. Zelfverzekerd als ze op de app nog was, is daar nu door de zenuwen van het verkeerd rijden weinig meer van over. Gelukkig komt ie snel aanwandelen. Met haar eten in een zak. De lieverd! Beetje awkward om zo kennis te maken. Maar het is gezellig en er is eten en drinken.

De massageolie is hij vergeten, maar dat kan gelukkig ook zonder. Lekker. Sterke handen inderdaad. Hij mag haar rug vaker masseren, bedenkt ze. Dan trekt hij haar broek naar beneden om verder te gaan met haar benen. De aanblik van de verleidelijke string die ze had aangetrokken, doet ‘m hoorbaar wat. Niks benen masseren, billen. Mooie billen. Nou vooruit, klein beetje bovenbenen masseren dan. Of nee. Toch niet. Hij vindt de weg meteen naar al haar gevoelige plekjes en gaat aan de slag met een happy ending. Precies zoals ze vooraf op de app al had gevraagd.

Het wordt een waanzinnige nacht, maar ze heeft er nooit meer aan gedacht om zijn handen vast te binden. Te veel afleiding. Hij houdt haar hand vast als ze uiteindelijk samen in slaap vallen. Maar zoals met elke date vol vuurwerk… wonen ze beiden aan een andere kant van het land. Jammer joh. Gaat dit ooit herhaald worden?

Heel hartelijk bedankt voor dit geweldige dating verhaal! Zulke dates willen we allemaal wel.

Kan jouw partner lekker masseren? 

Lees ook:

Lily’s Liefdesleven #13 geen vibe, wel zijn pincode

Lily’s Liefdesleven #12 Bizarre dates

Lily’s Liefdesleven #11 Seksuele soulmate

Lily’s Liefdesleven #10 Out in the open

Lilys Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien

Lily’s Liefdesleven #8: Erotisch videobellen

Lilys Liefdesleven #7: Vuurwerk!

Lilys Liefdesleven #6: Zal ze wel of zal ze niet?

Lilys Liefdesleven #5: Lily stuurt een piemelfotootje terug

Lilys Liefdesleven #4 Eerste date na scheiding

Lilys Liefdesleven #3 The Neverending Date

Lily’s Liefdesleven #2 tour d’amour

Lily’s Liefdesleven #1 de getrouwde bekende

Ik herkende het zoontje van een vriendin op Tinder! Dos en Donts bij het swipen

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. (Mannen ook uitgenodigd, die publiceren we onder een andere naam.) Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.