Onze Jongens in Miami + winactie

In het echt een stripshow bekijken zou niets voor mij zijn, maar lekkere blote mannen op het witte doek? Ja graag! Heb je in de Telegraaf gelezen over mijn dateleed? In zo’n film kunnen ze je tenminste niet teleurstellen, dus ik ga naar Onze Jongens in Miami in de bioscoop. In het kader van ‘bachelorette versus strippers’ neem ik als date een leuk aanstaand bruidje mee. Dan mag het, toch? Sexy mannen kijken?

onze jongens in miami

Nou ja, als het niet mag hebben jullie pech. Ik ga toch. En ik verloot ook nog wat vrijkaarten onder mijn lezers, hahaha. Dus die gaan ook. Zo zonder tinder en met professionele castingbureaus enzo weten we vooraf ook zeker dat ze er zonder kleren lekker uitzien en je niet ineens op een ranzige berg schaamhaar stuit, ik zeg alleen maar… Jim Bakkum. Hehe. Wordt leuk dus, want deel 1 vond ik ook al smullen. Oh en die staat op Netflix ?

zoenen onze jongens

Waar gaat de film over?

In ONZE JONGENS IN MIAMI is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Hij draait vanaf 30 januari in de bioscoop. Bekijk hier de trailer:

Winactie

Ik mag 2x 2 vrijkaarten verloten onder mijn lezers. Wie moet deze film ook zien? Waarom heb jij dit uitstapje nodig? Hahaha. Laat een reactie achter onder de blog en deel gerust op facebook met een tag voor personen die hier een rood hoofd van gaan krijgen. Je weet dat ze het stiekem toch best een leuke film gaan vinden, toch? Maar serieus: heb je deel 1 gezien en vond je hem leuk, doe dan mee aan de winactie. Kun je misschien gratis naar deel 2. Wie niet waagt, die niet wint.

De winnaars zijn geworden: Femke en Stefana! Van harte, ik ga jullie mailen voor de afhandeling.

Vond jij deel 1 van Onze Jongens ook een leuke feelgood-film?

Lees ook:

Lily’s Liefdesleven #14 uitkleden die sexy Valentijn

Rook uit je doos; ervaring met een lisexcisie

Monocolor is dé trend in zwemkleding dit jaar

Ik stond in de Telegraaf met dateleed en dit gebeurde

Romantiek op Madeira: dé bestemming voor jou en je partner

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Gea Jager zegt:

  Ik zou graag met mijn zus deel 2 bekijken ik heb deel 1 met haar bekeken en die was zo gaaf.

 2. Linda zegt:

  Leuk, mijn beste vriendin net uit elkaar met haar vriend, dus neem haar graag mee!

 3. Janneke Janssen zegt:

  Super graag zou ik erheen gaan met mijn vriendin! Ik word binnenkort geopereerd voor de 4e x in 2 jaar tijd dus nu kan ik nog even lekker genieten en voor de knappe mannen maak ik graag tijd vrij

 4. Eliatha Buurmans zegt:

  Gezellig samen met mijn stiefdochter, dat mag vast wel van mijn partner.

 5. Nadine zegt:

  Ik doe graag mee! Deel 1 vond ik heel leuk!

 6. Janita Gevo zegt:

  Kijk echt uit naar de film <3,

  1. Marguerita zegt:

   Nou, dat is niet een heel aardige reactie… Ik ga hem even modereren, bitchfights mogen jullie elders uitvechten niet op mijn stukje internet.

 7. Debbie Maas zegt:

  Ik heb met veel plezier de 1ste film gezien en wil dan ook heel erg graag de 2de zien. Mooie mannen kijken en genieten met een vriendin.

 8. kimberley snijders zegt:

  Deze film lijkt me zo super gaaf.Wil er super graag heen met mijn vrienidn Heerlijk samen genieten

 9. sonja van den BEEMD zegt:

  Jaaaah geweldig voor mij en mijn beste vriendin.
  Deel 1 vonden we geweldig.

 10. lizette zegt:

  Ja hoor, daar kan ik mij zeker op verheugen. ik doe graag mee.

  1. J Vink zegt:

   Deel 1 gezien
   Dus deel 2 weer graag met mijn dochters
   Genoten!!!!!!!

 11. Elise Rutten zegt:

  Wat lijkt me dat een heerlijke film!

 12. Nicole Mutten zegt:

  na deel 1 zou ik heel graag deel twee willen zien samen met Catrien!

 13. jan snijders zegt:

  Super graag voor mijn dochter, zij verdient het echt om naar deze super leuke film te gaan Ze heeft zo hard gestudeerd en gewerkt dit verdient zij echt Even heerlijk genieten

 14. Helena zegt:

  Mijn schoonzusje en ik hebben allebei kinderen en dat neemt vrij veel tijd in beslag, dus even een heerlijk avondje uit kunnen wij wel gebruiken en dan naar deze film …….

  1. J v Engeland zegt:

   Deel 1 gezien Dus doe daarom graag mee voor deel 2
   Gezellig met mijn dochters

 15. sannekje68 zegt:

  Pottiedoosie…. dat wordt weer kwijlen 😉

 16. MarjonS zegt:

  Ik doe graag mee om samen met een vriendin (Wendy) te gaan. Ze trouwt op 14 feb dus van tevoren nog even weg smelten bij deze “jongens”

 17. sheri zegt:

  ik heb dit uitstapje hard nodig omdat mijn dochter en ik onwijs grote fans zijn van Jim!!! plus we vonden de eerste film te gek!

 18. anne uithoorn zegt:

  Deze film lijkt me zo gaaf Wil ers uper graag heen samen met mijn dochter Heerlijk genieten

 19. Judith zegt:

  Oeeeeh welke vrouw vindt dit niet leuk, nou ik wel en kan dit uitje goed gebruiken hoor.

 20. Roy zegt:

  Ik doe mee als verrassing voor mijn vrouw

 21. Karin de Ruiter zegt:

  Ik zou graag naar deel 2 van deze uiterst vermakelijke film gaan.

 22. janneke zegt:

  ik doe graag mee even een avondje ontspannen tijdens mijn zwangerschap met een van mn zusjes

 23. Marian B zegt:

  Ik zou mijn vriendin meenemen. Ze is stiekem wel een beetje verliefd op Jim. ?

 24. marij brand zegt:

  te leuk! deel 1 ook gezien en dat was al geeeeerlijk

 25. molnina1 zegt:

  Ik doe erg, erg graag mee!

 26. Suleika zegt:

  Ik graag er graag met mijn man heen. Misschien pakt hij zijn goede voornemen, dat hij na twee weken alweer heeft opgegeven, dan weer op….

 27. Eric zegt:

  Ik zou graag mijn vriendin hier mee naartoe nemen! En volgens mij ben ik dan de enige man in de zaal… 😀

 28. cor Boeren zegt:

  Feeling hot hot hot.

 29. Marieka waalwijk zegt:

  Ik ben superbenieuwd naar deel 2 deel 1 was echter superleuk

  1. Jan zegt:

   Uit nieuwsgierigheid en mijn partner te verrassen.

 30. anja jager zegt:

  leuk om eens weer een keer met mijn zusje naar een leuke film te gaan dus ik doe erg graag mee

 31. co zegt:

  superleuk. binnenkort komt mijn nichtje logeren. lijkt me superleuk om samen een leuk avondje er van te maken….dames onder elkaar 😉

 32. Heleen Haarsma zegt:

  Heerlijk uitje om samen met mijn zus heen te gaan! Ongegeneerd genieten van de knapste ( halfnaakte ) mannen!! 🙂

  Duimen maarrrr….

 33. Rosemary van Duinen zegt:

  Ja hebben we gezien en nu in afwachting van het 2e deel..Ik ga met mijn bioscoopvriendin..dat wordt warm!!, en lachen…

 34. anne van den uithoorn zegt:

  Deze film zou ik zo super graag willen gaan zien Lijkt me vet gaaf Heerlijk gewoon Samen met mijn dochter Dat wordt genieten

 35. Jolijn kools zegt:

  OMGGGGGGG daar wil ik wel naar toe zeg met Nicole Roxy en/of Vanessa Boeren !!!! Heerlijk even genieten van mama tijd, en waar kan dat nou beter als dan bij deze gave film 😉 Kunnen de papa’s op de kids letten en wij effe optimaal genieten ?

 36. de vrije dames van mijn leeftijd zien meer in een cougar opstelling.. Ik weet er wel > 2 die ik daar een plezier mee kan doen.. dat wordt dus loten als ik win.. Ben benieuwd

 37. Liesbeth zegt:

  Jjaaa!!!! Met Marina! De vrijgezel;)

 38. S. Verkooijen zegt:

  Samen met een vriendin zou ik deze film graag willen zien! Lekker samen ontspannen en naar al dat moois kijken ?

 39. Janine zegt:

  Oh… ik had het laatst nog met mijn vriendin Tamara over de eerste film. We hebben elkaar al een tijdje niet gezien. Dit uitje zou wel heel erg welkom zijn om heerlijk bij te kletsen! En vitamientjes voor de ogen zijn ook heel erg welkom ?

 40. Stefana zegt:

  Ik wil hier graag met mijn schoonzus Marina heen gaan, we moeten nog steeds een keer gezellig bijkletsen. Wat is er beter dan even bijkletsen na een geweldige film ? ik loot dus graag mee!

 41. Femke zegt:

  Naast dat dit me een super leuke film lijkt, is het volgens mij een fantastische gelegenheid om eens met Kim, mijn vrijgezellenfeest-organisatie-maatje, te oriënteren welke stripper we gaan uitnodigen op het vrijgezellenfeestje van ons gezamenlijk vriendinnetje.

 42. Annick zegt:

  Ik denk dat elke vrouw zo nu en dan toe is aan een mooie man waarvan je weet dat het wel goed zit. Nu zijn deze behoorlijk schaars op de echte markt, zoals je zelf al vertelde in het interview. Ik en mijn bestie hebben allebei mannen die hard werken en dan niet sexy neer ploffen op de bank in trainingsbroek en trui. De reden voor mij om haar mee te slepen naar deze heerlijke film en te genieten van echte sexy mannen ??

 43. Laura zegt:

  Ik doe heel graag mee. Leuk om samen met mijn bff een filmavondje te hebben ?

 44. Albertine zegt:

  Mijn buuv is verhuisd ?…. zó jammer! Leuke avond met haar, daar heb ik zin in….ongegeneerd mooie mannen kijken zonder buurman en buurman erbij ??

 45. Femke Dekker zegt:

  Jaaaaa … Ik heb deel 1 ook gezien en zou graag naar deel 2 willen gaan!

 46. sanne Brattinga zegt:

  Ik vond deel 1 heerlijk!! Soms wordt je er ongemakkelijk van haha, als je ziet hoe ongemakkelijk sommige vrouwen in de film het hebben 😛 Ben dus ook erg benieuwd naar deze nieuwe film

 47. Anita te Gussinklo zegt:

  Ja, super leuk. Ik heb deel 1 ook gezien.

 48. Wendy v V zegt:

  Oh, heerlijk. Lekker ongestoord mooie mannen kijken. Even uit de niet zo leuke dingen van de afgelopen tijd. Gezellig met mijn collega die dat ool verdient.

 49. Anna Wienen zegt:

  Jaaaaaa ik heb het gehad met daten maar wil wel lekker weg kwijlen bij deze film… hihi
  Dus ik doe heeeel graag mee!

 50. Riekie Bos zegt:

  TE GEKKE FILM en ik waag graag een kansje samen met BFF Floor Kramer!
  Na al het harde studeren afgelopen weken willen we een avondje lekker zwijmelen en genieten van “ONZE JONGENS “!!!

 51. Erika van koert zegt:

  Jaaaaa ! Deel 1 was sowieso al leuk. Ik zou mijn sinds een paar maanden vrijgezelle zusje meenemen. Even vrouw ipv mama zijn ?

 52. Francis Akerboom zegt:

  Wil heel graag naar deze film . Op 29 januari ben ik 250 dagen getrouwd dus uitje met lekkere mannen is dan zeker geoorloofd. Haha. Ga daar graag heen met mijn vriendin die ook mijn getuige was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.