Monocolor is dé trend in zwemkleding dit jaar

protest swimwear effen zwemkleding
Foto: Protest

Effen of bijna effen kleding lijkt dé trend deze zomer en dat trekt door naar zwemkleding. De zomer komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om te denken aan nieuwe badmode in je garderobe. Dit jaar is er één trend die de boventoon voert: effen zwemkleding, ofwel monocolor. Of je nu kiest voor een klassieke badpak of een trendy bikini, met een effen outfit ben je verzekerd van een stijlvolle look die de hele zomer meegaat. Dit komt terug in mannen zwemkleding, vrouwen zwemkleding en meisjes zwemkleding.

protest swimwear effen zwemkleding
Bij tieners zitten er iets meer printjes op de kleding, maar het is niet te opvallend deze zomer. Foto: Protest

Kortingscode voor jou

Na het lezen van dit artikel zin om lekker nieuwe zwemkleding (of zomerkleding) te shoppen? Vind je de nieuwe collectie van Protest die je op de foto’s bij dit artikel kunt zien wel wat? De 10% kortingscode die ik mijn lezers heb gekregen van webshop Protest is: marstyle10. Deze code is geldig tot en met 31-10-2024. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig.

Waarom is effen badmode zo populair?

Er zijn verschillende redenen waarom effen dames zwemkleding dit jaar zo populair is. Ten eerste is het een eenvoudige maar elegante trend. Je hoeft niet te veel na te denken over het combineren van verschillende kleuren of patronen, wat het shoppen voor badmode een stuk gemakkelijker maakt. Ten tweede is effen badmode flatterend voor alle lichaamstypen. Of je nu slank of curvy bent, met een effen badpak of bikini creëer je een gestroomlijnde look die je figuur op zijn best laat uitkomen.

Bovendien is effen badmode veelzijdig. Je kunt de trend op verschillende manieren stylen, afhankelijk van de gelegenheid. Ga voor een klassieke badpak voor een chique look op het strand, of kies voor een speelse bikini met cut-outs voor een trendy poolparty-outfit.

protest swimwear
Foto: Protest

Verschillende stijlen effen zwemkleding

Binnen de trend van effen zwemkleding zijn er talloze stijlen te vinden. Hier zijn een paar inspirerende ideeën:

1. Het klassieke badpak:

Een zwart badpak is altijd een goed idee. Het is tijdloos, elegant en flatterend voor alle lichaamstypen. Voor een moderne twist kies je voor een badpak met een asymmetrische schouderlijn of een cut-out detail.

2. De speelse bikini:

Een bikini is perfect om te showen van je lichaam. Ga voor een high-waisted bikini met een crop top voor een vintage vibe, of kies voor een triangelbikini met strappy details voor een sexy look.

3. De sportieve tankini:

Een tankini is ideaal als je meer bedekking wilt, zonder afbreuk te doen aan stijl. Kies voor een tankini met een sportieve top en een hipster broekje voor een comfortabele look die perfect is voor op het strand of in het zwembad.

4. De luxe kimono:

Completeer je effen look met een luxe kimono. Kies voor een zijden kimono met paisley print voor een bohemian touch, of ga voor een klassieke kimono in een neutrale kleur voor een minimalistische look.

Accessoires voor een effen look

Maak je effen zwemkledingoutfit compleet met de juiste accessoires. Denk aan:

  • Grote zonnebril: Een oversized zonnebril is niet alleen praktisch, maar ook een stijlvol statement.
  • Strohoed: Een strohoed beschermt je tegen de zon en geeft je outfit een nonchalante touch.
  • Statement sieraden: Ga voor chunky kettingen of armbanden in goud of zilver om je look extra flair te geven.
  • Sandalen of slippers: Kies voor comfortabele sandalen of slippers in neutrale tinten om je outfit af te ronden.

Tips voor het stylen van effen zwemkleding

  • Kies de juiste kleur: Kies een kleur die past bij je huidtype en haarkleur. Als je een lichte huid hebt, kun je kiezen voor een felle kleur zoals rood of geel. Heb je een donkere huid, dan staat een klassieke kleur zoals zwart of marineblauw wellicht mooier.
  • Let op de pasvorm: Zorg ervoor dat je zwemkleding goed past. Te strakke kleding is niet comfortabel, terwijl te losse kleding er slordig uit kan zien.
  • Accessorize: combineer je outfit met sieraden, een hoed en zonnebril om je look compleet te maken.
  • Wees zelfverzekerd: De belangrijkste tip is om je zelfverzekerd te voelen in je eigen huid. Draag wat je wilt en geniet van de zomer!

Met deze tips ben je klaar om te shinen in je effen zwemkleding. Ga de zomer tegemoet met een stijlvolle en flatterende look die de trend van 2024 perfect belichaamt!

protest swimwear
Foto: Protest

Lees ook:

Zeemeerminstaarten als workout en voor plezier

10 campings en vakantieparken met een superleuk zwembad voor jong en oud

Subtropisch zwemmen en genieten in het vernieuwde Landal De Lommerbergen

Makani Beach: lekker lunchen aan het strand bij Ter Heijde

Strandmomenten om verliefd op te worden

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.