10 campings en vakantieparken met een superleuk zwembad voor jong en oud

Een mooi zwembad! Dat willen mijn kinderen graag als ik een vakantie uitzoek en zij het voor het zeggen zouden hebben. Jouw kinderen ook? In dit artikel zet ik 10 campings voor je op een rij met een leuk zwembad voor zowel jonge als wat oudere kinderen. Heb jij al een camping uitgezocht voor de zomervakantie?

camping leuk zwembad

Europarcs IJsselmeer

EuroParcs IJsselmeer - Watervillas okt 2021 - 1

Europarcs IJsselmeer is gelegen aan een unieke plek aan het IJsselmeer. Naast dat je hier vele wateractiviteiten bij het IJsselmeer kunt beoefenen is er ook een prachtig verwarmd binnenzwembad met glijbaan op het park! Het zwembad is leuk voor jong én oud. Op het park kun je verblijven in luxe watervilla’s geschikt voor maximaal 6 personen. De meeste vakantiehuizen zijn gelegen aan het water van het IJsselmeer en je kunt ervoor kiezen te verblijven in een vakantiehuis met wellness.

EuroParcs IJsselmeer - Binnenzwembad 2

Beerze Bulten

zwembad beerze bulten
Camping de Beerze Bulten

Waterpret in het binnen- en buitenzwembad! Het zwemparadijs van Beerze Bulten staat garant voor zwemplezier voor alle leeftijden. Ook kun je bij dit leuke zwembad zwemles krijgen! In het binnenzwembad staan twee spectaculaire glijbanen en een peuterbad met een kleine glijbaan. Voor ieder wat wils op Beerze Bulten! Je kunt ervoor kiezen om te kamperen of te verblijven in een leuke accommodatie zoals een safaritent, bungalow of een Youpi! Lodge. De accommodaties bieden plek aan maximaal 16 personen, ruimte genoeg dus voor een vakantie met de hele familie!

zwembad beerze bulten 

Rheezerwold

visvijver rheezerwold

Vakantiepark ‘t Rheezerwold is een 5-sterren camping gelegen bij Hardenberg waar meer dan genoeg te beleven is in de omgeving. Waar het afwisselende landschap zich uitermate goed leent voor fiets- en wandeltochten biedt het park de leukste faciliteiten zoals een verwarmd binnen- en buitenzwembad inclusief peuterbad! Bij het Rheezerwold kun je kamperen met je eigen kampeermiddel of een accommodatie huren. De accommodaties bieden plek aan maximaal 12 personen. Wil je een echt unieke accommodatie? Verblijf dan in het kasteel of in de Anthropod.

anthropod rheezerwold
De Anthropod, een bijzonder slaapplekje!

Witterzomer

Bij Vakantiepark Witterzomer in Drenthe begrijpen ze dat waterpret niet mag ontbreken tijdens een geslaagde vakantie. Naast het verwarmde buitenzwembad met grote glijbaan en een peuterbadje beschikt het park namelijk ook over een speelvijver met speeltoestellen en een zandstrand. Het park ligt prachtig verscholen tussen de Drentse bossen en je kunt er dan ook heel fijn kamperen. Boek je liever een accommodatie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden, Witterzomer heeft een breed aanbod accommodaties zoals groepsaccommodaties, lodges, hotelkamers en safaritenten.

witterzomer

Noetselerberg

noetselerberg

Weer of geen weer, bij Camping De Noetselerberg in het Overijsselse Nijverdal is waterpret gegarandeerd. De camping beschikt namelijk over een overdekt subtropisch binnenzwembad inclusief 35 meter lange glijbaan en een buitenzwembad met ligweide. Daarnaast heeft het park, zowel binnen als buiten, aparte peuterbaden. De accommodaties van De Noetselerberg zijn geschikt voor maximaal 8 personen en zijn hondenvrij. Ga je kamperen? Dan kun je kiezen tussen huisdiervrije en huisdiervriendelijke kampeervelden.

noetselerberg

Duinhoeve

duinhoeve

Waar jij geniet van een frisse duik om de dag af te sluiten in het verwarmde buitenzwembad, of de dag juist begint met het trekken van een paar baantjes, vermaken de kids zich uitermate in het kinderbadje op het piratenschip. Kortom, Recreatiepark Duinhoeve in het Brabantse Uden, heeft alles in huis voor een heerlijke vakantie voor jong en oud! Slapen doe je op één van de kampeerplaatsen of in een gehuurde glamping safaritent, studio, lodge of chalet geschikt voor maximaal 8 personen. Er zijn zowel huisdiervrije als huisdiervriendelijke accommodaties te huur. Dit park licht vlakbij de Efteling!

duinhoeve

Vakantiepark Hambachtal

hambachtal

Ook over de grens bij onze Oosterburen vinden we een mooi vakantiepark met zwembad in het prachtige Hambachtal. Naast de heuvelachtige en bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen kun je je uren vermaken in het subtropische binnenzwembad met glijbaan en wildwaterstroming. Op vakantiepark Hambachtal overnacht je in een mooie studio voor 2 personen of een appartement geschikt voor maximaal 6 personen. Zowel de studio’s als appartementen zijn huisdiervriendelijk.

hambachtal

Resort Veluwe 

resort veluwe zwembad

Een van de meest kindvriendelijke vakantieparken van TopParken is toch wel Resort Veluwe, gelegen op jawel, de ongerepte natuur van de Veluwe. Naast vele andere faciliteiten zoals een restaurant en animatie heeft het kindvriendelijke vakantiepark een heerlijk buitenzwembad met grote familieglijbaan, een kinderbad en een ligweide met ligstoelen. Op Resort Veluwe verblijf je in moderne vakantiehuisjes geschikt voor maximaal 5 personen. Er zijn zowel huisdiervriendelijke als huisdiervrije vakantiehuizen en een sauna is optioneel.

resort veluwe zwembad

Camping Zonneweelde

zonneweelde zwembad

Op deze 5-sterren camping in Zeeland kun je zowel genieten van waterpret in het zwembad als de zee, want de camping ligt op slechts 950 meter van het strand. De camping beschikt over een buitenzwembad met glijbaan en waterspeeltuin en een leuke waterspeelplaats in het zand. Bij Camping Zonneweelde kun je kamperen op loopafstand van het strand of verblijven in de leukste Beach Lofts, Glamping Hutten en Strandslaaphuisjes.

zonneweelde zwembad

Mölke

Bij Mölke in het Overijsselse Zuna gaat de tijd net even wat langzamer dan in de rest van Nederland, dus schakel terug en geniet! Het relaxte vakantiepark beschikt over een groot overdekt zwembad en een klein peuterbadje. De camping ligt naast rivier De Regge waar kinderen zich ook kunnen vermaken bij het aangelegde strandje. Uniek bij Mölke is de pop-up glamping ‘Bij de buren’ hier kun je overnachten in festivalstijl in de leukste tentjes. Kom je liever met je eigen kampeermiddel? Dat is ook mogelijk. Daarnaast zijn er ook hele leuke accommodaties te huur zoals een boomhut, speciale kinderbungalows en groepsaccommodaties.

Vakantiepark Molke

Lees ook:

Welke camping bezoek jij deze zomer? Ben je al eens op één van deze campings geweest?

disclaimer

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.