Lily’s Liefdesleven #1 de getrouwde bekende

Op verzoek. Nadat ik over daten werd geïnterviewd door de Telegraaf, Vriendin, LINDA.nl en AD Magazine. De meest bijzondere date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Van mannelijke lezers worden ze onder een andere titel gedeeld. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat sommige mensen daten best spannend vinden, omdat anderen bezet zijn en best nieuwsgierig, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Lily is na een lange relatie met haar middelbare school liefje ineens vrijgezel. Om de week zijn haar kinderen bij hun vader. En wat dan? Tijd om zichzelf opnieuw te ontdekken. Ze schrijft zich in op datingwebsites, download de nodige apps en start haar vleeskeuring. Daten is haar nieuwe hobby en zo maakt ze nog eens wat mee.

Zo zag Lily ineens een bekende voorbij komen in de dating app waar ze gezellig aan het swipen was. Huh, maar… jij bent toch getrouwd? Snel schakelt Lily over naar Facebook en checkt zijn profiel. Zijn status geeft aan dat hij inderdaad nog gelukkig samen is met zijn vrouw. Snel checkt ze ook haar profiel. Zo te zien niets aan het handje.

Het zit haar niet lekker, maar wat moet ze nu met deze situatie? Lily besluit dat het te vage kennissen zijn om ze te confronteren met het tinderprofiel. En ze durft een match niet aan. Het voelt toch een beetje raar. Op bezette mannen zit ze eigenlijk niet te wachten, daar kan maar gedoe van komen. Van andere gescheiden moeders hoort ze verhalen over confrontaties met geflipte exen, daar zit ze niet op te wachten. Zo knap is ie bovendien ook niet. Genoeg andere vissen in de vijver.

Een paar dagen later loopt ze hem tegen het lijf. Ze staan achter elkaar in de rij tijdens het winkelen. Haar nieuwsgierigheid wint het. Ze kan zich niet bedwingen. “Uhm… hoe is het met je relatie? Ik zag je hoofd voorbij komen op Tinder…” Awkward natuurlijk. Hij wordt er zichtbaar ongemakkelijk van. Dan komt toch de aap uit de mouw. Ze hebben tijdelijk een ‘open relatie’. En spreken dus met medeweten van elkaar ook met anderen af om de spanning in hun huwelijk terug te brengen. Lily vindt het hip, maar besluit in deze fase van haar leven dat ze toch liever een vriend heeft die haar op nummer 1 zet. Blijkbaar is ze toch best old-school, heeft ze over zichzelf geleerd. Of is ze gewoon een jaloers en claimerig type?

Wat zou jij doen?

Daten is niet eng. Het kan ontzettend leuk zijn. Waar het om gaat als je met iemand afspreekt, is dat je beiden een gezellige tijd hebt. Of dat nu meteen eindigt in een relatie of niet. Deze rubriek geeft je hopelijk de moed om het er eens op te wagen als je het spannend vind, of wie weet inspireert het jou en je vaste partner tot een leuke relatie impuls.

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.