Lily’s Liefdesleven #12 dit-verzin-je-niet-dates

Op verzoek. Nadat ik over daten werd geïnterviewd door de Telegraaf, Vriendin, LINDA.nl en AD Magazine. De meest bijzondere date verhalen van lezeressen gebundeld in verhaalvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat sommige mensen daten best spannend vinden, omdat anderen bezet zijn en best nieuwsgierig, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven. Dit keer een lijstje met bizarre dates…

lilys liefdesleven ervaringen daten

De singles onder ons weten het wel: daten gaat niet altijd over rozen. Dates die niet op komen dagen, dates die er binnen 5 minuten weer vandoor gaan of dates die gewoon gruwelijk de mist ingaan. Zo hoorde ik laatst nog van iemand over een date waarbij de één de ander heeft aangereden. Oeps! En van een Lily die schrok van een date die in het heetst van de strijd een stoma bleek te hebben, van huisdieren die de date op een nare manier verstoren, en dan heb je ook nog de afknappers in conversatie, iemands stem of fysiek wanneer ze niet op hun foto lijken. Zowel mannen als vrouwen kunnen er wat van… 

Voor Lily’s Liefdesleven zetten we dit keer 5 bizarre dates op een rij. Die echt gebeurd zijn. Alleen wie dit is overkomen? Dat laten we even in het midden, bron bekend bij de redactie.

40PlusRelatie

Lijstje met de 5 bizarste dates

Bizarre date 1: Afschuwelijk, de stemming sloeg meteen om…

Een wandeldate die nog maar net van start ging. De man in kwestie werd gebeld en Lily merkte dat het serieus was. Het klonk niet goed. Iemand overleden wellicht? De werkelijkheid bleek nog veel erger. Hij werd gebeld door de recherche. Er was beeldmateriaal ontdekt bij de oppasopa waar zijn kind sinds kort niet meer naartoe ging. Ook zijn kind stond er op. De stemming sloeg uiteraard meteen om, geen van beiden was nog in een dating stemming. Omkeren was ook geen optie, dus de diepste heftigste zaken van het leven zijn besproken. Een smeerlap die aan je kind heeft gezeten. Eén van de afschuwelijkste dingen ooit. De dader is uiteindelijk veroordeeld. 

Bizarre date 2: Het schoonmaakslaafje

Daten in lockdowntijd ingewikkeld? Deze man bood zich aan als schoonmaakslaafje en masseur. Gewapend met een bosje bloemen en een tas vol attributen stond hij op de stoep. Het liefst had hij in zijn blote kont commando’s opgevolgd, maar Lily voelde zich wat ongemakkelijk en vond hem niet bepaald aantrekkelijk. Een schoon huis daarentegen… dat is heel aantrekkelijk. Net als een ontspanningsmassage van iemand die daar cursussen voor heeft gedaan. Het schoonmaakslaafje mocht dus in zijn onderbroek aan de slag. Daarna ontving femdom Lily een fijne massage en kreeg ze een meegebrachte zweep in haar handen om de man in kwestie flink af te ranselen… Zijn klacht? Ze sloeg niet hard genoeg. 

Bizarre date 3: Huis vol politie

Haar date was onderweg maar Lily had net een nogal vervelend telefoontje ontvangen. Een klant die het niet eens was met een betaalherinnering had blijkbaar teveel drank op en flipte aan de lijn. Inclusief dreigement om wel even langs te komen. Ze deelde het verhaal met de man die onderweg was, over haar onderbuikgevoel dat het misschien niet helemaal pluis was. Hing de telefoon op. En haar deurbel werd knoerthard en lang ingedrukt. Buiten stond de driftkikker in kwestie stampij te maken. Te schreeuwen. Te schelden. Op haar ramen te bonzen. Schoppen tegen de deur. Compleet doorgedraaid, dus Lily belde 112. Terwijl de centralist alles hoorde en op haar in praatte, was het drankorgel in kwestie achterom gelopen om ook daar tegen haar deur te trappen, schelden en schreeuwen. Afijn, uiteindelijk droop hij af en vlak daarna arriveerde de politie. En nog weer wat later arriveerde haar date met zijn bosje bloemen in een huis vol politie… Hij bleef slapen zodat ze zich veilig voelde, de held!

Bizarre date 4: Ken je die mop van die 2e date?

Ken je die mop van die 2e date? Hij was er niet! De eerste date vlogen de vonken er vanaf. Er waren alleen wat omstandigheden dat een tweede date even op zich liet wachten. Ze hielden contact: belden wat, appten wat. Ze planden een date numero 2. En hij kwam niet opdagen. Daarna hoorde ze er nooit meer wat van, al heeft hij haar nummer niet geblokkeerd. Lily weet overigens waar zijn huis woont, maar is niet van plan om iets met die informatie te doen. Hij weet dondersgoed wat ie misloopt tenslotte en voor hem 10 anderen. Doeideloei! Jij ooit zoiets raars meegemaakt?

Bizarre date 5: Geheimpje in de secretroom?

“Houd je van sauna’s? Lijkt het je leuk om samen te relaxen in een privé sauna?” Nou, het is weer eens wat anders. Lily heeft genoeg gehoord over sauna dates, maar dan in publieke sauna’s. Toch een beetje awkward zo’n date zonder kleren, maar privé… Interessant om eens te proberen. Haar date boekte iets via Secretrooms, waar je voor een paar uur zoiets kunt boeken. Jacuzzi, badjassen en verschillende soorten sauna’s, dat klonk wel ontspannen. In dit soort kamers, vind je ook een groot tweepersoonsbed. Dus. Misschien een tip voor de mensen die hun vaste relatie willen opspicen? Eenmaal in de jacuzzi aan de klets, bleek de date niet vrijgezel… Grrrrrr… Hoe irritant is dat? Lily liet hem alles betalen en heeft hem uiteraard als seksspeeltje gebruikt, want ze was er nu toch. Even kijken hoe vaak ie achter elkaar kan, dan heb je die vibrator even niet nodig. Deze bezette date had ze daarna ook niet meer nodig, die werd uiteraard gedumpt.

Okee, nou zeg zelf: dit verzin je toch allemaal niet?

En dan zijn er ook nog de dingen die je wel kunt verzinnen, maar die gewoon regelrechte afknappers zijn. Zoals mannen die onbeleefd zijn tegen de bediening terwijl jij er naast zit… Of erger. Stealthing terwijl je net lekker bezig bent… (stealthing is de term voor mannen die ineens het condoom afdoen, dit is overigens in Nederland nog niet strafbaar als verkrachting maar je kunt wel aangifte doen.) #redflag

Dating cadeautips

Op zoek naar een leuk cadeautje voor die single vriend of vriendin die volop aan het daten is? Gezien het ‘cuffing seizoen’ delen we meteen wat fijne cadeautips. Wat het cuffing seizoen betekend? Dat singles nu het buiten koud en guur is druk zoeken naar iemand om ze warm te houden in de winter, een leukerd om mee onder een dekentje te kruipen op de bank. Of wat dacht je van samen op romantische kerstcitytrip naar bijvoorbeeld Kopenhagen?

Romantisch etentje met het Making Memories Kookboek

making memories kookboek
Foto: Uitgever Snor

Een etentje geven is niet zo moeilijk, maar hoe geef je een spectaculair eetfeestje waar mensen nog jaren over napraten? Met het prachtige kookboek Making Memories wordt dat een fluitje van een cent. Het luxe uitgevoerde boek met roodfluwelen omslag staat vol bijzondere recepten, waanzinnige fotografie en veel styling- en tafeldektips. In het boek staan meer dan 40 heerlijke, originele recepten voor shared dining zoals bijvoorbeeld crodino cocktails, artisjokken met anchoïade en paddenstoelenpaté met truffel, om maar eens wat te noemen.

Bioscoopdate Ticket to Paradise

ticket to paradise
Foto: Universal Pictures

Je kunt natuurlijk ook samen genieten van een romantische film in de bioscoop. Bijvoorbeeld romkom Ticket to Paradise waarin Oscar®-winnaars George Clooney en Julia Roberts samen te zien als exen die een gezamenlijke missie hebben: hun smoorverliefde dochter ervan weerhouden dezelfde fout te maken als zij ooit maakten. Een romantische komedie over tweede kansen die verrassend kunnen uitpakken.

In ieder geval, of je nu single bent of niet: ga lekker daten deze winter. Uit onderzoek van 24baby blijkt dat 50% van de jonge ouders samen op date wil, maar dit niet doet. Gebrek aan oppas lijkt de voornaamste reden net als vermoeidheid. Maar lieve stelletjes, de problemen van die hierboven genoemde rare dates hebben jullie in ieder geval niet, dus ga samen iets leuks doen. Dan kun je voorkomen dat je als gescheiden single parent zelf een boek kunt schrijven over bizarre dates.

Wat is het raarste dat jij tijdens een date hebt meegemaakt? Of heb je geen ervaring met rare dates?

Lees ook:

Lily’s Liefdesleven #13 geen vibe, wel zijn pincode

Lily’s Liefdesleven #11 Seksuele soulmate

Lily’s Liefdesleven #10 Out in the open

Lilys Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien

Lily’s Liefdesleven #8: Erotisch videobellen

Lilys Liefdesleven #7: Vuurwerk!

Lilys Liefdesleven #6: Zal ze wel of zal ze niet?

Lilys Liefdesleven #5: Lily stuurt een piemelfotootje terug

Lilys Liefdesleven #4 Eerste date na scheiding

Lilys Liefdesleven #3 The Neverending Date

Lily’s Liefdesleven #2 tour d’amour

Lily’s Liefdesleven #1 de getrouwde bekende

Ik herkende het zoontje van een vriendin op Tinder! Dos en Donts bij het swipen

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. (Mannen ook uitgenodigd, die publiceren we onder een andere naam.) Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.