Lily’s Liefdesleven #3 The Neverending Date

Op verzoek. Nadat ik over daten werd geïnterviewd door de Telegraaf, Vriendin, LINDA.nl en AD Magazine. De meest bijzondere date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Van mannelijke lezers worden ze onder een andere titel gedeeld. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat sommige mensen daten best spannend vinden, omdat anderen bezet zijn en best nieuwsgierig, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Na Frankrijk werd het na een paar dates toch stil met haar vorige lover. Lily swipete vrolijk verder. Match na match kwam tot stand. Vaak werd deze al ongedaan gemaakt voordat er überhaupt een berichtje over en weer gestuurd kon worden. Veel mensen gebruiken datingapps vooral om te checken ‘hoe ze in de markt liggen’. En dus niet om daadwerkelijk op date te gaan met hun matches.

Voor Lily is een leuk gesprek toch wel een belangrijke voorwaarde, dus ook zij weet inmiddels hoe ze dates met rare opmerkingen weer moeiteloos moet opheffen. Voelt toch fijner om het initiatief bij jezelf te houden.

Na een wandeldate met iemand die bleef doorpraten over hoe irritant moeders op het schoolplein zijn en een dinnerdate met weer een ander die ze op een feestje heel leuk vond maar duidelijk nog overliep van verdriet om zijn ex, besloot ze het wederom in de bijzondere hoek te zoeken. De date en Lily hadden beiden nu altijd al eens een escape room willen bezoeken! 

Lachen hadden ze in de chats al gedaan, de stoere auto was afgevinkt en de ‘geen creep’ check doorstaan. Er werd een leuke escape room geboekt die voor 2 personen geschikt was. Eens zien of ze een beetje zouden kunnen samenwerken. Best spannend, want je zit toch een paar uur met elkaar opgesloten…

Maar eerst zouden ze ergens lunchen om elkaar vast een beetje te leren kennen. Ze bleken dezelfde foodfetish te hebben, wat het ijs al brak voordat er gepuzzeld ging worden. Zouden ze straks een mega ruzie krijgen over wie de juiste oplossing van een puzzel wist? Daarna door naar de escape room. De puzzels en de beleving bleken erg leuk. Hier en daar hadden ze wat hints nodig, maar ze vulden elkaar goed aan. Geen geruzie dus. Wonderbaarlijk genoeg wisten ze nog net op tijd te ontsnappen ook!

Vol van de ervaring raakten ze niet uitgepraat. Over van alles en nog wat. Na afloop van de date deden ze daarom nog even een drankje bij Lily in de tuin. Waar ook de tijd voorbij vloog en ze best trek kregen. Ze boekten daarom maar direct hun 3e date van die dag: een sjiek restaurant. Qua eten zou dat wel goed komen, hadden ze al ontdekt tenslotte. Ze moesten er zelf in ieder geval heel erg om lachen en bestelden net als met de lunch alles hetzelfde… Met als toetje paprika ijs was er voor beiden wederom een geheel nieuwe beleving om af te vinken. 

Daarna deden ze ook nog maar een filmpje thuis. En nog één… tot het wel erg laat werd… en hij best ver weg woonde… “Blijf je slapen,” vroeg ze? Alsof deze never ending date nog niet bijzonder genoeg was, kwam midden in de nacht het hoge woord van Lily’s date er uit… “Dit is mijn meest bijzondere verjaardag ooit!”

Mannen die tijdens de date ineens jarig blijken te zijn, dat komt vaker voor. Waarom zeggen vrouwen dit soort dingen juist vooraf en mannen pas tijdens een date? Weet jij het?

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Super, een sappig date verhaal insturen..
    dat kan ik, denk ik. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.