Lily’s Liefdesleven #8: Erotisch videobellen

Date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat daten best spannend kan zijn, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Met elke Tindermatch ga je een stapje verder. Het is tenslotte één grote ontdekkingsreis. Deze leuke jongen zegt tegen Lily dat hij ‘een kijkertje’ is. Hij vindt het enorm erotisch om naar een vrouw te kijken als deze met zichzelf speelt. Lily vindt dat wel een opwindend idee. Voor ze kunnen afspreken, breekt meneer zijn arm. Dus het schiet niet op. Hij wil niet afspreken en barst van de pijn.

Bellen met Lily is een leuke afleiding…

Het begint met wat voorzichtige fotootjes. En korte filmpjes van een paar seconden. Want als hij haar wil zien, wil zij hem ook bezig zien met zichzelf… Eens even zien of dat haar ding is? Van een vriendin krijgt Lily de tip om alleen foto’s zonder hoofd te sturen. Zodat je niet ineens met je kop op een Oost-Europese sexsite kunt verschijnen. Goeie tip!

Met ‘het kijkertje’ heeft Lily aardig wat sextelefoontjes gedaan. Ze stond al even droog en dit was beter dan niks. Ze probeerden samen ook videobellen. Spannend! Best heel geil wanneer je elkaar allebei super hitsig probeert te maken. Dat werkt wel als je de real thing even niet kunt krijgen. Enorm opwindend om eens te proberen. (Tip in de corona tijd!)

Maar superstom van Lily om dat via Whatsapp te doen. Dat is helemaal niet veilig en kan ook zo opgenomen worden zonder dat je het doorhebt. (NIET DOEN DUS!)

Van een volgende match begreep Lily dat Snapchat een stuk veiliger is. Ze dacht altijd dat het iets voor tienermeisjes was, maar Snapchat blijkt ‘the place to be’ voor horny single parents. Voor ervaren ‘daters’ blijkt dit een bekende app, Lily moet er aan wennen maar probeert dit samen met iemand uit voor wie het ook nieuw is. De filtertjes maken het extra leuk. Ineens ben je superknap als sexy vampier…
Ook leuk voor hitsige stelletjes waarvan één helft op zakenreis is. Kun je ‘gewoon even met elkaar sexy spelletjes spelen’ terwijl je kinderen op bed liggen. Ideaal als het niet mogelijk is om elkaar live te zien. Korte filmpjes naar elkaar sturen, erotische fotootjes hier en daar en tussendoor even chatten. Wat dacht je van samen een striptease opvoeren? Bij Snapchat verdwijnt alles na 24 uur automatisch en als er een screenshot wordt gemaakt krijg je een melding, want dat is de NO GO zone tijdens een heftig sexy chatgesprekje.

Dit is toch niet helemaal Lily haar ding, maar ze vond het zeker opwindend om eens te proberen. Met volgende matches houdt ze het bij spannende chatgesprekjes, weer een ander is juist heel leuk aan de old-school telefoon zonder beeld. Creatieve ideeën heeft deze man…

Ooit geprobeerd, telefoonseks? Durf jij je eigen gezicht te filmen terwijl je een orgasme krijgt? En durft hij het?

*Je steunt deze blog met je aankoop bij Bol.com

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.