Lily’s Liefdesleven #4 Eerste date na scheiding

Op verzoek. Nadat ik over daten werd geïnterviewd door de Telegraaf, Vriendin, LINDA.nl en AD Magazine. Date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Van mannelijke lezers worden ze onder een andere titel gedeeld. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat daten best spannend kan zijn, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Eindelijk heeft Lily een match op haar dating app waarmee ze ook echt klikt. Wat een leuke man! Ook kinderen net als zij, ook gescheiden. Veel gelijke interesses en op een reisafstand die te doen is.

Ze switchen naar whatsapp. Wekenlang appen ze dagelijks. Dan stappen ze over op bellen. Ze hebben elkaar veel te vertellen. “Fijn om een man te hebben waarmee je de dagelijkse dingetjes kunt delen!” denkt Lily. Iemand met oprechte interesse in hoe je dag is verlopen. Hoe het met je kinderen gaat. Waar je tegenaan loopt na de scheiding. De conversaties blijven serieus en oprecht. Geen pillowtalk. Er zitten heel veel mensen op datingapps die serieus op zoek zijn naar de liefde van hun leven of in ieder geval een geschikte vaste partner voor langere tijd. Aan deze match kwam geen vleugje erotiek te pas.

De datingapp had Lily maar van haar telefoon afgegooid. Geen verdere verleidingen. Deze man leek haar wel wat. Ze besloten af te spreken voor een drankje. Dat was ontzettend gezellig. Wel vond ze het jammer dat hij qua kleding niet zo zijn best voor haar had gedaan. Zelf had Lily in alle zenuwen nog een vriendin langs laten komen om haar te adviseren over de beste outfit voor deze gelegenheid… Het allereerste afspraakje met een man na haar scheiding! Ieks! Doodeng!

De date was gezellig. Maar ook niet meer dan dat. Het was gewoon leuk, maar Lily voelde er niets bij. Na een jarenlang huwelijk met haar jeugdliefde realiseerde Lily zich dat ze halsoverkop verliefd zou willen worden. Vlinders in de buik en alles erop en eraan. Er waren nog wat kleine dingetjes in het gesprek die haar deden denken aan wat haar eigenlijk zo irriteerde aan haar ex. Stof tot nadenken.

Ze namen afscheid met drie zoenen.
Ze dacht er over na…
Nee… dit ging hem niet worden. Veel te serieus. Het gaf Lily het beklemmende gevoel dat ze meteen weer in het soort relatie vast zou komen te zitten als waar ze net uit kwam. Daar had ze geen zin in.

Misschien moest ze het hele dating gedoe maar vergeten? Was er gewoon nog niet aan toe? Als je het loslaat komt juist de liefde van je leven op je pad toch?

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.