Lily’s Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien…

Date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat daten best spannend kan zijn, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Na lange tijd alleen heeft Lily een liefde gevonden. Eentje met wie ze kan lachen en leuke dingen onderneemt. Samen in een restaurantje. Samen een mooie film bekijken in de bioscoop. Samen leuke hotelletjes meepikken en de omgeving verkennen. Samen gezellig een avondje bankhangen. Tijdens een innige zoen vraagt hij ineens… “zeg… jij had toch een dildo? Mag ik die eens zien?”

Lily voelt zich een beetje gegeneerd, maar ergens vindt ze het ook wel spannend. “Het is geen dildo. Het is een vibrator, dat is fijner” zegt ze, terwijl ze het ding uit een kastje op haar slaapkamer tevoorschijn tovert. Het lijkt hem waanzinnig spannend om toe te kijken als zij het apparaat gebruikt. De natte droom van veel mannen. “Wil jij hem niet bedienen dan?” Nee. Dat wil hij niet. Hij wil kijken.

Er volgt een innige zoen met nog wat voorspel, zodat Lily ondertussen kan nadenken of ze dit wel wil. Ja besluit ze, spannend om te proberen. Hun kleding hebben ze inmiddels toch al uit… Tijdens de zoen grijpt ze naar het apparaat op haar nachtkastje en zet hem aan… De vibrator begint te trillen. Hij kijkt geamuseerd op. Ze duwt hem op de clitoris en zoekt naar het fijnste standje. Dat is hét grote voordeel van zo’n cadeautje voor jezelf, dat er verschillende standen met andere ritmes op zitten. Wanneer ze nat genoeg is, schuift ze hem voorzichtig naar binnen. Haar lover kijkt gefascineerd toe, maar houdt dit nog geen minuut vol. Het apparaat vliegt al trillend door de kamer en hij neemt de vrijgekomen plek in. Oh ja, dit was duidelijk één van zijn geheime slaapkamerdromen!

De lust spat er vanaf. Na afloop moeten ze lachen om het aanhoudende trilgeluid uit een hoekje van de slaapkamer… “Volgende keer mag jij, okee?” zegt ze.

Tip: maak je speeltjes altijd schoon met een toy cleaner om schimmelinfecties te voorkomen.

Mag jouw lover je Willie weleens bedienen?

*Artikel geschreven in samenwerking met webshop Willie.nl.

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.