Lily’s Liefdesleven #7: Vuurwerk!

Date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat daten best spannend kan zijn, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Oeh… leuke chat, deze man triggert haar. Ietwat arrogant. Ze krijgt weerwoord op haar opmerkingen, dat vindt ze leuk. Zijn verhaal klopt. Op haar beurt weet ze hem te boeien. Er komt een date. Heel last minute gepland en supervroeg in de ochtend. Ze gaan wandelen en koffie drinken.

Haar saaie overdreven beschermde aanpak van haar allereerste date laat ze gaan. Al staan ook dit keer haar vriendinnen standby op de app, mocht er iets niet in de haak zijn. Deze date waarschuwt haar zelf al over de gevaren van internetdating. Nare ervaringen met stalkende vrouwen. Eentje verscheen zelfs op zijn werk en verkondigde daar aan iedereen dat ze zijn vriendin was… Ieks! Hij wist zelf van niks… met een paar keer chatten en een date heb je geen relatie. Uiteindelijk moest hij zelfs melding doen bij de politie. Met daten was hij daarna wel even klaar.

Lily en haar date hebben een klik. Ze voelt vlinders in haar buik. Tering, dat het nog kan! Hoe hij op dingen reageert vindt ze leuk en andersom ook, merkt ze. Halverwege de wandeling pakt ze zijn hand beet en zo lopen ze verder. “Wat doe je nou?” vraagt hij geamuseerd? “Is het een ongewenste intimiteit?”, antwoordt Lily met een knalrood hoofd. Hij zet haar op scherp en vice versa. Van de koetjes en kalfjes gaat het gesprek richting een dokter die op de radio vertelde wat hij allemaal uit kontgaten moet verwijderen naar extremere vormen van seks en wat ze daar allebei van vinden.

Bij de koffietent draagt hij haar op een tafeltje te zoeken. Lily is niet van plan om zich te laten commanderen dus – terwijl hij het sanitair opzoekt – besluit zij om zonder te vragen wat hij wil een bestelling te doen. Ze triggeren elkaar. Een erg leuk gesprek dit, kan een mooie match zijn. Ze laat hem iets zien op haar telefoon. Hij onderdrukt met pretoogjes een lach. Ai… kwam net een appje binnen van een vriendin… “Zoooooo, handjes vast???” Oeps. Genant. Galant mept hij ondertussen met zijn blote hand een wesp dood. Waarbij haar koffie omvalt, maar dat geeft niet. Hij bestelt snel een nieuwe.

Hij brengt haar thuis en geeft haar een overheerlijke tongzoen zodra ze binnen zijn. Lily smelt! Letterlijk was in zijn handen is ze. OMG! Fuck wat fijn. En wat lang geleden. Ze verplaatsen naar de bank en gaan daar vrolijk verder. Daarna vraagt ze toch maar of hij haar slaapkamer wil zien…

Shit wat een date. VUURWERK. Liet haar 3x (JAAAAAAA 3 KEER) komen met zijn tong. Tussendoor liet ook zij zich niet onbetuigd. Het gaat los. Lily grijpt naar een condoom… “Doen we volgende keer schatje.” NEE. Waarom? Ze wil hem! Tja en de date daarna was onze Lily ongesteld…

Van hoogtepunten naar … niks. Herkenbaar voor de meelezende singles?

*Je steunt deze blog met je aankoop bij Bol.com

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.