Lily’s Liefdesleven #5: Lily stuurt een piemelfotootje terug

Date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat daten best spannend kan zijn, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Toen Tanja Jess haar eerste dickpic ontving werd dit breed uitgemeten in de media. Ook het nummer Dickpicito – een parodie op Despacito – ging druk rond via whatsapp onder Lily’s vriendinnen. En Lily? Ja, ook zij had na haar scheiding het item ‘een piemelfoto ontvangen’ op het lijstje van ‘dingen die je eens meegemaakt moet hebben’ gezet.

Duurt bij vurige Tinderchats niet lang voor je ze krijgt als je doorschakelt naar appen of snapchatten, ontdekte Lily. En eerlijk… ja… de eerste is best geinig. Maar uiteindelijk heb je er niets aan, vond Lily. Ze ziet (of nou ja eigenlijk voelt) uiteindelijk toch liever het echte apparaat. Want echt spannend of aantrekkelijk is het eigenlijk niet, zo’n blote piemel op een plaatje. Met snapchat kun je er nog wat bewegend beeld bij krijgen (en kun je ze niet bewaren) voor de extra dimensie. Heb je toch een beetje actie op de avonden dat je niet ‘live’ met je love interest kunt afspreken.

Het was leuk om eens meegemaakt te hebben, vond ze.

Totdat er een piemelfoto met een druppel voorvocht binnenkwam op haar telefoon. Ze was direct definitief genezen. BAH!

“Iedereen die mij een piemelfoto stuurt, krijgt er eentje terug” bedacht ze. Klaar!

Om deze actie te voorkomen, bracht ze haar matches op de hoogte van haar nieuwe regel. Wanneer je mij ooit een foto van je blote piemel stuurt, krijg je er eentje terug en dat meen ik.
Een gewaarschuwd man telt voor twee toch?

Uhm… Nou, net als veel dingen in het leven blijken ook mannen alleen uit eigen ervaring wijzer te worden. Na een paar dates (of soms nog niet eens) met Lily dachten sommigen dat deze regel wellicht toch niet meer voor hen zou gelden.
Er volgden dus toch dickpics… waarop Lily subiet een eerder ontvangen fotootje uit een andere chat terugstuurde. Daarmee werd de les inderdaad geleerd, want zelf een piemelfoto ontvangen vinden mannen – op de gay best friends van Lily na – toch best ranzig. Er werd met afschuw gereageerd, waarna er een “ok, ik snap nu wat je bedoelt” volgde.

Erotische chats kunnen heel leuk zijn wanneer fysiek afspreken lastig is. SOA’s kun je er niet van krijgen. Houdt wel je hoofd buiten beeld. Bekende Nederlanders als Fred van Leer en Patricia Paay weten waarom. Ook als je niet bekend bent, kunnen de gevolgen heel naar zijn. De politie en andere instanties geven hierover voorlichting op middelbare scholen. Jij kunt voorvallen uit de media zelf ook best gebruiken om je kinderen te wijzen op ‘veilig online zijn’, zodat je hoort hoe ze er in staan.

Mensen op datingapps liegen nog weleens over hun identiteit. Check die eerst! Krijg je een erotisch fotootje en ben je daar niet van gediend? Stuur een smerig fotootje terug om het gedrag te spiegelen.

Vind je het juist wel heel leuk? Zet je camera op een vleiend filtertje en probeer een mooie foto zonder je hoofd terug te sturen. Of houdt het gewoon bij een spannende tekstreactie. Enjoy the sexting!

Lees ook: Lilys Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien

Heb jij weleens een piemelfoto ontvangen? Wat vond je daarvan? Moest je hard lachen? Vond je het sexy? Of riep het meer een gevoel van weerzin op?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.