Lily’s Liefdesleven #10 Out in the open

Op verzoek. Nadat ik over daten werd geïnterviewd door de Telegraaf, Vriendin, LINDA.nl en AD Magazine. De meest bijzondere date verhalen van lezeressen gebundeld in verhaalvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat sommige mensen daten best spannend vinden, omdat anderen bezet zijn en best nieuwsgierig, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Inmiddels heeft Lily er aardig dat dates op zitten. De één nog hilarischer of memorabel (net hoe je het wilt zien) dan de ander. Qua chemie heeft ze slechts 1x gevonden wat ze zocht. En de juiste chemie of vlinders in je buik, is eigenlijk waar iedereen op zo’n datingsite naar zoekt. Deze date was anders dan anders… Ze vertelt je er alles over in deze editie van Lily’s Liefdesleven.

Normaal klik ik mannen zonder herkenbare profielfoto weg. Deze man had echter een tekst die me triggerde… “Wat als er tussen ons geen voorwaarden hoeven zijn?” Na alle datingshit van de laatste maanden klonk dat verfrissend, dus ik klikte op het hartje. Een match! Om 1 uur ’s nachts… Ik stuurde een berichtje en zag dat hij online was.

Hij probeerde of ik direct wilde afspreken, maar nee. Zo ben ik niet. Eerst even zeker weten dat het leuk gaat zijn en je geen foute gast bent. Geen risico’s. Al kwam er toch meteen sexting bij kijken. Interessante en spannende ideeën. Ik zet er direct een paar op mijn ‘dat wil ik nog proberen’ lijstje.

Ik houd ervan als een man de leiding neemt in bed en ik ondertussen optimaal kan genieten. We verplaatsen naar Whatsapp en hij stuurt me herkenbare foto’s van zichzelf (knappe man, strak lijf, sport veel). Meteen daarna volgen er andere plaatjes. Plaatjes van wat hij bedoelt met “Ik zoek een vrouw die zich volledig aan me overgeeft.” In zwartwit. Erg sexy plaatjes. Denk aan Fifty Shades. Ik vind het heel erotisch.

Hij checkt mijn ervaringen. Wat ik zou willen proberen. Of hij me mag helpen bij mijn seksuele ontdekkingstocht? Grenzen verkennen. Of ik daarvoor open sta? Het lijkt me spannend. Maar ik wil eerst diep in je ogen kijken om zeker te weten dat ik je volledig kan vertrouwen. We checken de agenda om te zien wanneer we kunnen kennismaken. Eerst elkaar zien, volgende date losgaan is het plan. Mits ik hem vertrouw.

Voor de eerste kennismakingsdate hebben we niet veel tijd in verband met andere afspraken. Ik trek voor mezelf de conclusie dat het niet heel spannend gaat worden, maar ik krijg hem niet uit mijn hoofd. Dus ik moet t weten. Kan deze man niet alleen mijn lijf maar ook mijn ‘mind’ opwinden? Ja dus!

Hij is de eerste date al een stuk stouter dan al mijn vorige dates bij elkaar opgeteld. DAMN! We geven elkaar een hand, ik zoen op zijn wang en hij steelt meteen een kus op mijn mond. We gaan wandelen. Hij legt zijn arm al snel om mijn middel. Als zijn hand in mijn broek verdwijnt, haal ik hem eruit en pak ik zijn hand beet. Zo gaat dat nog even door. Hij zoent me… zachte lippen. De meeste mannen zijn een stuk afwachtender…

Ik ben geamuseerd. Wat hij verder doet hoef ik me niet eens af te vragen. We lopen door, hij glijdt met zijn hand in mijn broek en pakt mijn billen beet. Voelt met zijn vinger tussen mijn billen. Terwijl we met elkaar praten stopt hij een vinger in mijn achterkant. Ah… Hij wist al dat ik dat lekker vind. Maar zo tijdens een wandeling is… uhm… nieuw. Ik knijp in zijn billen. Bij een bankje trekt hij me opzij en begint me te zoenen.

Er komt niemand aan. Zijn hand verdwijnt nu in de voorkant van mijn broek. Als er mensen aan komen stopt hij even en trekt me tegen zich aan. Om vervolgens weer verder te gaan met vingeren. Hard en zacht. Twee vingers erin. Lekker… duurt niet lang voor ik kom…

Stoute man… dit doe ik anders nooit out in the open!

Hij is hard en wil ook. Op dat bankje. Maar nee. Dat ga ik dus echt niet doen! We gaan wel naar mijn huis. Hij luistert. Moet ook als hij wil dat ik hem vertrouw. Ik wil zeker weten dat hij mijn grenzen respecteert. We zijn heel geil en hij rijdt met zijn auto achter mij aan.

Ineens ben ik hem kwijt… waar is hij? Mijn telefoon gaat. Hij heeft autopech! Dat meen je niet? Lampje op  zijn dashboard ging branden. Ik keer om. Kijken waar ik hem kan oppikken. Hij heeft zijn locatie doorgestuurd. Auto opnieuw opstarten had het gewenste effect. Gelukkig hij kan verder.

We stappen mijn huis binnen en direct daarna stort het van de regen. Precies op tijd. “Wil je wat drinken?” vraag ik. “Ik wil jou” zegt hij. Ik klim op zijn schoot en begin hem te zoenen. Hij trekt mijn shirt uit. Knijpt hard in mijn tepels, trekt de beha uit en zoent zachtjes mijn borsten… “Naar boven” zegt hij. Ik heb mijn hoofd achterover gegooid om te genieten en hoor niet wat hij zegt. Hij knijpt steviger in mijn tepels en zegt nog een keer “naar boven”. Nu luister ik meteen. Shit. Wat is dit voor man?

Hij trekt zijn kleren uit. Ik trek mijn broek uit. “Pak je glijmiddel en je condooms en zet het klaar” commandeert hij. Okee… Hij gooit me op het bed en staat voor me in alleen zijn boxer. Die trek ik van zijn strakke billen om direct zijn apparaat in mijn mond te nemen. Maar deze man is niet van de standaard standjes. Hij gooit me verder het bed op, klimt over me heen en gaat zo zitten dat ik hem kan pijpen en aan zijn kale ballen kan sabbelen. Ze voelen zacht. Ondertussen doet hij van alles. Het voelt heerlijk.

In no time kom ik een paar keer spuitend klaar. Sjeuzus. Geen standaard man dit. Meestal kost dat veel… veel… veel meer tijd. Hij doet een condoom om, draait me op mijn buik, zet me in een soort schaarpositie en neemt me diep en hard. Ik zeg nog maar een keer DAMN. Weet niet hoe ik het heb. Het is… nou het is erg lekker en heftig. DAMN. Ik weet nog steeds niet hoe ik het heb als hij me plotseling op mijn rug draait, het condoom afrukt en over mijn borsten spuit…

DAMN.

De hele date heeft amper 2 uur geduurd… Hij vond m … ‘verrassend’… Ja, ook ook… DAMN.

Jaren had Lily opnieuw een match met deze man… zal ze wel of zal ze niet?

Wat zou jij doen?

Lees ook:

Lilys Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien

Lily’s Liefdesleven #8: Erotisch videobellen

Lilys Liefdesleven #7: Vuurwerk!

Lilys Liefdesleven #6: Zal ze wel of zal ze niet?

Lilys Liefdesleven #5: Lily stuurt een piemelfotootje terug

Lilys Liefdesleven #4 Eerste date na scheiding

Lilys Liefdesleven #3 The Neverending Date

Lily’s Liefdesleven #2 tour d’amour

Lily’s Liefdesleven #1 de getrouwde bekende

Ik herkende het zoontje van een vriendin op Tinder! Dos en Donts bij het swipen

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. (Mannen ook uitgenodigd, die publiceren we onder een andere naam.) Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.