Lily’s Liefdesleven #6: Zal ze wel of zal ze niet?

Date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat daten best spannend kan zijn, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

Een paar maanden later is Lily het zat om overal verliefde en gezellige stelletjes te zien. Ze kan haar kont niet keren of mensen lopen gearmd, kijken elkaar diep in de ogen of verklaren elkaar op social media de liefde. Lily wil ook weer eens zoenen met een leuke man. Zichzelf even vrouw voelen. Ze heeft dan een relatie van 2 decennia achter de rug, maar ze is nog best jong! Nu ziet ze er nog leuk uit. Wat haar ex ook zegt: ze ís ook gewoon leuk!

Tinder gaat weer op haar telefoon. Net als iedereen die er op zit, heeft ze een haat-liefde-verhouding met deze app. Het swipen begint. Ze is kritisch. Haar vriendinnen mogen ook af en toe swipen. Vinden ze leuk. Is toch iets waar alle gebonden mensen nieuwsgierig naar zijn… Zelfs haar gay friends wilden wel even swipen tussen de hetero’s. Matches heeft ze maar weinig. Mannen zonder tekst in hun profiel? Hoppa, wegwezen jij. Ik zoek iets serieus. Flierefluiters of té knap? Kruisje en klaar. De mannen die haar een superlike geven, zijn standaard niet bepaald haar type. Ze zullen misschien desperate zijn, Lily is dat zeker niet… Met wie zou ze het nu leuk kunnen hebben?

Daar is ineens een match. Goede baan, leuk uiterlijk, maar ziet er wel wat jeugdig uit voor zijn 38… Tijdens het gesprek blijkt hij 28 te zijn. Iets met niet kloppende instellingen. Heeft ze inmiddels vaker gehoord, maar is wel een beetje raar natuurlijk want je stelt toch een leeftijdszone in voor je speurtocht. Ze voelt zich een beetje een cougar. Gezellig gesprek, deze praat tenminste terug. Ze hebben het over haar baan en zijn baan. Lily weet wel iets van die branche en vraagt even door. Ze vindt hem erg jong om al een eigen assurantiekantoor te hebben. Hij meldt nog iets over het bedrijf van zijn ouders, wat in een heel andere branche blijkt te liggen. Hmmm… laat ik er wat vaktermen in gooien en kijken wat ie doet. Hij negeert mijn opmerking.

Ze hebben het over andere zaken. Zoals het hotel waar ze die avond naartoe vertrekt voor een paar nachtjes. Er worden wat vleugjes erotiek en seks in het gesprek gegooid… Afspreken willen ze wel. Maar gaat Lily hem daarvoor helemaal naar de andere kant van het land laten rijden terwijl ie redelijk bij haar in de buurt woont? Een hotel is natuurlijk wel veilig voor een date. Neutraal terrein. Hij twijfelt. Lily vindt het ook retespannend.

En toch zint het haar niet. Volgens Lily klopt er van zijn carrièreverhaal helemaal niks. Terwijl ze daar allenig in het hotel zit te hopen op een beetje sexting om de avond door te komen… blijft het ook stil. Ze schrijft deze catfish af. Bekijk het maar sukkel!

Mannen die liegen, daar gaat Lily niet mee afspreken. Dus of het nu hun leeftijd, hun baan, hun relatiestatus of hun echte voornaam is: doei. Iemand die op voorhand al geen respect voor je heeft, dat kan toch niets worden? Ook met een anoniem profiel kun je daar in het gesprek eerlijk over zijn wanneer je wél de identiteit van je match weet tenslotte. Lily verdient respect.

Jij weleens te maken gehad met liegende matches?

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.