Lily’s Liefdesleven #2 tour d’amour

Op verzoek. Nadat ik over daten werd geïnterviewd door de Telegraaf, Vriendin, LINDA.nl en AD Magazine. De meest bijzondere date verhalen van lezeressen gebundeld in romanvorm. Van mannelijke lezers worden ze onder een andere titel gedeeld. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat sommige mensen daten best spannend vinden, omdat anderen bezet zijn en best nieuwsgierig, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven.

lilys liefdesleven

*Pling* Lily’s mobiel sloeg een vreugdekreetje uit. Er was een nieuwe match en deze had direct een leuke openingszin. Met de kinderen op bed, ging ze er even goed voor zitten. Een grappige reply werd teruggestuurd en er ontstond een leuk gesprek. Waarin Lily en haar match elkaar lekker uitdaagden. “Wat zoek je precies?” volgt vaak in dit soort chats, maar dit keer werd het leuk. Niets geen ‘iemand voor erbij’ zoals Lily nu al een paar keer had gehoord (zie deel 1), waarna ze de match subiet ophief. Deze man vond het tijd om te genieten van het leven…

Dat vond Lily nu ook! Scheidingen zijn nooit leuk. Eigenlijk vond ze het een bijzonder zwarte, zware, depressieve periode. Dat lag achter haar. Ze wilde lachen. Gekke dingen doen. Mooie momenten beleven. Het gesprek ging alle kanten op, want humor hebben Lily en haar match allebei. Vanwege de klik werd er verplaatst naar Whatsapp. Er werden uiteraard eerst identiteiten gecheckt, want met nep-profielen hadden beiden vervelende ervaringen. Na de check vonden ze elkaar allebei nog leuk.

Een gesprek als dit, vraagt echter om een legendarische eerste date. “Zullen we samen naar Parijs?” vroeg hij. Lily barstte bijna uit haar voegen van enthousiasme, daar was ze nou nog nooit geweest. De stad van de liefde. Perfect! “Heb je wel een stoere auto? De mijne is niet heel sexy…” was haar repliek. Niet meteen happen uiteraard. Het moet wel spannend blijven. Hij stuurde een fotootje terug van het bakbeest voor zijn deur. Daar wilde Lily wel in gezien worden.

Best even spannend zo’n eerste afspraakje en dan direct uren met elkaar in de auto… Maar het gesprek was er leuk genoeg voor, dus ze had een goed gevoel. Op de afgesproken dag pikte hij haar op. Ze kreeg direct een standje: “Nooit meteen je huisnummer doorgeven aan een onbekende man hè?” Met een rood hoofd stapte ze in. Op haar beurt probeerde ze hem te vertellen hoe hij het beste kon rijden. “Ga je me nou ook meteen de hele weg commanderen?” vroeg hij scherp. “Uiteraard” zei ze: “iemand moet het doen.” Haar hoofd kleurde nog roder.

Dat zette zo’n beetje de toon voor de rest van de rit en de tussenstops. Ze hadden er beiden lol in. Er werd van alles besproken. Kinderen en co-ouderschap, exen, vakanties, werk, ingrijpende levensgebeurtenissen… maar vooral daagden ze elkaar uit. Eenmaal in Parijs werd er weinig van de stad bekeken. Ze boekten een hotelkamer en konden daar niet van elkaar afblijven.

Romantisch was Parijs zeker, maar nu had Lily eigenlijk nog niets van de stad gezien…

Heb jij weleens een spontane citytrip gemaakt?

Lees ook:

Lilys Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien

Lily’s Liefdesleven #8: Erotisch videobellen

Lilys Liefdesleven #7: Vuurwerk!

Lilys Liefdesleven #6: Zal ze wel of zal ze niet?

Lilys Liefdesleven #5: Lily stuurt een piemelfotootje terug

Lilys Liefdesleven #4 Eerste date na scheiding

Lilys Liefdesleven #3 The Neverending Date

Lily’s Liefdesleven #1 de getrouwde bekende

 

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Reacties

  1. Jessica zegt:

    Owh wat leuk om dit te lezen! Ik ben sinds kort single mama, moet nog niet echt aan het daten denken (weet überhaupt niets eens hoe het werkt haha) maar ik hou wel van dit soort verhalen!

    1. Marguerita zegt:

      Ah vandaar de verhuisplannen waar ik net op jouw blog over las! Daten ga je ook pas doen als je een beetje gesetteld bent. Mannen die nog met hun ex in 1 huis wonen sla ik zelf ook over: te ingewikkeld. Eerst even tot jezelf komen, dan volgt het daarna wel een keer. Ik had voor mijn scheiding ook nooit gedate hoor, was 18 jaar samen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.