Lily’s Liefdesleven #13 geen vibe, wel zijn pincode

Op verzoek. De meest bijzondere date verhalen van lezers en lezeressen gebundeld in verhaalvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat sommige mensen daten best spannend vinden, omdat anderen bezet zijn en best nieuwsgierig, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven. Dit keer kreeg Lily op de eerste date meteen zijn pincode! En dat was niet alles… Jaaa dames, dat is nog eens een man hè?

lilys liefdesleven ervaringen daten

Zo single Nederland, hoe gaat het met jullie tijdens deze koude periode? Heb je al iets warms gevonden voor onder je dekens? Of moet je het met een kruikje doen? Lily had in ieder geval een hete date, hopelijk krijg jij het er ook een beetje warm van!

De druk op de Tinderende man

Het was zaterdag en Lily had trek in Hindoestaans. Althans, haar match checkte eerst even of ze echt zo kieskeurig was en specifiek mannen met bepaalde roots wel of niet swipete. Ook de Tinderende mannen voelen zich namelijk weleens gebruikt als speeltje en dat geeft een bepaalde druk om te moeten ‘performen’. Dat jullie het even weten, ladies. Want Lily en haar match checkten in de app al waar de (seksuele) voorkeuren lagen. What to do en what not to do. Het kan maar vooraf duidelijk zijn en deze 2 lagen daarbij verrassend op één lijn.

McDrive date: in shock voor de bestelpaal

Er werd uiteraard nog verder gekletst en het gesprek kwam op auto’s. Hij reed iets moois, maar zij ook. Een heel bijzonder exemplaar, dat hij als liefhebber graag van dichtbij wilde bekijken. Iets met bijzondere opties en tuning. Het waren pandemic-times en hij had al een paar biertjes op, zij zou hem daarom oppikken in die mooie auto en dan konden ze mooi een stukje rijden en samen door de McDrive.

Eerst even bellen, want je weet nooit… Dat klikte ook. Locaties werden gedeeld en Lily maakte indruk met haar stoere bolide. Hij durfde in te stappen, maar wel met de mededeling “dit doe ik anders nooit”. Lily vond hem niet helemaal op zijn foto’s lijken, maar het gesprek was gezellig en hij zag er modebewust uit. Bovendien kon ze even over auto’s praten, want grootschalige meetings van de autoclub zaten er even niet in. Sympathiek genoeg om een ritje te maken, was hij wel. 

Op naar de McDrive dus. Maar stel dat hij verwachtingen zou hebben? “Ik voel de vibe met jou niet”, gooide ze er daarom in. Vlak voor de bestelpaal. Ai. Dat kwam binnen. Eigenlijk was hij het liefst ter plekke de auto uitgestapt. Maar ja, hoe zou hij dan thuiskomen? Het was koud. Een lift zou hij zonder mondkapje ook niet snel regelen. Wat nu? Toch maar blijven zitten dan. Was wel een mooie auto tenslotte. Mooie vrouw ook.

Lily bestelde wat drinken en snacks. Galant als hij is, besloot hij haar toch zijn pinpas te geven. Een echte heer betaald tenslotte op een eerste date, ook al is het de dame die hem oppikt. Alleen… wat nu als het contactloos betalen niet zou lukken? Shit. Meteen deelde hij toch maar zijn pincode. Om er direct spijt van te hebben. Straks hield ze die pinpas en zou ze hem de auto uit trappen? Kak. Stom, stom, stom…

Afijn, Lily was die hele pincode direct weer vergeten en het contactloos betalen werkte prima. Ze kregen vlot hun bestelling en reden door naar een parkeerplek om verder te kletsen. Toch best gezellig. Ondanks het gebrek aan actie besloegen de ruiten. En zo’n auto – hoe leuk ook – is ook niet heel comfortabel en handig voor een date. “Zullen we anders samen een film kijken op Netflix?”

Netflix en zeker niet Chill

Zijn huis was het dichtste bij. Hij verwachte er verder niks van, maar tegen iemand aankroelen op de bank is in contactloze tijden sowieso fijn. Netflix & Chill kan ook best een keer gewoon ontspannen samen televisie kijken zijn tenslotte. Meteen na dit idee schoot hij wederom in de stress: mancave niet opgeruimd! Ieks! Nu hij er over nadacht… al sinds voor de zomer was er geen vrouw meer in zijn huis geweest. Wat nu? Over die vibe had ze ook al wat te zeggen, deze dame nam geen blad voor de mond, dus het voelde toch niet helemaal chill zo. 

“Zullen we anders vanuit bed Netflixen? Mijn bank zit eigenlijk niet zo comfortabel…” gooide hij er voorzichtig in. Je weet nooit. Nee, dat hoefde Lily niet direct maar wat te drinken was prima. Tegen hem aan zitten ook. Op de bank. Ze koos een oerslechte actiefilm uit. Vreselijk. Verveeld met de film begon hij met haar lange haren te spelen. Ze rook best lekker… 

En ze zat ook wel lekker tegen hem aan zo. Hij streelde haar armen. Haar hoofd. Haar handen. Wat was ze zacht… Voorzichtig probeerde hij nog even verder te strelen op andere plaatsen. Wat ze nog toestond ook. Ze draaide haar hoofd naar hem toe en begon hem gulzig te tongzoenen. Onverwachts, maar fijn. Hij draaide haar haren in een wrong en trok er zachtjes aan. Even laten zien wie de baas is. Bovendien is de achterkant van iemands schedel, een grote erogene zone. Al snel vlogen de kledingstukken in het rond…

Toch een nacht voor de boeken

“Waar is jouw bed?” vroeg Lily. Goed, die film was 3x niks maar dit werd ineens toch een hele interessante date zo. Wat een sexy setje had ze aan ook. Ze nam zijn apparaat in haar mond en voelde met haar hand aan zijn ballen. Fak. Wat totaal onvoorbereid was hij ook. Niet geschoren. Niet dat hij dit nog aan had zien komen, maar toch. Embarrassing. Snel besloot hij haar met zijn tong te verwennen. Nog iets dat hij normaal nooit doet op een eerste date. Al heel snel bereikte ze een hoogtepunt. 

Condooms! Nee, die lagen in een andere kamer. Pijlsnel spurtte hij naar het laatje en weer terug. Snel eromheen. Goed, ze lag er nog. “Kan zijn dat ik de eerste keer snel kom hoor”, even wat prestatiedruk eraf halen. Dan weet ze dat hij niet zal stoppen voor zij aan haar trekken is gekomen. Haar benen in zijn nek. Omdraaien en doggy. Het lukt hem zowaar om toch een paar verschillende standjes te doen voor hij komt. 

Dat Lily nog niet klaar is met hem blijkt daarna. Ze gaat op zijn gezicht zitten en grijpt de spijlen van het bed beet. Oe la la. Hij gaat ervoor met zijn tong. Proeft lekker. Een paar vingers erbij en god was is ze nat. Ze komt. Maar hij stopt niet. Ze komt nog een keer. En nog een keer. Hij verplaatst één van zijn vingers naar de achterkant en gaat nog even door. Nu kan ze zich echt niet meer inhouden en er komt best een herrie uit. Jammer voor de buren, dit is toch wel heel geil. Dus blijft hij doorgaan. Zij blijft komen. Tot ze echt niet meer kan en zich van zijn gezicht afrukt. 

Snel trekt hij nog een sprintje naar het laatje met condooms. My turn! Voor hij het condoom omdoet, beweegt hij haar hoofd nog even naar zijn edele delen. Haar tong en warme mond wil hij nu ook wel eens wat langer voelen. Daarna krijgt ze alle hoeken van het bed te zien. Ze voelt zich duidelijk vrij en hij doet dus ook lekker waar hij zin in heeft. Zowaar komt ze nog een paar keer klaar terwijl ze bezig zijn. Wat nou je voelt die vibe niet? Voel dit! 

Terwijl ze nog even nakletsen en knuffelen, gooit hij het er toch even in. “Voor mensen die de vibe niet voelen was dit best een historische avond. We zijn aardig losgegaan samen, het was echt goede seks. Veel mensen die jarenlang met één partner zijn, zullen een avond als dit nooit in hun leven meemaken. Eentje voor de boeken.” Lily stemt in. “Wij zijn zeker niet voor elkaar gemaakt, maar ik ben minimaal 15x klaargekomen. Zeker goede seks. Je hebt een heerlijke tong en ik vond het fijn dat je niet stopte. Ik ga heel lekker slapen zo…” 

Ja, maar dat liet hij dus even niet gebeuren hè? “Ik slaap liever alleen. Morgen heb ik een drukke dag, sorry. Vind je het heel erg om naar huis te rijden?” Lekker in je eigen bed slapen zonder die vibe. Na een avond als deze kan ik mijn rust goed gebruiken, juffie.

Ook daten met deze man?

Dat kan. Contactgegevens bekend bij de redactie. Maar helaas mag ik die niet met jullie delen, dus je zult zelf op Tinder moeten swipen en hopen dat je hem treft. Hij heeft geen zin om jouw ‘snoepje van de week’ te zijn. Wel heel hartelijk bedankt voor dit geweldige dating verhaal! Het is er zeker eentje voor de boeken.

Heb jij weleens op de eerste date al de pincode van je match gekregen?

Lees ook:

Lily’s Liefdesleven #12 Bizarre dates

Lily’s Liefdesleven #11 Seksuele soulmate

Lily’s Liefdesleven #10 Out in the open

Lilys Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien

Lily’s Liefdesleven #8: Erotisch videobellen

Lilys Liefdesleven #7: Vuurwerk!

Lilys Liefdesleven #6: Zal ze wel of zal ze niet?

Lilys Liefdesleven #5: Lily stuurt een piemelfotootje terug

Lilys Liefdesleven #4 Eerste date na scheiding

Lilys Liefdesleven #3 The Neverending Date

Lily’s Liefdesleven #2 tour d’amour

Lily’s Liefdesleven #1 de getrouwde bekende

Ik herkende het zoontje van een vriendin op Tinder! Dos en Donts bij het swipen

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. (Mannen ook uitgenodigd, die publiceren we onder een andere naam.) Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.