Valentijn: de dag van rode lingerie

Valentijnsdag is altijd een beetje beladen, vind je ook niet? Aan de ene kant hoop je op een kaartje of cadeautje, aan de andere kant weet je stiekem wel dat je eigenlijk niets hoeft te verwachten. Om heel eerlijk te zijn was Valentijnsdag 2017 voor mij de meest afschuwelijke dag EVER. Ik had iets bijzonders geregeld… en nou ja, laten we zeggen dat het niet bepaald in goede aarde viel. Beter om de liefde te verklaren aan jezelf. Als happy single staat Valentijn 2021 voor mij in het teken van rode lingerie!

hunkemoller rode lingerie valentijn
Foto: Hunkemöller

Afgelopen december kocht ik voor het eerst een rood setje bij Hunkemöller. Sowieso heb ik het afgelopen jaar mijn complete beha-collectie moeten vervangen door corona. Zie ook het artikel ‘welke beha draag je na corona?’ – want het dragen van een beugelbeha deed bij mij erg veel pijn. 

Nu ga ik dus voor Bralettes, exemplaren zonder beugel en beha’s met een bredere band. Voor wie zou je tenslotte push-ups dragen als je toch in je uppie thuis je dagen doorbrengt?

hunkemoller rode lingerie valentijn
Foto: Hunkemöller

“Hallo, kijk dan!”

In mijn afgelopen jaren als single hoopte ik steeds dat een leuke man mij zou verwennen met sexy lingerie… nou, heb ik al vaker geschreven: dat beloven ze allemaal – helemaal als je voorstelt om als date naar een lingeriewinkel te gaan (nooit van gekomen overigens) – maar doen ze geen van allen. En heb je wel iets sexy’s aangetrokken en komt het zover dat de date in kwestie dit ook nog te zien krijgt… dan kijken ze er niet eens naar, maar is het al uit binnen 30 seconden. Zonde! En ja, zo’n man krijgt dan op z’n flikker van mij. Kom nou, ik heb niet voor niets zoiets aangetrokken ja. Verwacht ik wel dat je er op z’n minst even naar kijkt!

hunkemoller rode lingerie valentijn
Foto: Hunkemöller

Lingerie waarin ik verliefd op mezelf kan zijn

Voor Valentijnsdag ga ik dus geen sexy lingerie kopen, maar mooie lingerie. Wel iets roods, want dat vind ik dus toch echt wel gaaf staan. En net even wat vrolijker dan zwart, dat ik nog steeds ook heel stijlvol vind. Ik ben tenslotte degene die het draagt. Ik ben degene die zichzelf in de spiegel ziet met dat setje aan. Ik ben degene die weet wat er onder mijn kleding zit. Niemand anders. Om indruk te maken heb ik het niet nodig. En ook niet om een langdurige relatie op te leuken, want na het lalalockdownleven ga ik gewoon verder zoeken naar de liefde van mijn leven. Als ik die aan de haak heb geslagen is het vroeg genoeg om samen iets in de categorie “super hot en sexy” uit te zoeken. Zoiets samen doen, is veel spannender dan in je uppie.

(Wie ’t niet gelooft en een partner heeft: kijk bij Hunkemoller, kopieer de link naar iets dat écht way out of your comfort zone is en app ‘m door als Valentijnshint! Daarna even rustig afwachten wat er terug komt.) 

Van Hunkemöller mag ik iets uitzoeken om verder te werken aan mijn nieuwe post-covid-look. Ik ben trots op mijn lijf dat zo hard gewerkt heeft om alle shit te overwinnen. Ik ben trots op mijn lichaam dat eindelijk weer ‘krachtig’ aanvoelt. Hard op de terugweg naar mijn oude fitte(re) zelf! En naast een nieuw luxe lingeriesetje, kijk ik tussen de musthaves voor thuiswerken en shop ik sowieso fluffy pantoffels en een lekkere pyjama. Even echt lief zijn voor mezelf deze Valentijnsdag!

Trakteer jij jezelf ook op een fijn nieuw setje lingerie?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.