Lily’s Liefdesleven #11 Seksuele soulmate

Op verzoek. Nadat ik over daten werd geïnterviewd door de Telegraaf, Vriendin, LINDA.nl en AD Magazine. De meest bijzondere date verhalen van lezeressen gebundeld in verhaalvorm. Alle verhalen in iets andere vorm dan ze echt zijn gebeurd. Omdat sommige mensen daten best spannend vinden, omdat anderen bezet zijn en best nieuwsgierig, hier voor jou ter inspiratie en vermaak: Lily’s luchtige liefdesleven. Dit keer over de ‘sexual soulmate’.

lilys liefdesleven

Je soulmate vinden staat bij veel mensen hoog op de wensenlijst. In de verschillende soorten soulmates die er zijn, schijnt te ’twinflame’ het hoogst haalbare te zijn. Vlak echter de connectie met je seksuele soulmate niet uit… De chemie is onvergelijkbaar met welke andere bedpartner dan ook. Lily denkt na. Heeft ze de hare gevonden? Hoe weet ze dat?

Lijstje met kenmerken van je seksuele soulmate

Er is een lijstje met 11 tekenen dat je je sexual soulmate hebt gevonden. Dit is nooit een one-night-stand met wie je één keer de nacht van je leven beleefde. Dit is de match met wie je keer op keer op keer… de beste seks ooit hebt. De aantrekkingskracht is zo groot, dat je met deze soulmate niet snel een relatie zult hebben. Aan echt daten of elkaar leren kennen, kom je waarschijnlijk helemaal niet toe. 

De kenmerken van je seksuele soulmate:

 1. Je wilt allebei niet daten. Je kunt maar aan 1 ding denken zodra je elkaar ziet.
 2. Er zijn geen instructies nodig. Instinctief weet je allebei precies wat te doen om de ander tot ongekende hoogtepunten te brengen.
 3. Jullie geven elkaar complimenten in bed en daarna. “Niemand anders krijgt dit voor elkaar zoals jij.”
 4. Deze partner is onzelfzuchtig en volledig gericht op jouw genot. Jij zelf dus ook. Het komt van twee kanten.  
 5. Eén kleine aanraking is voldoende: je wilt elkaar en wel NU. Seksuele soulmates hebben een bepaalde chemie samen, waardoor ze direct in vuur en vlam staan.
 6. Daarom moet je elkaar wel aanraken. Uit eten gaan of een ander uitstapje samen maken, lijkt een ware beproeving.
 7. Ongeacht het standje: jullie zijn allebei compleet op je gemak. Geen van beiden is onzeker over z’n lichaam of z’n bedskills als je bij elkaar bent. Alles is goed. Jullie zijn letterlijk gemaakt voor elkaar.
 8. Jullie vinden het leuk om samen een beetje te experimenteren in de slaapkamer. Alles is bespreekbaar omdat jullie zo op je gemak zijn bij elkaar. Het voelt goed om in elkaars fantasieën te kruipen.
 9. De overslaande vonken tussen jullie worden opgemerkt door andere mensen. Vrienden die jullie samen zien, weten het meteen: die zijn samen.
 10. Je fantaseert niet over andere mensen, want deze persoon heeft het allemaal. Als je met een ander bent, wordt iedereen met deze soulmate vergeleken… en nothing compares in the bedroom…
 11. Je weet dat je altijd veilig bent. Alles kan en alles mag, maar wordt het toch een tandje te intens en zeg je ‘stop’ dan zal deze persoon meteen stoppen. Geen gezeur en gezever. Respect. Seksuele relaties zijn gebaseerd op vertrouwen en met je seksuele soulmate is dat er altijd. Je kunt je volledig aan elkaar overgeven.

40PlusRelatie

Spirituele groei

Je kunt elkaar dus niet uit het hoofd krijgen, zelfs niet als je met iemand anders een relatie probeert op te bouwen. Tussen de lakens is niemand vergelijkbaar met je seksuele soulmate. Jouw soulmate vindt jouw lichaam perfect. Niets is ‘vies’ en niets wordt veroordeeld. Sommige mensen geloven dat het nodig is om jouw seksuele soulmate te ontmoeten om spirituele groei te kunnen bereiken. Jullie zielen zijn in het liefdesspel zo één, dat je beiden jezelf ontstijgt.

De chemische reactie van jullie verbonden zielen, verhoogt je frequentie en zou ook op andere vlakken zorgen voor bewustwording van collectieve energie. Oftewel jullie zijn zo verbonden in liefde, dat een gevoel van vrede en geluk op zielsniveau, je hele leven naar een hoger plan trekt. Dit omdat de wereld die jij beleeft een weerspiegeling is van je innerlijke gevoel.

In tegenstelling tot normale dates is het bij deze match niet alleen de daad zelf die voor beide partijen heel goed aanvoelt. Het inspireert je. Je voelt je energieker. Je hele ‘staat van zijn’ zal anders voelen na dit fysieke contact.

Een seksuele soulmate is het vlammetje dat dit proces in gang kan zetten. Een manier om dieper met jezelf in contact te komen. Dat is best heel spannend. Een echte verbinding aangaan met dit type soulmate, betekent de deur naar je ziel openen. Durf je dat aan?

Lily denkt er over na. Ze heeft hem gevonden. Hij weet het ook. Hun pad loopt tot nu toe nog niet synchroon, maar wanneer het elkaar kruist vliegen de vonken er vanaf. Elkaar uit het hoofd krijgen, lukt nooit. Zoals het een soulmate betaamd, heeft deze connectie hun beider beeld van seks voor altijd veranderd.

De intensiteit van in je pure vrouwelijkheid of mannelijkheid zitten, hebben ze tot nu toe gedoseerd door elkaar gewoon maanden of jaren even niet te zien. Ze maken iets in elkaar wakker dat er normaal niet is. Doodeng. Superfijn. Of je als soulmates nu in elkaars leven blijft of niet, niemand anders kan moeiteloos zo’n diepe connectie met je maken op seksueel gebied als deze persoon. 

Heb jij ooit je een van je soulmates ontmoet?

Lees ook:

Lily’s Liefdesleven #13 geen vibe, wel zijn pincode

Lily’s Liefdesleven #12 dit-verzin-je-niet-dates

Lily’s Liefdesleven #10 Out in the open

Lilys Liefdesleven #9: Als je lover Willie wil zien

Lily’s Liefdesleven #8: Erotisch videobellen

Lilys Liefdesleven #7: Vuurwerk!

Lilys Liefdesleven #6: Zal ze wel of zal ze niet?

Lilys Liefdesleven #5: Lily stuurt een piemelfotootje terug

Lilys Liefdesleven #4 Eerste date na scheiding

Lilys Liefdesleven #3 The Neverending Date

Lily’s Liefdesleven #2 tour d’amour

Lily’s Liefdesleven #1 de getrouwde bekende

Ik herkende het zoontje van een vriendin op Tinder! Dos en Donts bij het swipen

Wil je Lily jouw bijzondere date laten beleven? Stuur hem in naar blog@marstyle.nl zodat je het binnenkort terug kunt lezen. (Mannen ook uitgenodigd, die publiceren we onder een andere naam.) Hoe sappiger of grappiger, hoe beter!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.