Danswedstrijd bij de premiere van Emoji!

Jullie hebben vast al iets gelezen over de nieuwe bioscoopfilm Emoji, toch? Vanaf 9 augustus wordt hij echt in de bioscopen gelanceerd. Mijn dochters en ik waren afgelopen woensdag uitgenodigd voor de première bij Pathé Arena mét allemaal bekende Nederlanders, waaronder natuurlijk de Nederlandse stemmencast. En hij was leuk! 

Voor dit vakantie uitje gingen we voor de verandering eens met de trein, een belevenis op zich voor de kinderen. Ik ben het meisje dat mijn dochter een handje gaf op de roltrap nog eeuwig dankbaar (ze durfde er niet op te stappen en zelf was ik met dochter 2 al halverwege). Pathé Arena zit namelijk pal naast het station Amsterdam Bijlmer Arena. We zagen het spektakel dan ook direct toen we het station uitliepen. Er waren grote Emoji karakters waarmee de kinderen op de foto konden. De suikerspinnen die werden uitgedeeld hebben we overgeslagen (mijn kinderen lusten ze niet). Die wilden heel graag geschminkt worden en er werd ons verteld dat dit ergens binnen was.

Lees ook: Wie speelt mee? De Bridget Jones Baby Match!

Paniek in de tas

In mijn overvolle rugzak ging ik op zoek naar onze filmkaartjes… om er achter te komen dat mijn Dopper was open gegaan. ALLES DRIJFNAT! Neeeeeeee! 😥  Paniekerig haalde ik alles uit mijn rugzak en werden de medewerkers een beetje boos op me. Ik gaf aan dat het gewoon water was en nee het was niet sjiek, maar het is niet dat ik expres mijn spullen en die van mijn kinderen (de spinners konden in de vuilnisbak) heb verpest. Behalve de spinners en de halve liter water die ik buiten uit mijn tas leeggooide, viel de schade gelukkig mee.

Lees ook: Jaaaa nieuwe schooltassen geshopt!

emoji premiere

Danswedstrijd

Binnen kregen we heerlijke Cool Bear limonade en croissants en kletste ik even snel bij met Miriam. De meisjes kregen plaktattoos en kleurplaten en nog een zakje popcorn voor tijdens de film. Het schminken konden we niet vinden (bleek later een klein stukje verder, ik kreeg dik op mijn kop van de meisjes), maar de Kids DJ ging van start. Snel zochten we een leuk plaatsje uit waar we het goed konden zien. Het begon met een danswedstrijd en wie het meest enthousiast meedanste, mocht een prijs uitzoeken.

Lees ook: Filmtip: Disneys nieuwste film Zootropolis

In bovenstaand filmpje zie je mijn dochter heel enthousiast meedansen. Het viel haar kleine zusje ook op, dus die ging halverwege naast me zitten en fluisterde: “Mama, ik ga zitten, dan maakt mijn zus meer kans!” Deze tactiek werkte, want de DJ weest naar mijn oudste en sprak de woorden “dat meisje daar heeft gewonnen!” Wat was ze trots!

Er zaten 5 grote cadeaus in de kist en zij mocht er iets uitzoeken. Blijkbaar zat er nog meer merchandise in, want in plaats van een leuk schrijfsetje of kussentje kwam ze dolgelukkig aanlopen met… een sleutelhangertje in de vorm van een poesje! 😯 Voor de sleutel van haar nieuwe fiets. Nou trots op mijn moppie hoor! Zelf deed ik samen met Fleur nog een poging met de danswedstrijd voor de Zwoelste mama (was ik wel een beetje verplicht aan mijn dochters natuurlijk) maar helaas een derde mama ging er met de prijs vandoor. De kinderen zijn grotere danstalenten  :mrgreen: .

Lees ook: Crashtest: draadloze kinderkoptelefoon van Aftershokz

Bekende Nederlanders in de zaal

Na dit festijn was het tijd om de film te bekijken. Dat deden we samen met allerlei BN-ers én met de Nederlandse stemmencast. Denk aan Arjen Lubach (Gene), Jandino Asporaat (Hi-5), Bracha van Doesburgh (Hackie), Jelka van Houten (Smilie) , Cees Geel (Mel Meh), Patty Brard (Mary Meh), Roman Derwig (Alex), Boris van der Ham (Poep), en Bibi Breijman (Akiko Glitter).

Ik ben niet zo bekend met bekende Nederlanders, dus zelf dacht ik alleen bij Eddy Zoey en Arjan Lubach (vanwege de Netherlands 2nd filmpjes) van heeeee wat een bekend gezicht. Maar deze mensen waren er ook: Yes-R, Sipke Jan Bousema, Ivo Chundro, Carolina Dijkhuizen, Sara Dol, Dianne van den Eng, Guillermo Hilversum, Patrick Kicken, Jetteke van Lexmond, Hugo Metsers, Brainpower, Jaco Oskam, Patrick Stoof en Eddy Zoëy.

Dat heb je als je alleen nog maar Netflix kijkt en geen tv (Patrick Kicken ken ik alleen van de radio). Zou jij ze wel herkennen? Ik dacht van veel mensen wel dat het vast een bekend iemand zou zijn hoor, maar goed ze zaten allemaal op de gereserveerde rijen achterin de bioscoopzaal en mochten net als wij als eersten in Nederland deze film bekijken. Mijn dochters en ik kozen vanwege de beenruimte een plekje op de voorste rij. Maar goed ook, want halverwege – baal, baal, baal – moesten ze plassen… Gelukkig waren we op tijd weer terug voor het laatste stuk van de film en zaten we dus vooraan. Ik heb mijn gênante momenten (waterfles, dansen voor publiek en tijdens een film opstaan) portie wel weer gehad in ieder geval.  😳

Lees ook: Nederlandse familiefilm Berend Botje: het mysterie van het ei

emoji

Waar gaat de Emoji Film over?

De Emoji Film gaat over de icoontjes in chatprogramma’s aan de binnenkant van je smartphone. In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene (Arjen Lubach), een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s ‘normaal’ te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 (Jandino Asporaat) en van de beruchte codekraker emoji Hackie (Bracha van Doesburgh). Ze beleven een spannend avontuur om te voorkomen dat de eigenaar van de smartphone zijn telefoon laat resetten. Hier de trailer:

Wat vonden wij ervan?

Het is heel grappig gedaan en een spannend verhaal (leeftijdsadvies 6+) maar niet té spannend. De 5-jarige bangerik kroop dit keer eens niet bij mama op schoot, maar genoot net als haar zus van deze leuke film. We hebben er echt van genoten! Leuke muziek, leuke poppetjes, leuk verhaal, niet te spannend en ook grappig voor volwassenen. Een aanrader dus om vanaf 9 augustus met je kinderen in de bioscoop te gaan zien! Volg zeker de facebookpagina of kijk op de website.

Winactie

Wil jij naar de Emoji Film? Ik mag van Universal 2 van mijn lezers blij maken met een leuk prijzenpakket. Je maakt kans op een set met 2 vrijkaarten, gummetjes en een schrijfsetje. Zou ik zelf ook leuk vinden om te winnen, dus jullie vast ook! Hoe maak je kans? Laat hieronder een reactie achter en reageer op Facebook onder dit bericht met grappige Emoji’s. Laat me even lachen  😀 .

De winnaars zijn geworden: Imelda en Lisanne. Van harte gefeliciteerd, ik ga jullie mailen! 

Lees ook:

#EmojiFilm wil jij hem ook zien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nadine zegt:

  Leuke actie! Ik doe mee!

 2. Corinne de Graaf zegt:

  Lijkt mij leuk om met de kinderen heen te gaan.Op Facebook gereageerd met de emoji.

 3. Tamara zegt:

  wat een leuk verslag! Grappig dat je dochter koos voor een sleutelhanger (wie het kleine niet eert) en danste je net zo goed als die dansende banaantjes :-)?

 4. Femke Dekker zegt:

  ?‍?‍? willen graag naar de ? Fijn samen ? En smullen van de ? Nu maar ??

 5. Jolanda zegt:

  Hier zou ik heel graag met m’n dochter heengaan. Zou de eerste keer naar de bios samen worden ??

 6. Sophia Grootjans zegt:

  Dit lijkt me een leuke film om met mijn oudste dochter naar toe te gaan

 7. lottie zegt:

  EMOJIIIIIIIPPIE

 8. Nancy van Heck zegt:

  Wat een leuke actie ik doe graag mee voor mijn zoontje zodat we eens een keertje naar een leuke film kunnen. Waar mijn zoontje vast en zeker van zal gaan genieten.

 9. Mirjam Hellingman zegt:

  Zo te zien hebben jullie veel plezier beleeft aan het event, op het waterongelukje na dan. Geweldig dat je dochter zo goed kan dansen. Deze film zouden mijn tweelingdochters Sterre en Nikki ook helemaal geweldig vinden!

 10. elisabeth maria martina zegt:

  mijn kleindochters gaan uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 11. Patricia de crom zegt:

  Supergaaf kan ons mannetje als hij naar
  Groep 3 gaat over een paar weken meteen het
  Schrijfsetje gebruiken en als ontspanning nog even in de vakantie lekker naar de film ?

 12. michael noo zegt:

  Heel erg leuk!!!! Kom graag een kansje wagen om hier met mijn dochter naartoe te gaan die is nogal emoji verslaafd (helaas 😀 )

 13. Yvonne zegt:

  Jij dacht dat het een zwemwedstrijdje was ipv een danswedstrijd? Gelukkig niet te veel schade door je dopper en nog een prijs voor je dochter ook!
  Ik doe graag mee en heb moeten beloven aan mijn zoontje dat ik op mijn stoel blijf zitten. 🙂

 14. Yvonne kooistra zegt:

  Ik zou heel graag met mijn dochter gaan ?

 15. Suzanne Hin zegt:

  ????

 16. Lyn zegt:

  Erg leuk, ik doe graag mee!

 17. Esmee zegt:

  Ja Leuk! Wij doen graag mee. Dochter heeft zelfs een eigen ontworpen t-shirt met emojies erop.

 18. Ilse zegt:

  ???????????. Ja wij willen graag winnen

 19. Manon zegt:

  De kinderen willen dolgraag naar deze film! Dus dan moet moeders maar even een reactie plaatsen.
  Bij deze dus. Ik vond je blog leuk om te lezen.

 20. Nienke lammens zegt:

  Oh mijn dochter en ik zouden het geweldig vinden….om de voorstukjes liggen we al in een deuk….en we moeten nog 4 wkn vakantie zien te amuseren. Dit zou weer een leuk uitstapje zijn.

 21. T van der valk-partal zegt:

  Leuk artikel weer!!
  Ik doe graag mee voor de kaarten.

 22. Anita te Gussinklo zegt:

  Wat leuk dat je dochter won met het dansen.
  Ik doe graag mee aan de actie.

 23. Lisanne zegt:

  Ik vind het juist super stoer van je dochter. Heb zelf ooit op een scooter gedanst op de megafestatie. Dance like no one is watching?.
  Mijn dochter zou super graag naar deze film willen. Die zou dan ook wel een dansje in de huiskamer doen als ze deze leuk prijs zou winnen.

 24. Fleur zegt:

  Wij hebben ook genoten van de premiere. Dat Papa’s Liefste wel de Coolest Papa van 2017 werd, krijg ik nog vaak te horen ???

 25. Anna zegt:

  Ik doe graag mee!

  Facebook: An Na

 26. Wendy Goverde zegt:

  Wat een leuk verslag en prijs!! #duimerdeduim

 27. Marian B zegt:

  Lijkt me een leuke film om samen met mijn nichtje heen te gaan, het pakketje zal ze ook helemaal leuk vinden!

 28. Imelda langerak zegt:

  ???????????❤?
  (Vertaling)
  Wat een leuke film! Wij (liam dean en mama) willen graag in de wereld van emoji’s duiken!

  Wij houden het meest van het poepje!

 29. Heidie van der Steeg zegt:

  Zo’n incidident met een Dopper is me laatst ook overkomen ?. Maar inderdaad alleen water is niet zo erg.
  We hebben een preview gezien van de Emoij film en die lijkt ons ook erg leuk dus ik maak graag kans op zo’n pakketje ?

 30. Cobi zegt:

  Hier zou m’n zoon erg graag naar toe willen dus ik maak graag kans!!

 31. Marian Zw zegt:

  Dit lijkt ons ook een grappige film! Wat leuk dat ze ook nog een extra prijs kreeg voor het dansen. Ik loot graag mee voor mijn dochter. Die vind deze prijsjes ook vast heel leuk!

 32. Sonja Hubregtse zegt:

  Gefeliciteerd goede danseres!! Ik hoop dat we net als jullie mogen gaan genieten van deze film !

 33. Erika van Koert zegt:

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochter Elin. Maken we er een leuk moeder dochter uitje van?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.